View Full Version : Exclusive LittleBigPlanet
σημερα λεω να αρχισω και εγω το LBP αφου το εχω καμια εβδομαδα αλλα δεν το εχω αγγιξει... τι να περιμενω?
ChaosMasterGR
26-11-2010, 01:07
επειδη το θεμα του YLOD με εχει αγχωσει παρα πολυ θελω να ρωτησω κατι.. στο lbp εχω ολα τα prize bubbles, και γενικα το εχω στο 100% το story mode. ΑΝ μελλοντικα παθω αυτο το καταραμενο YLOD και εχω κανει back up ολα τα περιεχομενα του σκληρου (saves, ολα τα αρχεια που εχει μεσα κλπ) θα εχω κανονικα ΟΛΑ τα αντικειμενα που ειχα και πριν η θα χαθουνε ολα??
Μην αγχωνεσαι βρε φιλε μου! Μηχανημα ειναι δεν θα χαθει και ο κοσμος. Συγκεκριμενα τωρα για το LBP νομιζω οτι το save δεν γινεται copy οποτε μαλλον...θα τα χασεις ολα. ιατι και backup να κανεις τα save ειναι κατα καποιο τροπο αποκλειστικα για την κονσολα που εχεις αυτη τη στιγμη. Μπορεις να το φτιαξεις το YLOD αλλα θα ειναι προσωρινο. Και καινουργια κονσολα να παρεις δεν θα μπορεις να βαλεις το backup της παλιας.
Αλλα μην αγχωνεσαι τιποτα δεν θα παθεις!
επειδη το θεμα του YLOD με εχει αγχωσει παρα πολυ θελω να ρωτησω κατι.. στο lbp εχω ολα τα prize bubbles, και γενικα το εχω στο 100% το story mode. ΑΝ μελλοντικα παθω αυτο το καταραμενο YLOD και εχω κανει back up ολα τα περιεχομενα του σκληρου (saves, ολα τα αρχεια που εχει μεσα κλπ) θα εχω κανονικα ΟΛΑ τα αντικειμενα που ειχα και πριν η θα χαθουνε ολα??
Εγω εκανα copy τα save, αλλα κατα ενα περιεργο τροπο οταν τα περασα στο καινουριο
ps3, ειχε save κανα 3μηνο πριν, ενω ειχα παιξει καμια 10αρι μερες πριν!
Με prizes δεν ειχα προβλημα, ισως γιατι τα ειχα παρει πριν 1+ χρονο
Το χειροτερο που μου εκανε ηταν που μου εφαγε ενα lvl. Eνω ειναι κανονικα στο
community δεν μου το δειχνει στο φεγγαρι.
Παιδιά, κατέβασα το παιχνίδι από το welcome back της sony αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω στην αρχή αρχή. Εκεί που λέει introducing μετά από το σημείο που διαλέγεις την εμφάνισή σου. Είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι χαζό αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι πρέπει να κάνω.
Δεν ξερω για πιο σημειο μιλας ,αλλα το youtube ισως σε βοηθησει.
YouTube - ‪Little Big Planet: Introduction level‬‏
Δεν ξερω για πιο σημειο μιλας ,αλλα το youtube ισως σε βοηθησει.
YouTube - ‪Little Big Planet: Introduction level‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=4HqEpjcO7Ao)
Ευχαριστώ φίλε αν και σήμερα που το ξανάπαιξα συνέχισε από εκεί που κόλλαγα χωρίς να κάνω κάτι διαφορετικό. Πάντως το βίντεο ήταν σωστό.
Πρωτη φωρα το παιζω και πραγματικα μου αρεσε.Αυτο με το ονλινε ομως δεν το καταλαβαινω,μηπως επειδη ειμαι στην αρχη ακομα?
Πρωτη φωρα το παιζω και πραγματικα μου αρεσε.Αυτο με το ονλινε ομως δεν το καταλαβαινω,μηπως επειδη ειμαι στην αρχη ακομα?
Ναι.
Σε καποια φαση ξεκλέιδωνει το online.Νομιζω μετα το 3ο ή 4ο level.
Εκει θα μπορεις να παιξεις τα levels που εχουν δημιουργηθει απο gamers.
PDS σ`ευχαριστω.Θα μπορω και εγω να δημιουργησω μερικα?Αν υπαρχει καποιο thread για να μην ειμαι και offtopic.
PDS σ`ευχαριστω.Θα μπορω και εγω να δημιουργησω μερικα?Αν υπαρχει καποιο thread για να μην ειμαι και offtopic.
Aμε,γιατι να μην μπορεις?απλα θελει λιγο προπονηση.Στην αρχη θα σου φανει βουνο.
On topic εισαι,απλα οταν και αν φτιαξεις καποιο level υπαρχει αυτο το thread για να το δημοσιευσεις.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=8195
Για αποριες σχετικα με το create μερος,εδω.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=4531
Σ` ευχαριστω και παλι.Ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι και απορω πως δεν του εδωσα ποτε μια ευκαιρια(αν και το ειχα σπιτι για καμια εβδομαδα οταν ειχε βγει).:frusty:
Vicarious
11-06-2011, 04:05
Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει σε ένα τρόπαιο?
Αυτό που λέει να ολοκληρώσεις ένα οποιοδήποτε επίπεδο με 3 άτομα που είναι στην friendlist σου..
Παιδια εχω φαει ενα κολλημα στο level στην αρχη,με παει στην Αφρικη παιζω εκει και μετα δεν μου ξεκλειδωνει αλλο επιπεδο(το εχει με μια κλειδαρια).Το μονο που μπορω ειναι να παω πισω και να παιξω τα προηγουμενα η στο ονλινε.Μηπως πρεπει ολα να τα παω στο 100% για να συνεχισω?
Nek_Food
14-06-2011, 10:38
Πρέπει να ολοκληρώσεις το αντίστοιχο level για να σου ξεκλειδώσει το επόμενο. Όχι να μαζέψεις τα πάντα (μπάλες/δώρα/κλπ) αλλά οπωσδήποτε να φτάσεις στο τέλος στην πλατφόρμα που σου δείχνει την βαθμολογία κλπ. Επίσης, δες μήπως έχεις αφήσει κάποιο άλλο level της ίδιας περιοχής ανολοκλήρωτο και για αυτό δεν σου ξεκλειδώνει την επόμενη περιοχή, καμιά φορά βγάζει κάνα - δυο ταυτόχρονα (το κανονικό και ένα σαν bonus) μήπως δεν παίζεις το κανονικό level που απαιτείται για να ξεκλειδώσει η συνέχεια της ιστορίας.
NEK FOOD σ`ευχαριστω αλλα αυτο ακριβως κανω,ειναι το πρωτο λεβελ στην ΑΦΡΙΚΗ και οταν τελειωνω εχει απο διπλα το αλλο με την κλειδαρια.Πηγαινω μετα παλι στο προηγουμενω και μου λεει αν θελω να παιξω μονος η ονλινε.Ευχαριστω παντος.
Παιδια κανεις να με βοηθησει?
enstikto
16-06-2011, 20:18
Το παιχνίδι έχει και κάποια challenges τα οποία ξεκλειδωνουν αν έχεις βρει ένα κλειδί στην προηγούμενη πίστα. Σε αυτή την περίπτωση φεύγουν 2 βελακια από την τελευταία πίστα που επαιξες, ένα για το challenge κ ένα για την κανονική επόμενη πίστα.
Μήπως έχεις 2 βελακια κ εσυ πας στο βελακι του challenge?
Θα το κοιταξω το βραδυ αυτο που λες ενστικτο τωρα ειμαι στην δουλεια,αλλα απ`οτι θυμαμαι μου δειχνει το ενα που ειμαι στην αφρικη και που εχω τελειωσει και το μοναδικο αλλο ειναι διπλα με την κλειδαρια.Μηπως επρεπε να κανω κατι στο προηγουμενο λεβελ για να το ξεκλειδωσω?Ευχαριστω.
Τελικα τα καταφερα,επαιξα ξανα το λεβελ και μου το ξεκλειδωσε δεν ξερω παντος τι εφταιγε.Σας ευχαριστω.
MajereMP44
05-12-2011, 20:29
Λοιπον ηρθε η ωρα να ασχοληθω και εγω με το παιχνιδι.:P
Ace με 2 ατομα ταυτοχρονα εχει δοκιμασει να κανει κανεις?Μηπως ειναι παρανοια?Βγαλαμε αρκετες μενα φιλο αλλα και παλι πεφτει πολυ ζορισμα.
Επισης, οι πιστες που θελουν 3 κ 4 ατομα πως βγαινουν 100% αν δεν ειστε 3 ή 4??
Και τελευταιο και καλυτερο: το τερματισαμε , το ξαναπαιξαμε, παμε να το κανουμε ace ολα καλα αλλα μηπως ειναι υπερβολικα μικρο σαν παιχνιδι?Δλδ αυτα που λεει στα τροπαια με το Boss, Rex τι λεει, δεν θυμαμαι καλα που τα βρισκεις?? Online?Στο Online μπηκαμε να παιξουμε και δεν ειχαν νοημα τα επιπεδα.Δλδ δεν μας ξεκλειδωσε κατι επιπλεον. Επειδη ειμαι σιγουρος οτι κατι δεν κανουμε σωστα, οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι μεχει ζαλισει ο φιλος μου να του πιουμε το αιμα του παιχνιδιου.
enstikto
05-12-2011, 20:38
Ναι το ace με 2 είναι σίγουρα περισσότερο ζόρι. Και πες οτι παλεύετε στα αρχικά επίπεδα, αλλά το bunker δεν παλεύεται καν με έναν! :P
Για τις πίστες που θέλουν 3 κ 4 πρέπει είτε να βρείτε άλλους 2 παίκτες online είτε αν έχεις 2 extra χειριστήρια να τα συνδέσεις και να ελέγξετε και τα 4 ταυτόχρονα.
To Boss Rex είναι απο το metal gear DLC και αν θυμάμαι καλά είναι και ένα δεύτερο με pirates of the carribean theme. Το online δεν έχει κάτι παραπάνω πέρα του οτι μπορείς να βρεις και άλλους παίκτες να παίξετε μαζί.
Εκτός αυτού όμως υπάρχουν 1000δες extra user generated πίστες οnline που μπορείτε να παίξετε (κάποιες απο αυτές είναι καλύτερες και απο το main game).
MajereMP44
05-12-2011, 21:24
Αμπραβο Pirates κατι λεγεται το αλλο τροπαιο.Ηξερα ρε γμτ οτι τα dlc δεν σου δινουν τροπαια, ετσι δεν ειναι?Η σου δινουν τροπαια αλλα δεν ειναι απαραιτητα για την πλατινα?Ταχω μπλεξει αυτα.
Εμ αυτο του λεω οτι 2 ατομα χανεις για πλακα το Αce εκειιιιιι αυτος.Παντως αν και με τα νευρα μας να γινονται μανταλακια η αληθεια ειναι οτι νιωθεις τρελη ικανοποιηση μετα το aced level.Καλα, αρκετα (εκει με τους ηλεκτρισμους , ονοματα δεν θυμαμαι στα επιπεδα γιατι και καλα το παιζω μαγκας) επιπεδα ειναι απαραδεκτα δυσκολα.Να φτανεις πριν το τελος να βαραει το κινητο και να αφηνεις για 1'' το ds...και να πεφτουν τα καντηλια βροχη...
Επομενως τι κανουμε τωρα?Πως παιζεις Online? οσες φορες που εχουμε μπει και παταμε play online , παλι οι 2 μας ειμαστε.Και σε πιστες με πολλα ατομα πατησαμε και παλι μονοι μας παιζαμε.
Θα κοιταξω και στο αντιστοιχο thread για τις πιστες online να δω τι παιζει.
Thanx για τις απαντησεις enstikto!
enstikto
06-12-2011, 18:36
Τα dlc δεινουν τροπαια αλλά δεν είναι απαραίτητα για την πλατίνα!
Από τίτλους κ εγώ μη νομίζεις ότι θυμάμαι, μόνο το bunker μου έχει μείνει (με τους ηλεκτρισμους) γιατί ήταν παλουκακι...
Για το online απ´οτι θυμάμαι όταν πας να παίξεις μια πίστα σου λέει πόσοι άλλοι την παίζουν εκείνη τη στιγμή κ όταν πατάς να παίξεις σου λέει "play online" or "play on our own". Αν επιλέξει το 1ο θα προσπαθήσει να σου βρει άτομα να παίξετε μαζί αλλά δεν βρίσκει πάντα...
MajereMP44
06-12-2011, 18:53
Ποτε δεν μας εχει βρει ρε συ να παιξουμε με αλλους και εχει αρκετο κοσμο.Να καναμε 100% αυτες με τα Χ3 και Χ4 θελαμε.Τελοσπαντων θα το παλευουμε μεχρι να μας βρει την επομενη φορα.Και αν πεσουμε σε τπτ φιφες?Και δεν πανε να παρουν τα Χ4 και απλα π@π@ριζουν? Πρεπει αναγκαστικα να βρω ατομα απο τη friendlist μου φαινεται.
Εκεινο με τους ηλεκτρισμους ειναι το bunker?Μιλαμε εχουμε ριξει το απειρο βρισιμο.Εχουμε κανει και τα μπαρμπαδακια χαλια τελειως καιι γελαμε και δεν μπορουμε να συγκεντρωθουμε...οτιναναι. Και επισης θελουμε να βαλουμε το sticker στη δευτερη πιστα και δεν μας το δινει πουθενα.Εχουμε φαει το παιχνιδι.Ειναι σαν καστρο το σχημα του-οικοσημο.Ειναι σε πιστα με τα Χ3 και Χ4?
enstikto
06-12-2011, 19:31
Υπάρχει πολύς κόσμος που όντως @@ιζεται αλλά υπάρχουν και άλλοι που γουστάρουν απλά να παίζουν! Μπορεί να είστε τυχεροί ;)
Για το sticker ψάξε κανα guide online :P Δεν θυμάμαι τπτ :P
Πολύ πιθανό να θέλει πάνω απο 2 το συγκεκριμένο...
MajereMP44
06-12-2011, 19:59
Θα ψαξω.Αν και πρεπει να γραψω σε χαρτι τα ονοματα γιατι δεν τα συγκρατω με τπτ.
Και κατι αλλο που θυμηθηκα: λεει να κανεις 100% τα tutorials και σ δινει τροπαιο.Ποια τουτοριαλσ?1 ειναι ολο κιολο το tutorial οταν ξεκιναει το παιχνιδι και δεν εχει κατι να μαζεψουμε.
enstikto
06-12-2011, 20:19
Εννοεί τα "Create" tutorials που σου δείχνουν πως να φτιάξεις δικές σου πίστες κτλ...
Απο το κεντρικό hub νομίζω πατάς δεξιά για να πας στο "My moon" για να τα βρεις.
MajereMP44
06-12-2011, 21:02
Πολυ ωραια αντε να δουμε με τα "κουμπια" αν θα βγαλουμε ακρη!Πολυ κουλα τα εχει και χρωματιστα και καρτουνιστικα και δεν παει το ματι μου ρε γμτ.Ειμαστε και μεις κουλοι.Τουλαχιστον στο gameplay κομματι τα παμε καλα.Ησουν κατατοπιστικοτατος φιλε.Θα του αλλαξουμε τα φωτα με αυτες τις βασικες πληροφοριες που δεν τις ειχαμε παρει πρεφα.
Και να πω και την μαυρη αληθεια...δεν το συμπαθω το παιχνιδι.Βασικα το κατεβασα γιατι ηταν δωρεαν.Και απο ουτε που το ειχα αγγιξει.Και ερχεται ο φιλος μου μια μερα φουριοζος και μου λεει "μλκ ειδα ενα παιχνιδι στο youtube και σπερνει".Του ειπα οτι το εχω τζαμπε στον σκληρο και αυτο ητανε.Ερχεται με μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια απο τη δουλεια για να παιξουμε.Και τελικα εχω ριξει παρα πολυ γελιο.Αρκετα διασκεδαστικο με παρεα και το μονο που με χαλαει στην ουσια του ειναι ο χειρισμος που κανει 1 φορα στις 10 και μια αυτοματη πατατα.Ειναι αρκετο να σου καταστρεψει το ace.Αλλα δινει και ενα βαθμο δυσκολιας αυτο το κουσουρι.Και επισης ειναι μικρο το στορυ.Δεν το βαζω να παιξω μονος και παλι αλλα τζαμπα το εβριζα...πρεπει να το παραδεκτω.Και ψηνεται και ενας τριτος να ερχεται να παιζουμε ταυτοχρονα:P Τοχω φαει στη μαπα οπως ετρωγα το pro μεχρι στιγμης. αντε βρες ακρη τωρα! Ψηνονται να μου αγορασουν και το LBP2..xaxa
NoobShyBot
13-12-2011, 17:45
Majere αν θες κάντε με add για τα Χ3,Χ4 prize bubbles.Τα θέλω κι εγώ.Άλλωστε δεν είναι πολλές πίστες.Νομίζω 4 οι Χ4 και 1 η Χ3.
Για τα Χ2 όποιος θέλει ας μου πει.
MajereMP44
13-12-2011, 18:26
Εγινε φιλος μια απο αυτες τις μερες πιστευω να παιξουμε.Αν μαζευτουμε τοχουμε.