PDA

View Full Version : Exclusive LittleBigPlanet

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7

muku
07-11-2008, 00:48
Λοιπόν να γράψω εδώ ότι με eurobank prepaid αγοράζω κανονικά από το us ps store οπότε η ευρωπαϊκή έκδοση δεν έχει λόγο ύπαρξης σε τιμή πάνω των 45Ε που έρχεται από το videogamesplus.ca. Αυτό για τον valkyre που ψάχνεται!

djconffes
07-11-2008, 01:36
PAIDIA TO LITTLE BI PLANET DIATHESIMO PALI KAI STO WWW.I-PLAY.GR ANTEEEEEE PROLAVETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OSOI DEN EXETE KANEI PARAGELIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MTV ROCKED THE HOUSE ******

Valkyre
07-11-2008, 01:55
PAIDIA TO LITTLE BI PLANET DIATHESIMO PALI KAI STO WWW.I-PLAY.GR (http://WWW.I-PLAY.GR) ANTEEEEEE PROLAVETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OSOI DEN EXETE KANEI PARAGELIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MTV ROCKED THE HOUSE ******

Αμερικανικη εκδοση?

NIKOS
07-11-2008, 03:34
To no3 είναι λίγο απογοήτευση σε περίπτωση που δεν δουλεύουν πλέον οι κάρτες στο us ps store. To πρώτο πράγμα που θα κοιτάξω μόλις πάω σπίτι είναι να αγοράσω από το αμερικάνικο store το qore. Και μετά θα παραγγείλω το LittleBigPlanet!

dil mporeis na agoraseis to game mesa apo to us store? mesw tou core?

NIKOS
07-11-2008, 13:51
paidia molis to agorasaaaaa!!! Irthe!! Trexte na prolaveteeeee

muku
07-11-2008, 14:29
dil mporeis na agoraseis to game mesa apo to us store? mesw tou core?

Όχι καμία σχέση. Απλώς από την στιγμή που δουλεύει η κάρτα στο αμερικάνικο store, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα για το dlc του παιχνιδιού. Μπορείς να το αγοράζεις από το αμερικάνικο store. Μόλις το παρήγγειλα κι εγώ, δυστυχώς έπεσε παρασκευή οπότε το κόβω για την άλλη δευτέρα ή τρίτη. Το καλό είναι ότι σήμερα θα τσιμπήσω το qore Νοεμβρίου που εκτός από το home beta δίνει κάποια free costumes για sackboy. Αλλά είναι time limited offer, οπότε ελπίζω να μπορώ να τα κατεβάσω χωρίς να έχω το παιχνίδι. Αλλιώς λογικά δεν θα προλάβω μέχρι να έρθει το παιχνίδι :(

NIKOS
07-11-2008, 14:32
anypomono na sxolaso na paw na paiksw!!!
to online exei ftiaksei h akomh?

NIKOS
07-11-2008, 14:51
by the way to ekswfyllo me ksenerwnei ligo...mou fenete ligo gay...

ProEvo
07-11-2008, 14:55
by the way to ekswfyllo me ksenerwnei ligo...mou fenete ligo gay...

Ενώ το game είναι σκέτη βαρβατίλα :rofl::rofl::rofl:

touristas
07-11-2008, 14:56
looololololollolll

Giannis7
07-11-2008, 14:59
paidia molis to agorasaaaaa!!! Irthe!! Trexte na prolaveteeeee
θα πάω αύριο ! νωρίς νωρίς στο πλαίσιο , θα τους περιμένω να ανοίξουν :D

NIKOS
07-11-2008, 15:01
vasika 2 magazia sth rodo to ferane! o enas to eixe sta rafia, o allos de mporouse na mou to dwsei epeidi den to eixe timologisei...
mou leei perna tapogevma! lew: nai kala...k piga me th mia k to sikwsa apo ton 'axoneyto'...ti na ekana! lol

muku
07-11-2008, 15:01
70E με 45Ε που έρχεται από videogamesplus.ca είναι τρελή διαφορά. Γιατί δεν αγοράζετε από εκεί? Τόσο πολύ βιάζεστε? Επίσης δίνει ένα παιδί στις αγγελίες το lbp με 50Ε.

Chill
07-11-2008, 15:02
Ενώ το game είναι σκέτη βαρβατίλα :rofl::rofl::rofl:

ax0ax0a0xa0 :D

Χτες μου στάλθηκε "Your exclusive nariko costume unlock code" (νια νια νια νια νια desperate :rofl:) από το play.com αλλά το παιχνίδι ακόμα να έρθει......τα ΕΛΤΑ μου μέσα. Θα μου έρθει δηλαδή Δευτέρα, Τρίτη......την Τετάρτη βγαίνει το Lich King και ερωτώ εγώ πότε θα παίξω LBP, Νίκο Τσιαμτσίκα :rant:?

Να περιμένετε πίστα warcraft από μέρους μου κάποια στιγμή στο μέλλον (no ΕΤΑ σαφώς, όταν ξεκολλήσω από το Wrath φαντάζομαι xaxa).

PDS
07-11-2008, 15:05
Να περιμένετε πίστα warcraft από μέρους μου (no ΕΤΑ, όταν ξεκολλήσω από το Wrath φαντάζομαι xaxa)

To περιμενα:angry:
Επισης πιστα crysis και HL θελω:giggle:
Gordon Shackboy man
xaxa

Giannis7
07-11-2008, 15:07
http://gr.playstation.com/ps3/games/littlebigplanet/index.html δείτε εδώ!
εδώ ακόμα έχουν 22/10/2008 δείτε :/
LittleBigPlanetΗμερομηνία κυκλοφορίας: 22 10 2008

Chill
07-11-2008, 15:10
Αν είναι εύκολος ο editor γιατί όχι :)

Βλέπω τα διάφορα videάκια στο youtube και θέλω να κάνω και γωωωωωωωω. Αλλά από 13/11 όπως γνωρίζεις, αρχίζει το κάψιμο και αν βάλουμε μέσα σε αυτά και τη λίγκα του 2k και τη λίγκα του fifa ΩΙΜΕ ΩΙΜΕ......

Ελπίζω τώρα που βγήκε ο Obama να μεγαλώσει τη διάρκεια της μέρα, μόνο αυτό θα με σώσει xaxa. Obama ζούμε 48hours per day να δούμε :giggle:

Χμμμ, πίστα obama να βαράει bushτιδες? Count me IN!!!!!

Α και μιας και το θυμήθηκα. Desperate Gamer είσαι πιο μεγάλος fan της Nariko από μένα? Τόλμα να κάνεις κλικ στην υπογραφή μου και να δεις τα ονόματα των chars μου στο wow (πλήρωσα για rename :angry:).......Surpise surprise \0/

PDS
07-11-2008, 15:14
Οντως καθολου χρονος δεν υπαρχει και για να φτιαξεις πιστα πρεπει να εχεις μπολικο...

Αντε να ρθει.Θα το ειχαμε απο 22 οκτ. αλλα το κορανι ειχε αλλη αποψη για το σατανικο lbp:angry:

OSX
07-11-2008, 15:35
Ma kala TOSO gamato eiai auto to LBP???
To gameplay einai oraio?

muku
07-11-2008, 15:38
Ma kala TOSO gamato eiai auto to LBP???
To gameplay einai oraio?

Εμ, για το gameplay γίνεται όλος ο ντόρος. Δες κανά video για να καταλάβεις περί τινός πρόκειται γιατί είναι και περίεργο!

NIKOS
07-11-2008, 15:40
70E με 45Ε που έρχεται από videogamesplus.ca είναι τρελή διαφορά. Γιατί δεν αγοράζετε από εκεί? Τόσο πολύ βιάζεστε? Επίσης δίνει ένα παιδί στις αγγελίες το lbp με 50Ε.

65 euros to pira egw
re paidia to online anoigei stis 11 tou mhna? dil pistes mexri tote de tha mporoume na ftiaksoume?

zpan
07-11-2008, 15:49
65 euros to pira egw
re paidia to online anoigei stis 11 tou mhna? dil pistes mexri tote de tha mporoume na ftiaksoume?

φίλε και χωρις online μπορεις να φτιάξεις πίστες αλλά πρεπει να εχεις τελιώσει τους gardens .Oταν τους τελιόσεις θα σου εμφανιστούν αλλοι 2 πλανίτες .στον δεξιά που ειναι το φεγκάρι θα πας.Oταν πας δεν θα μπορεις να φτιαξεις αμέσος ,θα πρέπει να τελιώσεις κάτι tutorials πρωτα(παίρνεις trophy οταν τα τελιώσεις).Είναι περίπου 20 tutorials :D

desperate_gamer
07-11-2008, 17:14
Χμμμ, πίστα obama να βαράει bushτιδες? Count me IN!!!!!

Α και μιας και το θυμήθηκα. Desperate Gamer είσαι πιο μεγάλος fan της Nariko από μένα? Τόλμα να κάνεις κλικ στην υπογραφή μου και να δεις τα ονόματα των chars μου στο wow (πλήρωσα για rename :angry:).......Surpise surprise /

Οκ, δεν έχω τι να πω. Πάω πάσο. Σου δίνω τα παράσημα της Νarik-ίτιδας, αφού εγώ "Nariko" δεν έχω ονομάσει ούτε έναν ήρωά μου στο Sims. :angry: Εύγε Chill!

Τώρα για Οbama level είμαι μέσα με 1000! :rofl:

Psychaos_
07-11-2008, 20:07
pedia to game kathe fora pou pernas ena map swzei mono tou?

NIKOS
07-11-2008, 21:01
re paidia apo to meshmeri prospathw na kanw download to content 57MB k panta mou leei an error occured!
kserei kaneis kati? ta nevra mou!!!!!

desperate_gamer
07-11-2008, 23:53
re paidia apo to meshmeri prospathw na kanw download to content 57MB k panta mou leei an error occured!
kserei kaneis kati? ta nevra mou!!!!!

Ίσως να έχεις την αμερικάνικη έκδοση και πας να κατεβάσεις content από τον ευρωπαϊκό σου λογαριασμό. Δοκίμασε από τον αμερικάνικο...

NIKOS
08-11-2008, 01:22
oxi to european game exw...k de lew gia content mesw store...gia to update pou exei to game lew...kolaei sto 99% h sta misa k mou leei error!! @#%$#^#%$&$%

djconffes
08-11-2008, 04:11
Αμερικανικη εκδοση?

den nomizw alla parte ena thlephono kai rwtiste...

alla paidia den allazei kati amerikaniki i europaiki ektws apo to ekswfylo[kai tis amerikis ine poly poly kalitero ;)]

++ oti kapia downloadable contests an thelete na katevasete prepi an exete to amerikaniko na pate sto shop tis amerikis alliws an exete to europaiko sto store tis europis...[ti mlkia kai auto alla ok !! toulaxiston ine i monh kai den exi idiaiteri simasia!]

WolfRathmA
08-11-2008, 04:15
Και τα κουστουμια πρεπει να τα κατεβαζεις απο το αμερικανικο store αν εχεις το αμερικανικο παιχνιδι. :p

djconffes
08-11-2008, 04:18
Και τα κουστουμια πρεπει να τα κατεβαζεις απο το αμερικανικο store αν εχεις το αμερικανικο παιχνιδι. :p

molis auto diwrthwsa sto kimeno m....mlkia tous merw efoson ine global to online autes oi vlakies eprepe na htan global alla ok siga twra!!

thanos
08-11-2008, 08:38
Ειναι λιγο δυσκολο το game ή εγω γερασα? :(

Psychaos_
08-11-2008, 09:14
Egw xthes pedia douleua prwi pou lete kai pira thlefwno sto plaisio kai mou lene nai toxoume e mwlis sxolasa efiga asizititi me thn gineka mou pigame to pirame to mono pou exw na sas pw einai oti an den perimename to mwro iparxei periptwsi na pezame mexri authn thn wra xxaxaxax. Bravo stous sxediastes einai poli kalo to game kai kwlas para poli oi pistes se merika simea ginonte ligo diskoles alla its ok axizei na eisai sto idio simeio gia wra :D

golden321
08-11-2008, 14:19
και ναι ειμαι και εγω κατοχος του παιχνιδιου

για λιγο που το επαιξα φαινεται διασκεδαστικο

NIKOS
08-11-2008, 15:08
re paidia to creation mode paizei nanai ligo palouki! pou na ftiakseis pista!!!! theleis mhnes!

Giannis7
08-11-2008, 16:22
re paidia to creation mode paizei nanai ligo palouki! pou na ftiakseis pista!!!! theleis mhnes!

όχι ρε ! θέλει ώρα αλλά είναι ωραίο :)

NIKOS
08-11-2008, 16:30
re paidia mono semena parousiazete to provlima ayto? ti ftaiei?to download update pou kanei to game mou kollaei k leei an error occured!!
please help!

Exoskeletor
09-11-2008, 00:38
guys sto the mall exoun balei sto 3o orofo ena periptero kai exei 4 ps3 me to lbp mesa. epeksa simera kana 20lepto. polu pexnidara, kalitero k apo oti fenete. otan pezeis meso internet mporeis taytoxrona na milas me filous meso mikrofonou e?

NIKOS
09-11-2008, 02:31
re paidia mhpws ftaiei to game mou pou den kanei to update? help me gt d mporw na paiksw online!

djconffes
09-11-2008, 03:05
guys sto the mall exoun balei sto 3o orofo ena periptero kai exei 4 ps3 me to lbp mesa. epeksa simera kana 20lepto. polu pexnidara, kalitero k apo oti fenete. otan pezeis meso internet mporeis taytoxrona na milas me filous meso mikrofonou e?

nai re sxedon ta panta mporeis na kaneis sto online....
imoun kai gw mall xtes pou isoun kai esi kai malista eixa erthei me parea kai epidi to kserame to game mas afisan eki panw apo 2 wres[gia na tous kseklidwsoume kai kala kiales pistes] kai paralila mas piran kai sinenteuksi =p

ine pragmatika to paixnidi tis 10etias...

djconffes
09-11-2008, 03:19
re paidia mhpws ftaiei to game mou pou den kanei to update? help me gt d mporw na paiksw online!

File m Niko...To paixnidi den ftaiei [logika] gia to error pou sou vgazei sto update..!

Ine mallon thema tou internet sou.Tha sou prwtinw kapies liseis[1-3] kai an thes tis kaneis mipws kai ginei tpt gt se vlepw oti rwtas kai apantisi den pernis...

1) Ksanakane re-install tin sindesi sou sto internet[an xrisimopieis kapio klidi opos kanoume oi perissoteroi...]

2) Svise teleios oti mnimi exei apothikeuti sto Playstation 3 apo to Little BiG Planet[isws na exi kolisei se kanena save to upade i apo ta polla download pou to exis kanei]

3) Kane sto Playstation sou ena Backup[pou iparxi epilogi].Diladi na to ksanaferis sto systima pou itan apo tote pou to pires[diladi opws otan to anoikses gia prwti fora].Auto ine ligo xazomaroula vasika gt tha xaseis polla pragmata pou exis ws twra apla sto prwtinw etc san teliki i esxati lisi an den vgaleis akri apo ta parapanw.

Auta exw egw na sou protinw...Den kserw kata poso swsta i vlakeies ine alla ine kapies xrisimes liseis kata ti gnwmi mou..!

Euxomai na katafereis na ksemperdepsis me to themataki alliws stin teliki ksanaagorase to game mipws [POU TO THEWRW APITHANO!!!] ftaiei to game sou..!Alla kalitera prin kaneis pali agora na to psakseis arketa to thema min tyxon agoraseis pali allo kai deis to idio provlima kai stin teliki katalaveis oti den eftaige to game,gt eki tha ine petamena lefta!!!

Gia otidipote enimerwse me me message.Euxomai na fanika xrisimos.

WolfRathmA
09-11-2008, 03:59
Τι λες στο παιδι ρεσυ; :p

Παιδια με βασει καποιων e-mails που εχω παρει σχετικα με news κτλ Κανουν καποιες αναβαθμίσεις στους servers και τα σχετικα. Οποτε υπομονή.

Και εγω σημερα ενο ημουν κανονικα συνδεμενος σε καποια φαση και μετα αποσυνδεθηκε μονο του. Προβλημα του server οχι τιποτε αλλο.

NIKOS
09-11-2008, 04:02
egw milaw resy gia to update pou exei to game!!! esvisa ta saves, ta data, olA! alla kollaei sto 99%!!!
%@%#^^#$
gamwtoooooooooo!!!!!!

WolfRathmA
09-11-2008, 04:07
egw milaw resy gia to update pou exei to game!!! esvisa ta saves, ta data, olA! alla kollaei sto 99%!!!
%@%#^^#$
gamwtoooooooooo!!!!!!

Ωχ... LoL... sorry ρεσυ. Δε το προσεξα καθολου! Αν εχεις router να του κανεις ενα reset και παραμετροποιηση παλι ή αν δε γινει κατι update το firmware. Και να το εχεις συνδεμενο με το PS3 με ethernet.

Sorry για πριν. Δε το προσεξα.

NIKOS
09-11-2008, 05:20
toxw kanei update to firmware tou ps3!
entometaksi proseksa shmera oti to theme pou eixa valei sto ps3 (tombrider) eksafanistike...k eprepe na to ksanavalw! nomizw taxei paiksei to ps3 mou! akouste k ayto! ekei pou epaiza apo thn arxh LBP, mias k eixa svisei ola ta saves mpas k ginei to update, mou evgale kata th diarkeia tou paixnidiou na kanw to update! e, eipa k egw...as dokimasw mipws k ginei kanena thavma! patawto ok , k ksafnika vgazei enan hxo to mhxanima...xestika panw mou!Dead space k etsi! pataw reset, tpt! pataw switch off, tpt!! synexize o thorivos! lew paei ayto htan! to svinw apo pisw k ola ok (as elpisw!). to entono krats krouts akougotan sthn plevra pou einai ta usb! TA NEVRA MOU!!!

WolfRathmA
09-11-2008, 07:18
Εγω εννοουσα να κανεις update το firmware του router σου οχι του PS3 :p

Σε τετοιες περιπτωσεις φταιει το ρουτερ. Δουλευω σε ISP οποτε ξερω κατι παραπανω. Δοκιμασε το παντος.

NIKOS
09-11-2008, 15:35
@@@@@@@!!!!!!!!!
ekana reset to router mou! tpt!!! gamw th gademia mou!!!!
taxw dokimasaei ola!!!!!

djconffes
09-11-2008, 16:02
ti napw re nick den mporw na katalavw ti paizei me tin periptesi sou...
den kserw ti allo na sou prwtinw...zita voitheia apo kapion eidiko...
autous tous ixous me to ps3 sou na tous koitakseis...

NIKOS
09-11-2008, 16:17
thnx re file gia th voitheia sou ... alla mouxei spasei ta nevra! mallon ftaiei to cd! oso gia tous hxous mia fora tokane...twra ola ok!
are krima k thelw online LBP!

NIKOS
09-11-2008, 16:29
re paidia mou vgazei error : 80710723
ti einai ayto kserei kaneis?

overclocker
09-11-2008, 16:49
From Playstation.com US forums:
80710723 Possible Port Error - Try opening ports , TCP port: 80, 443, 5223 and UDP port: 3478, 3479, 3658. or add Ps3 to DMZ

nikolaszax
09-11-2008, 16:55
http://www.destructoid.com/littlebigplanet-getting-moderated-without-warning-so-much-for-creative-freedom-110827.phtml
Ε,οχι ρε π... μου!Το περιμενα πως θα υπηρχαν θεματα με copyright's....Αλλα να σβηνουν και τις πιστες τελειως χωρις προειδοποιηση και ολη σου η δουλεια να χανεται?
Κριμα,ειδικα αν σβησαν levels οπως αυτα του GOW,pacman κ.α.Προσοχη στα ονοματα γιατι μας βλεπω να μας σβησουν τα level:(

NIKOS
09-11-2008, 16:59
From Playstation.com US forums:
80710723 Possible Port Error - Try opening ports , TCP port: 80, 443, 5223 and UDP port: 3478, 3479, 3658. or add Ps3 to DMZ

ara? ti prepei na kanw? pws anoigw thyres?

KosmixGR
09-11-2008, 17:09
Dangerous LittleBigPlanet glitch found

(http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-228751.aspx?CT=1#Comments)
PS3Life.nl reports that someone discovered a dangerous LittleBigPlanet glitch that will screw the whole game. When you make a so called 'Wheel of Doom' you will constantly die, even when you go to your POD, and also when you reboot your PlayStation 3. Hopefully Media Molecule will bring a patch out soon. Click on read more to see this glitch in action.

source (http://www.n4g.com/ps3/News-228751.aspx)

video
(http://www.gametrailers.com/player/usermovies/287405.html)

leone
09-11-2008, 17:18
ara? ti prepei na kanw? pws anoigw thyres?

μπαις στο portforward.com και βρες το router σου

NIKOS
09-11-2008, 17:23
ena filos mou eipe oti an anoiksw ta ports tha mou gamisoun to pc to ps3...isxyei? paidia sorry alla eimai asxetos
k mouxei spasei ta nevra ayto to update!!!!!!

desperate_gamer
09-11-2008, 18:03
Μην ακούς τον όποιον κι όποιον. Τα ports είναι συγκεκριμένα που πρέπει να ανοίξεις και δεν υπάρχει κανένα ρίσκο. Το έχουν κάνει όλοι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έτσι θα απολαύσεις και καλύτερες ταχύτητες στο PSN.

NIKOS
09-11-2008, 18:04
naste kala paides!!!!!! OLEEEEEEEEEEEE!!!!!!
energopoihsa sto router mou to DNZ k prosthesa sto clien pc to ip address tou ps3! ligo sthn tyxh to ekana alla to download petyxe!!!! OLEEEEEEE!!!
apla twra na rwthsw ... na epanaferw tis rythmiseis opws htan prin h natafisw etsi? fovamai mipws ekana kamia vlakeia...

leone
09-11-2008, 18:05
Εξαλου για αυτο τα βγαζει και η εταιρια, για οποιον αντιμετοπισει καπιο προβλημα

Giannis7
09-11-2008, 18:52
ρε παιδιά στο create mode πώς μπορώ να βάλλω κάποιον να μιλάει όταν παιρνάς δίπλα του ?

KosmixGR
09-11-2008, 18:53
LittleBigPlanet getting moderated without warning: So much for creative freedom (http://www.destructoid.com/littlebigplanet-getting-moderated-without-warning-so-much-for-creative-freedom-110827.phtml)

Valkyre
09-11-2008, 21:07
LittleBigPlanet getting moderated without warning: So much for creative freedom (http://www.destructoid.com/littlebigplanet-getting-moderated-without-warning-so-much-for-creative-freedom-110827.phtml)

Παιδια αυτο ειναι λογικο.... δεν μπορω εγω να παω και να βγαλω ενα level και να εχω μεσα copyright ονομασιες και προιοντα.Απαγορευεται οχι βαση του little big planet , αλλα του νομου.

Οπως δεν μπορειτε και απαγορευεται να πατε και να ανοιξετε ενα website με την ονομασια και τα προιοντα της Honda , κατα τον ιδιο τροπο δεν μπορειτε να φτιαξετε και ενα level που να λεγεται Honda και μεσα να εχει τα αυτοκινητα και τις μηχανες της Honda.Simple...

Psychaos_
09-11-2008, 21:08
Poli polemos re pedi mou dld ntax eleos me auto to game to kinigan les kai einai kati sataniko kati to exokosmiko

Narmo
09-11-2008, 21:10
ΩΧ αυτο δεν μου αρεσε καθολου! !!!! Ηθελα να φτιαξω ενα επιπεδο με βαση fianl fantasy kai ναρουτο...και πολλα αλλα :(

golden321
09-11-2008, 21:10
συμφωνω και εγω μαζι σου φιλε μου.
το παιχνιδι ειναι διασκεδαστικο και σου δινει την ανεση να δημιουργησεις
οτι καλυτερο .
αλλα δεν θα τρελαθουμε κιολας

Valkyre
09-11-2008, 21:17
ΩΧ αυτο δεν μου αρεσε καθολου! !!!! Ηθελα να φτιαξω ενα επιπεδο με βαση fianl fantasy kai ναρουτο...και πολλα αλλα :(

Παιδια , μην τα μεγαλοποιητε... οτι θελετε μπορειτε να φτιαξετε... απλα να χρησιμοποιησετε αλλες ονομασιες...Ετσι κανουν και οι καπνοβιομηχανιες σε χωρες που απαγωρευεται να διαφημιζουν τα τσιγαρα.

Παραδειγμα , λες οτι θες να φτιαξεις ενα level Final Fantasy?Ευκολο φτιαχτο οπως ακριβως το φανταζεσαι , φτιαξε αν μπορεις ενα ΟΛΟΙΔΙΟ MIDGAR.

Απλα μην το ονομασεις MIDGAR.Ονομασε το GARMID (λεω εγω τωρα).

Θες να βαλεις μεσα εναν δρακο ολοιδιο με το BAHAMUT?Βαλτον , απλα μην τον ονομασεις Bahamut , πες τον Bohamat... :D

Και ουτω καθε εξης.

Ειναι λογικο παιδια , γιατι καποιοι μπορουν να φτιαξουν ενα level που θα λεγεται "Cloud and Tifa's Bordelo"... ε δεν θα αρεσει και πολυ στην Square τετοιου ειδους μεταχειρηση των copyrights της! ;)

Psychaos_
09-11-2008, 21:19
bordelo katastasi xaxaxaxaxxaxaxaxaxa

NIKOS
10-11-2008, 01:44
re paidia paw na ftiaksw pista, k mono stickers dexete?? pws tha valw px antikeimena?alogakia drakous ktl?

marzel19
10-11-2008, 02:37
re paidia paw na ftiaksw pista, k mono stickers dexete?? pws tha valw px antikeimena?alogakia drakous ktl?

Τελείωσες τα tutorials?

Όσο για το θέμα της λογοκρισίας μη σκάτε και πολύ. Εάν δείτε τι κυκλοφορεί από πίστες και αντικείμενα...Φτιάξτε ότι θέλετε!:angry:

NIKOS
10-11-2008, 03:28
twra ta kanw ta tutorials...re paidia exw kolisei ekei pou vazeis hxous zwwn...vazw tou xympatzh alla de mou to dexete! ti kanw lathos re gmt?!?

WolfRathmA
10-11-2008, 03:36
twra ta kanw ta tutorials...re paidia exw kolisei ekei pou vazeis hxous zwwn...vazw tou xympatzh alla de mou to dexete! ti kanw lathos re gmt?!?

Σου λεει κιολας να βαλεις ακτινα εμβελιας για το ποτε θα ξεκιναει ο ηχος να παιζει. Βαλε και αυτο και μετα πηγαινε πισω και περνα απο εκεινο το σημειο για να παιξει ο ηχος απο μονος του.

NIKOS
10-11-2008, 03:41
pws vazeis aktina emveleias?

WolfRathmA
10-11-2008, 03:46
pws vazeis aktina emveleias?

Απο το tweak. Κανε μια παλι απο την αρχη το tutorial. Σου λεει βημα προς βημα τι να κανεις. :)
Δε το θυμαμαι και τωρα απ'εξω για να σου πω. Θα δεις ενα κυκλακι παντος. Αυτο ειναι ;)

NIKOS
10-11-2008, 03:53
re gmt! esy les na megalwsw to kyklaki? de ginete? to kanw opws to tutorial alla de mou to dexete!!!

NIKOS
10-11-2008, 04:03
ok! to petyxa!! sorry gia tis malakoerwtiseis alla eixa kollisei :)

AgentPrinny007
10-11-2008, 12:47
Σημερα το πρωι αγορασα και εγω το παιχνιδι:)

Psychaos_
10-11-2008, 12:56
Ante kaloriziko sou kalo liwsimo :D

AgentPrinny007
10-11-2008, 13:07
Ante kaloriziko sou kalo liwsimo :D
ευχαριστω:wave: και το ευχομαι.

henry
10-11-2008, 13:25
Άντε να δούμε το Play πότε θα φιλοτιμηθεί να το φέρει. Μαρέσει που το προπαρείγγειλα για να το έχω πρώτος πρώτος...

Valkyre
10-11-2008, 13:48
Άντε να δούμε το Play πότε θα φιλοτιμηθεί να το φέρει. Μαρέσει που το προπαρείγγειλα για να το έχω πρώτος πρώτος...

99% των περιπτωσεων που καποιος κανει προπαραγγελλια για να παιξει το παιχνιδι πρωτος πρωτος , ειναι απο αυτους που καταληγηουν να το παιξουν τελευταιοι τελευταιοι...

Γι αυτο και εγω εχω σταματησει τις προπαραγγελλιες εδω και παρα πααααρα πολυ καιρο και απολαμβανω τα περισσοτερα παιχνιδια ακομα και 1 βδομαδα πριν κυκλοφορησουν επισημα. :)

NIKOS
10-11-2008, 20:38
paidia, ola ta stickers pou exei to story mode prepei aparethta na ta mazeveis? h sta dinei k me to peras tou kathe tutorial?
rwtaw gt mou exei vgei o kwlos na prospathw na ta mazevw mesw story mode....

a40ntistos
10-11-2008, 21:56
«Εκκαθαρίσεις» πιστών από τους moderator του LittleBigPlanet

Δημοσιεύτηκε: 10/11/2008

Δημιουργίες που χρησιμοποιούν προστατευόμενα πνευματικά δικαιώματα σβήνονται δια παντός από το παιχνίδι.

http://www.gamelife.gr/admin/news/images_small/lb.jpg
Πλήγμα υπέστη η αναπτυσσόμενη διαδικτυακή κοινότητα του LittleBigPLanet, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές οι moderator του παιχνιδιού ξεκίνησαν μαζικές εκκαθαρίσεις δημιουργιών χρηστών. Το κριτήριο της επιλογής είναι φυσικά τα πνευματικά δικαιώματα, καθώς πίστες που περιέχουν υλικό ή αναφορές σε I.P. άλλων εταιρειών (όπως π.χ. το Sonic της SEGA ή το Metal Gear Solid της Konami) ή ακόμη και σε δημιουργίες που δεν ανήκουν απαραίτητα στη βιομηχανία αλλά προστατεύονται από το νόμο, θα διαγράφονται από τους server της Sony. Θα χάνεται επίσης η δυνατότητα χρησιμοποίησης του υλικού με το οποίο δημιουργήθηκε η πίστα, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η αναπαραγωγή της. Περιμένουμε και τις επίσημες δηλώσεις από την Media Molecule και τη Sony γύρω από το θέμα, οπότε και θα σας ενημερώσουμε.

source: gamelife

Giannis7
11-11-2008, 15:30
ρε παιδιά στο create mode πώς μπορώ να βάλλω κάποιον να μιλάει όταν παιρνάς δίπλα του ?

ξέρει κανείς ?

marzel19
11-11-2008, 17:44
ξέρει κανείς ?

Υπάρχει ειδικό αντικείμενο! Εάν έχεις ολοκληρώσει τα tutorials θα το έχεις σίγουρα. Μέσα στην σακούλα με τα objects είναι ένα εργαλείο που μοιάζει με στόμα!

SQP_GR
11-11-2008, 18:00
re apidia pws vrisko tis pistes pu ftiaxate

criter
11-11-2008, 19:28
re apidia pws vrisko tis pistes pu ftiaxate

Ειναι ευκολο να βρεις πιστες φτιαγμενες απο τους friends σου μεσα απο το παιχνιδι, επιλεγεις friend και σου δειχνει τον πλανητη του, αν εχει ανεβασει πιστες θα φαινονται εκει. Εγω δεν εχω ανεβασει ακομα πιστα αλλα ετοιμαζω μια.

NIKOS
11-11-2008, 22:11
re paidia, mporeite na paiksete online me allous paixtes mazi?
egw oxi! me petaei eksw.
mono tis pistes twn xrhstwn mporw na paiksw monos mou

klepidas
12-11-2008, 08:33
Απο αύριο στο PS STORE

http://news.littlebigworkshop.com/en-us/image.axd?picture=motorstorm_render_web.png

PDS
12-11-2008, 10:36
To παιχνιδι ειναι παρα πολυ διασκεδαστικο.Δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ:)

NIKOS
12-11-2008, 14:57
akriva re klepida omws...poso exoun 5 euros?

marzel19
12-11-2008, 15:18
Sharky costume and more headed to Jap LBP (UPDATED)

Link: http://www.psu.com/Sharky-costume-and-more-headed-to-Jap-LBP-(UPDATED)-News--a0005342-p0.php

klepidas
12-11-2008, 15:23
akriva re klepida omws...poso exoun 5 euros?

:banghead::banghead:ποιος σου είπε κάτι τέτοιο???:fryingpan:κάνει 1$ κάθε ένα και 3 οταν παρεις πολλά μαζι

Giannis7
12-11-2008, 15:35
πρέπει να κάνω κάρτα :(

NIKOS
12-11-2008, 15:42
paidia online mporite na paiksete me allous paixtes? panta mou vgazei error... enw mporw na paiksw pistes allwn xrhstwn...

marzel19
12-11-2008, 16:06
paidia online mporite na paiksete me allous paixtes? panta mou vgazei error... enw mporw na paiksw pistes allwn xrhstwn...

Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα (εκτός από το lag φυσικά). Μία φορά μόνο μου έβγαλε error. Το μόνο είναι ότι στο profile μου στα play,create,share γράφει συνεχώς 0. Ενώ το έχω ξεσκίσει. Στην beta μου έγραφε κανονικά νούμερα.

desperate_gamer
13-11-2008, 00:26
Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα (εκτός από το lag φυσικά). Μία φορά μόνο μου έβγαλε error. Το μόνο είναι ότι στο profile μου στα play,create,share γράφει συνεχώς 0. Ενώ το έχω ξεσκίσει. Στην beta μου έγραφε κανονικά νούμερα.

Kαι σε 'μένα! Γιατί έτσι;! :rant:

Πάντως το Online του έχει τρομερά προβλήματα κακά τα ψέμματα. Δεν ξέρω ποιός και γιατί φταίει, αλλά για τέτοιον τίτλο και με δημόσια beta, έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί.

KosmixGR
13-11-2008, 02:00
The world's first Sackboy

PS3-Sense writes "Here is a screenshot of the world's first Sackboy that has ever been made, inside LittleBigPlanet. This is the very first version of a Sackboy created by Media Molecule. You can can achieve this sackboy by completing a certain level without dying."

http://www.ps3-sense.nl/plaatjes/img_491b427c751b5.jpeg

Here even a video of the prototype of LBP, this is how it began:

source (http://www.n4g.com/ps3/News-230519.aspx)

HQLDNmllbiU

X-NEC
13-11-2008, 04:46
Mπήκα στο GR Store και εχει αυτό το Sackboy στα 5 ευρώ! Είναι πανέμορφο δεν λέω αλλα όχι και 5 ευρώ ρε παιδιά... Φωτία οι τιμές! :angry:

http://gr.playstation.com/ps3/news/lbp-news/gallery/play-lbp-01.jpg

WolfRathmA
13-11-2008, 05:15
Αν εχεις το αμερικανικο παντος θα το παρεις περιπου στα 3 ευρω :D
Οντως ειναι πανακριβο. Δε προκειται να εδινα τοσα λεφτα για κατι τετοιο :p

X-NEC
13-11-2008, 05:17
Στο US Store δεν υπάρχει ακόμα...

nikon
13-11-2008, 09:59
Mπήκα στο GR Store και εχει αυτό το Sackboy στα 5 ευρώ! Είναι πανέμορφο δεν λέω αλλα όχι και 5 ευρώ ρε παιδιά... Φωτία οι τιμές! :angry:

To έχουν βρει το κόλπο με τα add-on.......στο τέλος το έχεις πληρώσει χρυσό το παιχνίδι......το Motorstorm πχ το είχα πάρει τότε 69,99 και άλλα 30 περίπου τα extra (πίστες,αμάξια) που είχα πάρει έφτασε τα 100 :banghead: .....sorry αλλά δεν το ξανακάνω το λάθος.:nope:

kosmios
13-11-2008, 13:11
Egw xthes pedia douleua prwi pou lete kai pira thlefwno sto plaisio kai mou lene nai toxoume e mwlis sxolasa efiga asizititi me thn gineka mou pigame to pirame to mono pou exw na sas pw einai oti an den perimename to mwro iparxei periptwsi na pezame mexri authn thn wra xxaxaxax. Bravo stous sxediastes einai poli kalo to game kai kwlas para poli oi pistes se merika simea ginonte ligo diskoles alla its ok axizei na eisai sto idio simeio gia wra :D

επειδη με κολλησες τωρα.να το παρω να παιζω με την γυναικα μου αξιζει τοσο πολυ????

TopGunZ
13-11-2008, 13:55

Το συγκεκριμένο είναι ultra rare μόνο για την πρώτη εβδομάδα, όπως το λέει και στην περιγραφή, για αυτό βγαίνει τόσο. Τα άλλα είναι στα 1 με 2 ευρώ...

WolfRathmA
14-11-2008, 08:24
289199

Φοβερο :D

Izamaru
14-11-2008, 09:45
axaxaxaxax kalo to dirt bike.paides pira kegw to game thn deftera.ine aplws apolafstikotato :angry: k to kalo ine oti exi zoumiiiii polu zoumi.xairomai ta lefta pou edwsa ilikrina.gia enan pou rwtise an aksizei na to parei gia na paizei me thn kopela tou.an ths aresoun games se stil crash banticoot 2 k sims taftoxrona nai dagoto.xwria pou exi apistefto gelio.k pws na to kanoume aftos o sackboy ine kolpomagnhths :frog:.

kosmios
14-11-2008, 10:00
axaxaxaxax kalo to dirt bike.paides pira kegw to game thn deftera.ine aplws apolafstikotato :angry: k to kalo ine oti exi zoumiiiii polu zoumi.xairomai ta lefta pou edwsa ilikrina.gia enan pou rwtise an aksizei na to parei gia na paizei me thn kopela tou.an ths aresoun games se stil crash banticoot 2 k sims taftoxrona nai dagoto.xwria pou exi apistefto gelio.k pws na to kanoume aftos o sackboy ine kolpomagnhths :frog:.

εγω ρωτησα και απο οτι βλεπω ολοι εχετε τρελαθει με το συγκεκριμενο οποτε το παρηγγειλα.:angry::angry:σε ευχαριστω πολυ izamaru

Giannis7
14-11-2008, 15:41
είναι από τα λίγα games ( για να μην πω το μοναδικό :D ) που μπορείς να βάλεις ό,τι θες στο δικό σου map.

lak100
14-11-2008, 17:36
?? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ?? ???? ??? ??????? ?? ????? ??? ?????? ???? ????????????? ??? ?????????. ?? ???????? ?????
________
BLONDE BEAUTY (http://www.fucktube.com/categories/310/beauty/videos/1)

seaman13
14-11-2008, 22:21
paidia telika me pisate pao na to paro tora...einai i poio trelli agora pou tha eho kanei...to eixa nikiasei kai mou eixe kollisei na to paro diavazontas ta sholia telika to apofasisa...epitelous kai kati pou den tha skotono...
varethika na skotono....!!!!

marzel19
14-11-2008, 22:51
paidia telika me pisate pao na to paro tora...einai i poio trelli agora pou tha eho kanei...to eixa nikiasei kai mou eixe kollisei na to paro diavazontas ta sholia telika to apofasisa...epitelous kai kati pou den tha skotono...
varethika na skotono....!!!!

Welcome to the world of dreams!:angry:Όπως λέει και ο φίλος μας.

thanos
15-11-2008, 14:01
Την ωρα που επαιζα μια πιστα online, εμφανιστηκε ενας ασχημομουρης:frog: ο οποιος μπηκε μετα μεσα στο room(pod) μου.Δεν ειχα φυσικα ιδεα τι να κανω ή το τι ακριβως συμβαινει και βγηκα εντελως απο το game! Ειναι κατι τετοιο δυνατον?(μαλον ειναι) και πως γινεται να μη το επιτρεπεις να συμβαινει? Επισης δεν εχω καταλαβει πως μπορεις να κλεισεις το online και να συνεχισεις να παιζεις κανονικα μονος σου.

marzel19
15-11-2008, 14:14
Την ωρα που επαιζα μια πιστα online, εμφανιστηκε ενας ασχημομουρης:frog: ο οποιος μπηκε μετα μεσα στο room(pod) μου.Δεν ειχα φυσικα ιδεα τι να κανω ή το τι ακριβως συμβαινει και βγηκα εντελως απο το game! Ειναι κατι τετοιο δυνατον?(μαλον ειναι) και πως γινεται να μη το επιτρεπεις να συμβαινει? Επισης δεν εχω καταλαβει πως μπορεις να κλεισεις το online και να συνεχισεις να παιζεις κανονικα μονος σου.

Μάλλον επέλεξες να παίξεις την πίστα online και όχι μόνος σου οπότε για αυτό μπήκε και ο άλλος. Από εκεί και πέρα για να πας σε pod άλλου ή για να δεχτείς στο pod σου άλλον πρέπει πρώτα να γίνει σχετική ερώτηση. Εσένα δεν σε ρώτησε εάν τον δέχεσαι επειδή επέλεξες να παίξεις online. Για να έχεις την ησυχία σου θα πρέπει να παίζεις "on your own" αλλά και πάλι μπορεί να δέχεσαι request από άλλους (με ερώτηση όμως). Για να μην έρχεσαι σε επαφή με κανέναν πρέπει αναγκαστικά να κάνεις sign out από το PSN.

lak100
15-11-2008, 15:13
??? ???????? online ??? LBP?
________
JAPANESE RECIPES (http://www.cooking-chef.com/japanese/)

Giannis7
15-11-2008, 15:41
Οταν διαλέγεις την πίστα που θες να παίξεις πάτα play online, ή άμα θες να παίξεις με κάποιον φίλο σου, πας στον αριστερό πλανήτη πατάς πάνω στο nick του φίλου σου και τον κάνεις invite. Πάντως πάνω απ' 'ολα πρέπει να περάσεις τις πρώτες πίστες.

Giannis7
15-11-2008, 15:45
Μάλλον επέλεξες να παίξεις την πίστα online και όχι μόνος σου οπότε για αυτό μπήκε και ο άλλος. Από εκεί και πέρα για να πας σε pod άλλου ή για να δεχτείς στο pod σου άλλον πρέπει πρώτα να γίνει σχετική ερώτηση. Εσένα δεν σε ρώτησε εάν τον δέχεσαι επειδή επέλεξες να παίξεις online. Για να έχεις την ησυχία σου θα πρέπει να παίζεις "on your own" αλλά και πάλι μπορεί να δέχεσαι request από άλλους (με ερώτηση όμως). Για να μην έρχεσαι σε επαφή με κανέναν πρέπει αναγκαστικά να κάνεις sign out από το PSN.
Βασικά δεν είναι ανάγκη να κάνεις "sign out" , όταν πατάς "on my own" και περάσεις απο μια ταμπελίτσα που έχει ένα Χ και γυρνάει.. ( δεν θυμάμαι πως λέγεται :angry::angry: ) τότε κανείς δεν θα σου κάνει request να παίξετε, ούτε τίποτα.

marzel19
15-11-2008, 17:00
Βασικά δεν είναι ανάγκη να κάνεις "sign out" , όταν πατάς "on my own" και περάσεις απο μια ταμπελίτσα που έχει ένα Χ και γυρνάει.. ( δεν θυμάμαι πως λέγεται :angry::angry: ) τότε κανείς δεν θα σου κάνει request να παίξετε, ούτε τίποτα.

Το ξέρω αυτό. Εγώ μιλάω για την περίπτωση που δεν θέλεις να δέχεσαι καθόλου request. Εάν περάσεις το σημαιάκι αλλά έχει βάλει play online τότε μπορούν να γίνουν request. Απλώς, ο παίκτης δεν θα μπορεί να μπει και θα περιμένει μέχρι να βγεις πάλι στο pod.

Exoskeletor
15-11-2008, 19:06
guys exw mia aporia.. diskoles pistes exei pote? gia na thimomaste k emeis oi amigades pou eprepe na pezoume 5ora sinexomena gia na termatisoume ena game ta palia.

polu pediko mou fenete :(

greekteo
15-11-2008, 19:08
Μπορει να φαινεται αλλα δεν ειναι και τοοοσο ευκολο. Ειδικα για να φτασεις 100% τις πιστες ειναι παλουκι. Στο multi εξαρταται απο αυτον που εφτιαξε την πιστα η δυσκολια της.

desperate_gamer
15-11-2008, 19:18
guys exw mia aporia.. diskoles pistes exei pote? gia na thimomaste k emeis oi amigades pou eprepe na pezoume 5ora sinexomena gia na termatisoume ena game ta palia.

polu pediko mou fenete :(

Δύσκολες δεν θα το έλεγα. Αν έχεις υπομονή, όλες βγαίνουν. Αλλά είναι τόσο εντυπωσιακές και καλοφτιαγμένες οι πίστες του single player που πραγματικά συνέχεια μένεις άναυδος με το πόσα πολλά έχουν φτιάξει με την απλή μηχανή level making που έχουν. Και βέβαια με το τι μπορείς να φτιάξεις κι εσύ.

Πάντως γενικά κάποιες πίστες είναι απαιτητικές αφού τα checkpoints έχουν περιορισμένο αριθμό "respawning" και αν χάσεις τέσσερις-πέντε φορές, ξανά όλο το level από την αρχή.

greekteo
15-11-2008, 19:27
Εδω μπορειτε να βρειτε ολα τα τραγουδια που σας ενδιαφερουν απο το φανταστηκο αυτο παιχνιδι. http://www.littlebigplanetguide.com/page/LittleBigPlanet+Soundtrack?t=anon

pinakas
15-11-2008, 19:51
Sony Computer Entertainment and Media Molecule would like to thank everyone in the LittleBigPlanet online community for an amazing start! So far a staggering 84,000 :1appl:individual levels have been uploaded and more than 27 million level play throughs have been completed. We couldn’t be happier with the initial efforts from our community members; the variety and qualit.....

84000 levels ? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :1appl::1appl::1appl::1appl::1appl::1appl:

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=33704

marzel19
15-11-2008, 20:13
Sony Computer Entertainment and Media Molecule would like to thank everyone in the LittleBigPlanet online community for an amazing start! So far a staggering 84,000 :1appl:individual levels have been uploaded and more than 27 million level play throughs have been completed. We couldn’t be happier with the initial efforts from our community members; the variety and qualit.....

84000 levels ? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :1appl::1appl::1appl::1appl::1appl::1appl:

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=33704

Είναι και τα δύο δικά μου μέσα!:angry:

Giannis7
15-11-2008, 20:32

σε λίγο έρχεται και το δικό μου !

pinakas
16-11-2008, 00:15

Πως λέγονται ?

Giannis7
16-11-2008, 01:14
έκανα και εγώ ένα Map! treasure hunt ονομάζετε, δοκιμάστετο και πείτε μου εντύπωσεις ( είναι η πρώτη προσπάθεια, θέλω επυήκια :D:D )
σε λίγο θα το κάνω publish.

klepidas
16-11-2008, 01:19
οκ φίλε θα σε κάνω heart αν μπορείται κάντε με εμένα 'και τις πίστες μου heart για να τις βρείτε απλά κάντε search klepidas

Giannis7
16-11-2008, 14:18
Έκανα κάποιες διορθώσεις στο level μου, όποιος το δοκίμασε ας το ξαναπαίξει, τώρα σωστά όμως :D .

Giannis7
16-11-2008, 17:33
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω ένα επίπεδο να γκρεμίζετε όταν πατάς πάνω του ? Επίσης, μπορώ να περάσω δικούς μου ήχους στο LPB και να τους χρησιμοποιήσω σε ένα level μου ?

marzel19
16-11-2008, 17:57
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω ένα επίπεδο να γκρεμίζετε όταν πατάς πάνω του ? Επίσης, μπορώ να περάσω δικούς μου ήχους στο LPB και να τους χρησιμοποιήσω σε ένα level μου ?

Κοίτα υπάρχει και ειδικό vanish material το οποίο εξαφανίζεται όταν το ακουμπήσεις ή όταν συνδυάσεις έναν διακόπτη μαζί του. Από εκεί και πέρα μπορείς να φτιάξεις και ένα πάτωμα από πολύ ευαίσθητα και μικρά κομμάτια κάποιου υλικού οπότε εάν κάποιος πατήσει πάνω του αυτό να καταρρέει. Αλλά αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο και θέλει πολύ υπομονή.

Όσο για την ερώτηση για τους ήχους αυτό δεν γίνεται ακόμα αλλά θα γίνει στο μέλλον όπου θα μπορείς να μεταφέρεις διάφορα αρχεία (φωτογραφίες, μουσική).

Giannis7
16-11-2008, 18:27
Οκ thx!

music_lover
17-11-2008, 02:00
κανένα demo πότε θα δούμε στο psn ρε γμτ?

Stavtag
17-11-2008, 04:47
Καλα μιλαμε εχω κολλησει τρελά με αυτο το παιχνιδι!Απο την BETA ακομη ειχα πορωθει!

Μολις τελειωσα μια πιστα!Λεγεται XMAS WORLD κ όπως καταλαβατε ειναι Χριστουγεννιατικη!Nothing special απλα εχω κανει στην ολη φαση δικο μου Αη Βασιλη,ταρανδους κ χριστουγεννιατικα δεντρα! Εχει κ μια εκπληξουλα στο τελος + πολλα δωρακια!

Please μπειτε να τη δειτε κ αγαπηστε την! Αγαπηστε κ τον δημιουργο της αν θελετε. :p(εμενα εννοω :))

Thaaaaanx! Ελπιζω να σας αρεσει!!

seaman13
17-11-2008, 09:39
telika opos eipa to agorasa....
apla kai mono mia lexi tha po... kollima trello...
tipota den einai tihaio....ean eisai harismatikos vgazeis tetoia paixnidia....
enoite oti to paizo kai sinergasia me tin kopela mou...koinos terma i grinia!!!opote meta aneta mporo na asxolitho kai me to resistence horis na mourmouraei...
ase pou exei mpei kai sto tripaki na pernoume oles tis pistes to 100%
pera omos apo ola afta tha po pos eimaste tiheri pou mporoume na paixoume tetoies dimiourgies...

seaman13
18-11-2008, 01:45
kollise kaio aderfos mou pou eimaste didimo se gow2 kai oti exei shesi me opla!!!
trello kollima...
meta apo kairo skeftika mia lisi sto mialo mou gia paixnidi kai sikothika apo ton ipno mou na tin efarmoso...

zpan
18-11-2008, 15:04
Ρε παιδιά τι διαφορά έχει η Ευρωπαϊκή από την Αμερικανικη έκδοση.Εγώ έχω την Αμερικανικη και ακούω συνέχεια πως η Ευρωπαϊκή είναι καλυτερη.

lak100
18-11-2008, 17:05
?????? ????? ??? create mode ???? ???? ??? ???? ?? ???? ?? ????????? ??? sackboys ?? ?? ????? ???????? ??????????????? ?? L1 ??? ?? L2 ??? ?? ????? help
________
Body Science (http://bodyscience.ws/)

redismagik
18-11-2008, 17:20
to pira sta xeria ki ego ,to vradaki tha to dokimaso.exei kamia ousiastiki diafora pou to pira apo kanada?an ne na ta xoso ston x-nec!

X-NEC
18-11-2008, 17:48
to pira sta xeria ki ego ,to vradaki tha to dokimaso.exei kamia ousiastiki diafora pou to pira apo kanada?an ne na ta xoso ston x-nec!

Θα μου τα χώσεις και από πάνω ε; :rant:Δε φτάνει που γλίτωσες μερικά euro, που έχεις καλύτερο εξώφυλλο και που οι servers είναι global! :D

MilitaryRaiden
18-11-2008, 19:20
kollise kaio aderfos mou pou eimaste didimo se gow2 kai oti exei shesi me opla!!!
trello kollima...

Ti mou les tora - edo kollise i sizigos mou pou variete ta videogames oso tipote allo(ipoptevome dioti den borei na ta peksi!!!) Trelenete ke mono pou vlepi to sackboy.

Θα μου τα χώσεις και από πάνω ε; :rant:Δε φτάνει που γλίτωσες μερικά euro, που έχεις καλύτερο εξώφυλλο και που οι servers είναι global! :D

Ki eftixos pou oi servers ginane global: exete dei ta levels pou ftiaxnoun oi Giaponezoi? To ICO lvl eine apistefto!!!Ti ekatse ki ekane to atomo...

Avenger_Seraphim
19-11-2008, 13:41
Και σημερα μου ηρθε το παιχνιδι παιδια!!! Μετα απο τοσο καιρο...Φανταστειτε να μην το ειχαν κανει προπαραγγελεια Ο_ο.... Οπως και να 'χει οταν αρχισει το καψιμο θα αρχισω να σας κανω add για να παιζουμε και μαζι :3

overclocker
19-11-2008, 14:43
Επιτέλους μου ήρθε και μένα σήμερα από το play.com μετά από 16 μέρες. Και εγώ προπαραγγελεία το είχα κάνει... Πάω να λιώσω!

seaman13
19-11-2008, 15:13
Ti mou les tora - edo kollise i sizigos mou pou variete ta videogames oso tipote allo(ipoptevome dioti den borei na ta peksi!!!) Trelenete ke mono pou vlepi to sackboy.

Ki eftixos pou oi servers ginane global: exete dei ta levels pou ftiaxnoun oi Giaponezoi? To ICO lvl eine apistefto!!!Ti ekatse ki ekane to atomo...
akrivos to idio kai i dikia mou...arkei vevaia na min paizo mazi tis co-op pano apo 15lepta...einai martireio ean den mporei na xiristei ton sackboy.tin afino na exaskithei giati tha kano fono me ayta pou kanei kai xekiname apo tin arhi tin pista!!!!
ipomoni seaman.....

seaman13
19-11-2008, 19:31

poio einai to plires onoma aytou tou level den to vrisko...

marzel19
19-11-2008, 19:34
Win a LBP Crown by celebrating PS3's birthday (http://www.psu.com/Win-a-LBP-Crown-by-celebrating-PS3s-birthday-News--a0005426-p0.php)

Giannis7
19-11-2008, 20:58
Καλά κάνουν και τσιγγλάνε τους users, αν και δεν θα κάνω map γι αυτό το item για δεν ξέρω και πάρα πολλά.

pvinis
19-11-2008, 21:32
δειτε μια πιστα azure κατι... wow!!

TopGunZ
20-11-2008, 12:26
Ήρθαν χθες οι προπαραγγελίες σας από play? Ωραία, άρα μπορεί να σκάσει σήμερα και η δικιά μου κατά δω, μάλιστα....

henry
20-11-2008, 12:58
Εμένα ήρθε τη Δευτέρα, οπότε να το περιμένεις από στιγμή σε στιγμή

TopGunZ
20-11-2008, 14:49

Μόλις πριν λίγο το πήρα στα χέρια μου :)

seaman13
20-11-2008, 15:43
kalo kollima...
prin apo ligo meta to neo update oi servers einai ektos...
to prohorao sholastika pleon eftasa stin metropolis alla exo kati katostargia kai aces sto canyon...
to xanaleo den perimena pote na kolliso me ena tetoiou eidous game...
me tin dimiourgia tha asholitho afou to termatiso kai paro ta trophies pou thelo...

klepidas
20-11-2008, 16:52
http://image.wetpaint.com/image/1/trDrGB3MkZq-TQfj61N09w230186/GW477H555http://image.wetpaint.com/image/1/7LGINoqzk-YAB8l56e3RYg36850/GW203H197
http://image.wetpaint.com/image/1/z5yNPGYOSTQ39_9LDorY-Q112700/GW313H365

Georgio002
20-11-2008, 17:07
http://image.wetpaint.com/image/1/trDrGB3MkZq-TQfj61N09w230186/GW477H555http://image.wetpaint.com/image/1/7LGINoqzk-YAB8l56e3RYg36850/GW203H197
http://image.wetpaint.com/image/1/z5yNPGYOSTQ39_9LDorY-Q112700/GW313H365

:rofl::rofl::rofl::rofl:
πολυ καλες :angry:

j0e
20-11-2008, 18:08

Emena tipota @$@$%!@%!#@$% akoma...

dream21
20-11-2008, 21:21
εμενα μου ηρθε σημερα απο game-asia region free 43€ . τελικα οντος πολυ καλο game.

skyrios
20-11-2008, 23:07
αx...το περιμένω πως και πως...
σε μια βδομαδα θα το χω:D

marzel19
20-11-2008, 23:49
Παιδιά έκανα publish την καινούργια μου πίστα. Είναι η τρίτη μου οπότε δεν έχει πολλά bugs:angry:! Λέγεται "Numbers everywhere!". Προφανώς έχει ως θεματολογία τους αριθμούς. Όσοι πιστοί...

MilitaryRaiden
21-11-2008, 02:40
poio einai to plires onoma aytou tou level den to vrisko...
Δεν θυμάμαι τώρα - όταν το ξαναβρώ θα στο στείλω μέσω psn, οκ? Πάντως έγραφε ένα φαρδύ-πλατύ ICO.

MilitaryRaiden
21-11-2008, 02:43
Και σημερα μου ηρθε το παιχνιδι παιδια!!! Μετα απο τοσο καιρο...Φανταστειτε να μην το ειχαν κανει προπαραγγελεια Ο_ο.... Οπως και να 'χει οταν αρχισει το καψιμο θα αρχισω να σας κανω add για να παιζουμε και μαζι :3

Επιτέλους μου ήρθε και μένα σήμερα από το play.com μετά από 16 μέρες. Και εγώ προπαραγγελεία το είχα κάνει... Πάω να λιώσω!

Κι εγώ περιμένω και αυτό και το Gears of War limited edition και το strategy guide του Fallout 3 και και...αλλά τέτοιες ημέρες δυστυχώς αρχίζουν τα δύσκολα με τα ταχυδρομεία κι όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα θα χειροτερέψουν οι χρόνοι...Υπομονή!

seaman13
21-11-2008, 06:08
Δεν θυμάμαι τώρα - όταν το ξαναβρώ θα στο στείλω μέσω psn, οκ? Πάντως έγραφε ένα φαρδύ-πλατύ ICO.
kalos koitaxe to sta recent.tha perimeno
mexri tote paixe kai esi ena epipedo pou legete apodrasi apo to alkatraz!!!

nikolaszax
21-11-2008, 13:38
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/291413.html?playlist=featured#comments_top
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν γινονται αυτα!!!!!
Ελπιζω να μην την σβησουν λογω πνευματικων δικαιωματων γιατι θα ειναι πολυ μ....ς.
Αντε να τελειωνω την helms deep siege γιατι μου εχει φαει 3 μερες απο την ζωη μου :tongue:

likudeez
21-11-2008, 13:43
ουαου!

Valkyre
21-11-2008, 18:49
Σημερα το πηρα... αλλα θα κανω καιρο να παιξω!

seaman13
21-11-2008, 19:00
Σημερα το πηρα... αλλα θα κανω καιρο να παιξω!
molis to xekiniseis kai mpeis sto noima tou na 100%rizeis ta levels tha kolliseis...

dreamer
22-11-2008, 02:50
telia i siskevasia tu bundle tou ps3 me to LBP!

http://www.wonderwallweb.com/lbpps3art.jpg

marzel19
22-11-2008, 20:19
Παιδιά ανέβασα την καινούργια μου πίστα (καλά έχω κολλήσει με το create). Λέγεται "Crazy world (take 2)". Είναι σχετικά δύσκολη οπότε όποιος θέλει λίγο challenge...

TopGunZ
23-11-2008, 04:36
Δεν μπόρεσα να παίξω πολύ ακόμα, πάω με το πάσο μου το στόρυ και παίζω καμιά από τις άπειρες πίστες χρηστών, έχει πολύ ζουμί το παιχνίδι....

Τεσπά το βασικό: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ Χ-ΝΕC για τον Κράτος Σακμπόυ!!!!

Giannis7
23-11-2008, 13:34
ξέρει κανείς που μπορώ να βρω εικόνες απο creatures/characters του god of war, γιατί θέλω να κάνω μία πίστα βασισμένη στο god of war? :)

georgios
23-11-2008, 13:51
kserete pia ine i pragmatiki native analisi tu pexnidiu?

thanos
23-11-2008, 14:00
kserete pia ine i pragmatiki native analisi tu pexnidiu?
720p...

X-NEC
23-11-2008, 15:33
Τεσπά το βασικό: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ Χ-ΝΕC για τον Κράτος Σακμπόυ!!!!

Παρακαλώ Δημήτρη, να είσαι καλά. ;) Καλο λιώσιμο. :angry:

SeLanmere
24-11-2008, 01:25
hi guys simera mou rthe k mena.
to paixnidi apla einai teleio den xreiazontai polles kouventes...

Na sas pw, mipws yparxoun pouthena mazemenes oi ID twn paidiwn pou to exoun gia na paizoume kana co-op pou kai pou?

badboyfriend
24-11-2008, 01:30
Little Big Planet Co-Op Ελάτε να παρουμε τρόπαια (http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=4363)

j0e
24-11-2008, 15:34
Irtheeee epitelous(play.com)!!! ante na doume ti einai telika auto to LBP. Telika argise giati prota to stilane budapesth....

nikolaszax
24-11-2008, 20:59
Γικα τσεκαρετε μερικα costumes που φτιακχτηκαν απο users....OMG ομως!Κορυφη το the ring και gordon freeman!
http://freenet-homepage.de/spawdestroyer/sackboys/masterchief.jpg http://freenet-homepage.de/spawdestroyer/sackboys/duke.jpg [ http://freenet-homepage.de/spawdestroyer/sackboys/crashbandicoot.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/3433/grouppickf3.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/5908/2ndgroupwu8.png
http://freenet-homepage.de/spawdestroyer/sackboys/altair.jpg
http://freenet-homepage.de/spawdestroyer/sackboys/dante.jpg
http://freenet-homepage.de/spawdestroyer/sackboys/gordon.jpg
http://freenet-homepage.de/spawdestroyer/sackboys/indiana.jpg
http://freenet-homepage.de/spawdestroyer/sackboys/lara.jpg
http://freenet-homepage.de/spawdestroyer/sackboys/themask.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/7364/003tj8.jpg

Giannis7
24-11-2008, 21:39
και πως τα έφτιαξαν ? :S:S:S

nikolaszax
24-11-2008, 23:22
και πως τα έφτιαξαν ? :S:S:S

Νομιζω(δεν το εχω ψαξει ο ιδιος) οτι αν πας στο pop it εκει που ντυνεις τον sackboy καπου πρεπει να υπαρχει επιλογη να χρησιμοποιησεις τα stickers και τα items που εχεις βρει,πανω στον sackboy(πακτικα δηλαδη μπορεις να φτιαξεις και δικο σου kratos).

Dragonpaul
25-11-2008, 00:39
Παιδια καλησπερα.
Ισως φανει ανεπικαιρη η ερωτηση ή στην καλυτερη πολυ ετεροχρονισμενη, αλλα επειδη σκεφτομαι να παρω το LBP, θα ηθελα να μου πει καποιος/καποιοι αν το παιχνιδι κρυβει κι αλλα πισω απο την επιφανειακη "παιδικοτητα" του. Θα ειναι κριμα να το παρω και να μην εχει να μου προσφερει κατι παραπανω. Μη νομιζετε οτι δεν εχω διαβασει σχολια... Απλα καμια φορα επανω στον ενθουσιασμο μας υπερβαλλουμε λιγο. Οποτε, αν θελει καποιος που εχει το παιχνιδι απο την ημερα κυκλοφοριας του, ας μου πει αν ασχολειται μεχρι σημερα.

Ευχαριστω!

redismagik
25-11-2008, 00:50
Παιδια καλησπερα.
Ισως φανει ανεπικαιρη η ερωτηση ή στην καλυτερη πολυ ετεροχρονισμενη, αλλα επειδη σκεφτομαι να παρω το LBP, θα ηθελα να μου πει καποιος/καποιοι αν το παιχνιδι κρυβει κι αλλα πισω απο την επιφανειακη "παιδικοτητα" του. Θα ειναι κριμα να το παρω και να μην εχει να μου προσφερει κατι παραπανω. Μη νομιζετε οτι δεν εχω διαβασει σχολια... Απλα καμια φορα επανω στον ενθουσιασμο μας υπερβαλλουμε λιγο. Οποτε, αν θελει καποιος που εχει το παιχνιδι απο την ημερα κυκλοφοριας του, ας μου πει αν ασχολειται μεχρι σημερα.

Ευχαριστω!
re file de thelo na sto pexo eidikos alla to pexnidi eine ''STATHMOS''.APISTEUTO GAME ki ama exeis to meraki na asxolitheis ki me to greading kommati tou apogionete se allo epipedo.parto asizititi!:tiphat:

Dragonpaul
25-11-2008, 01:09
Ευχαριστω πολυ red.

Υ.Γ. Χαλια μας τα εκανε ο Θρυλος εχτες, ε? Αλλα εχουμε και δευτερο γυρο.

WolfRathmA
25-11-2008, 03:06
WoW! Πως τα φτιαξανε αυτα; Amazing! :D

TopGunZ
25-11-2008, 11:44
Χαχαχα, όταν τα είδα θυμήθηκα χθες που έπαιζα με τον Κράτος ντυμένο με...λεοπάρ συνολάκι μετά από παρέμβαση του ΠανεΝτι :P

GreekDrifter
25-11-2008, 22:05
Αξίζει αν κάποιος το αγοράσει χωρίς να παίξει multi; Ξέρω, ηλίθια ερώτηση ολίγον τι, αλλά δε έχω online (NΑΙ, ΑΚΟΜΑ :p), και θέλω να ξέρω αν θα πετάξω τα λεφτά μου στον κουβά :p

klepidas
25-11-2008, 22:08
Δεν θα πετάξεις καθόλου τα λεφτά σου το single θα σε κρατήσει αρκετά μέχρι να παίξεις όλες τις πίστες χωρίς να πεθάνεις και να τις πας 100%...Σίγουρα αξίζει ασε που θα μπορείς να παίζεις offline co-op

Giannis7
25-11-2008, 23:17
αξίζει και χωρίς online, αλλά άλλη μαγεία του online. Μπορείς να κάνεις Publish levels σου και τα παίζεις των άλλων.

redismagik
25-11-2008, 23:27
Δεν θα πετάξεις καθόλου τα λεφτά σου το single θα σε κρατήσει αρκετά μέχρι να παίξεις όλες τις πίστες χωρίς να πεθάνεις και να τις πας 100%...Σίγουρα αξίζει ασε που θα μπορείς να παίζεις offline co-op
ti eine ayto to co-op?

stratisd
25-11-2008, 23:27
Ακούω, διαβάζω, παρακολουθώ πορώθηκα και το αγόρασα απο Αγγλία....και δέν βλέπω την ώρα να το πιάσω στα χέρια μου, μήν το σκέφτεσε καθόλου φιλαράκι, το παιχνιδάκι πρέπει να είναι τέλειο...

redismagik
25-11-2008, 23:30
den einai apla teloio ...............einai kati neo kati to diaforetiko!

marzel19
25-11-2008, 23:51
Το παιχνίδι πάντως είναι μισό (να μη πω και λιγότερο) χωρίς online. Ακόμα και στο single πωρώνεσαι επειδή πρέπει να μαζέψεις prize bubbles που απαιτείται η συμμετοχή πολλών ατόμων (εκτός εάν έχεις 4 χειριστήρια και αντίστοιχα φίλους). Δεν ξέρω εάν θα το πρότεινα χωρίς online. Όχι ότι το single δεν αξίζει τα λεφτά του (κάθε άλλο) αλλά χωρίς online χάνεις πάρα πολλά και αδικείται το ίδιο το παιχνίδι.

WolfRathmA
26-11-2008, 03:05
Παιδια μηπως εχει βγει κανεις κανενα tutorial στο πως θα φτιαξουμε τετοια sackboys οπως παραπανω; Ψαχνω στο net αλλα δε βρησκω τιποτα...

Επισης

LittleBigPlanet Weekly Download Update - Thanksgiving Edition (http://blog.us.playstation.com/2008/11/25/littlebigplanet-weekly-download-update-thanksgiving-edition/)

http://farm4.static.flickr.com/3005/3059777628_8701e6d0dd_o.png

http://farm4.static.flickr.com/3073/3058940661_4ca529d628_o.png

Χαχα... Resistance :p

To πρωτο μου θύμισε FRIENDS :D

bantas
26-11-2008, 03:15
Αυτο που κανω εγω ειναι να μπαινω στον editor και να πειραματιζομαι με διαφορα sticker και decorations πανω στο sackboy. Yποθετω καπως ετσι θα τα χουν κανει κι αυτα. Πολυ καλα παντως!

pvinis
26-11-2008, 04:04
κλασικο mr bean :p
http://img206.imageshack.us/img206/7738/mrbeanturkeyic2.jpg

nikolaszax
26-11-2008, 11:42
κλασικο mr bean :p
http://img206.imageshack.us/img206/7738/mrbeanturkeyic2.jpg

LOOOOOOL!Και ελεγα τι μου θυμιζει!!!

Giannis7
26-11-2008, 15:44
ti eine ayto to co-op?
όταν παίζεις με 2-4 παίχτες.

Giannis7
26-11-2008, 15:46
Παιδιά πως μπορώ να κάνω τα bubbles κόκκινα για την πίστα god of war που κάνω ?

nikolaszax
26-11-2008, 17:59
Παιδιά πως μπορώ να κάνω τα bubbles κόκκινα για την πίστα god of war που κάνω ?

χμμμ...νομιζω απο το pop it υπηρχε επιλογη να αλλαζεις το χρωμα του και ταυτοχρονα αλλαζει και το χρωμα των bubbles.Δεν θυμαμαι ομως που ηταν....νομιζω στο τμημα που ντυνεις τον sackboy ηταν,πιθανον στο μενου που δειχνει κατι χρωματα-μπογιες.

klepidas
26-11-2008, 18:23
Πως αλλάζουμε χρώμα σε υλικά σαν το ξύλο ξέρουμε?

nikolaszax
26-11-2008, 18:36
Πως αλλάζουμε χρώμα σε υλικά σαν το ξύλο ξέρουμε?

Νομιζω δεν μπορεις...μονος τροπος ειναι να του βαλεις sticker καποιου χρωματος δυστηχως.

klepidas
26-11-2008, 18:38
μα έχω δει κάτι απίστευτα level με χρωματισμένο ξύλο και φαίνετε πως δεν είναι sticker

nikolaszax
27-11-2008, 00:45
292476
Καλα οι ανθρωποι δεν την παλευουν....:frog:
OMG ομως...

EDIT:Γιατι μου βγαζει 2 video :/ ?

WolfRathmA
27-11-2008, 02:38
Γιατι το εβαλες λαθος :D

Στο εφτιαξα :D

pvinis
27-11-2008, 15:23
ηρθε ηρθε!!
καντε με add οσοι το εχετε.. εχω βαλει κι εγω μερικους. θαλω να παιξω το story coop

greekteo
27-11-2008, 18:46
ηρθε ηρθε!!
καντε με add οσοι το εχετε.. εχω βαλει κι εγω μερικους. θαλω να παιξω το story coop

Παυλο οποτε θελεις μπες, θα μπω σημερα μετα τιs 8.30;)

TopGunZ
28-11-2008, 10:51
Έφτιαξα επιτέλους κι εγώ μια πιστούλα, λέγεται "Ice skate gone wrong", σίγουρα θέλει πολύ γυάλισμα, αλλά όσοι θέλετε ρίξτε κι ένα heart...

Να σας πω την αλήθεια, ο editor έχει αρκετά σπαστικά, κυρίως σε σχέση με την κάμερα πρώτον και δεύτερον με το ότι δεν μπορείς να επιλέξεις εύκολα που θα κολλήσεις κάτι με την "κόλλα": θέλεις να ενώσεις δυο κομάτια στο ίδιο επίπεδο και μπορεί να κολήσει το ένα στο πίσω επίπεδο. Κατά τα άλλα έχει πολύ ψωμί η δουλειά!

ProEvo
28-11-2008, 13:30
Little Big Planet 25 Λίρες τελική τιμή στο Blahdvd :bgrin2:

three_brothers1
30-11-2008, 11:00
τοσο πολυ σε παιχνιδι πρωτη φορα ξεκαρδιστηκα στα γελια....επαιζα με greekteo,stavtag,redismagik(με μια θεικη στολη σουπερμαν) και σε μια φαση ειχαμε πλακωθει στα μπουνιδια....επαθα πλακα μ τν πιστα τ τεο....πολυ δουλεμενη.....μπραβο...!

greekteo
30-11-2008, 17:12
τοσο πολυ σε παιχνιδι πρωτη φορα ξεκαρδιστηκα στα γελια....επαιζα με greekteo,stavtag,redismagik(με μια θεικη στολη σουπερμαν) και σε μια φαση ειχαμε πλακωθει στα μπουνιδια....επαθα πλακα μ τν πιστα τ τεο....πολυ δουλεμενη.....μπραβο...!

Ειχε πολυ γελιο χθες ναιιι!! Πολυ ωραιο και παρεϊστικο παιχνιδι.

TopGunZ
30-11-2008, 22:10
Είχα καιρό να δω παιχνίδι που δε με νοιάζουν τα τρόπαια! Είναι το απόλυτο παρείστικο παιχνίδι! Για να μην πω ότι ξύπνησε ο μηχανολόγος μέσα μου και θυμήθηκα και παλιές καλές μέρες μόντινγκ στο πισί!!! Χαρτάρετε αβέρτα αδέρφια!!!

three_brothers1
30-11-2008, 22:12
Είχα καιρό να δω παιχνίδι που δε με νοιάζουν τα τρόπαια! Είναι το απόλυτο παρείστικο παιχνίδι! Για να μην πω ότι ξύπνησε ο μηχανολόγος μέσα μου και θυμήθηκα και παλιές καλές μέρες μόντινγκ στο πισί!!! Χαρτάρετε αβέρτα αδέρφια!!!ποτε δεν μ νοιαζανε τα τροπεα...αλλα εχει αλλη φαση να τραβας τν τεο στην ακρη και ν τ κοπανς μια μπουνια:rofl::rofl::rofl::rofl:...
τοσο πολυ σε παιχνιδι ειχα χρονια να γελασω....!

Stavtag
30-11-2008, 22:22
XAXAXA! Ελπίζω να βρείτε και σήμερα χρόνο παίδες γιατί με τρώει το χέρι μου για ξύλο... :D:D

Θέλω να δείτε και την καινούρια πίστα μου... :p "Journey to the Earth's mantle". Έχει time trial και θα έχει φάση!!!

three_brothers1
30-11-2008, 22:55
egw 8a bw aurio sigoura

desperate_gamer
30-11-2008, 23:51
Είχα καιρό να δω παιχνίδι που δε με νοιάζουν τα τρόπαια! Είναι το απόλυτο παρείστικο παιχνίδι! Για να μην πω ότι ξύπνησε ο μηχανολόγος μέσα μου και θυμήθηκα και παλιές καλές μέρες μόντινγκ στο πισί!!! Χαρτάρετε αβέρτα αδέρφια!!!

Καλά περιττό να πω ότι τα levels σου είναι πραγματικά άξια συγχαρητηρίων... Ειδικά αυτό με τον μύθο του Ορφέα. Άξιος κάτοχος του CREATE trophy! :1appl::1appl:
Το άλλο με το test of ninja άστο καλύτερο, γιατί από τη πρώτη δοκιμασία φαίνεται μαζοχιστικό.

marzel19
01-12-2008, 19:23
LittleBigPlanet patch coming "soon" (http://www.psu.com/LittleBigPlanet-patch-coming-+quot;soon+quot;-News--a0005554-p0.php)

klepidas
01-12-2008, 20:25
Μακάρι να προσθέσουν και το create κομάτι μέσο online..

three_brothers1
01-12-2008, 20:46
επιτελους...καταφερα να τερματισω την πιο δυσκολη πιστα π επαιξα μεχρι στιγμης...ninja test λεγεται και ειναι τ modusam......μαματη

stratisd
02-12-2008, 00:37
Το πήρα σήμερα και εχω μείνει άφωνος, Τ Ε Λ Ε Ι Ο.... (σημ. ακόμη χάνομαι με το μενού).
Το διπλό είναι όλα τα λεφτά.

TopGunZ
02-12-2008, 13:21
επιτελους...καταφερα να τερματισω την πιο δυσκολη πιστα π επαιξα μεχρι στιγμης...ninja test λεγεται και ειναι τ modusam......μαματη

Thanks mate! Και αν τη βγάλεις χωρίς να χάσεις ζωή έχει δωράκι ;)

seaman13
02-12-2008, 13:45
Το πήρα σήμερα και εχω μείνει άφωνος, Τ Ε Λ Ε Ι Ο.... (σημ. ακόμη χάνομαι με το μενού).
Το διπλό είναι όλα τα λεφτά.
sto single player apla kathe pista einai kaliteri apo tin proigoumeni...
aytro to game tha exei tin tihi toy uncharted,pernonta oi meres oloi tha katalavoun ti diamanti einai...oste na fanei kai stis poliseis tou,ohi pos gia platform game exei paei ashima...
pisteyo mesa stin alli evdomada tha ftasei to 1 ekatomirio poliseis...

Dragonpaul
03-12-2008, 09:34
Λοιπον, αν και δεν προλαβαινω να παιζω πολυ, πραγματικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο (το εχω λιγες μερες μονο). Και, προς το παρον, δεν εχω ιδεα απο on-line και δεν εχω, καν, ασχοληθει με δημιουργια δικων μου πιστων. Πραγματικα πολυ εξυπνο. Και να φανταστειτε τελειωνω την καθε πιστα με 60%, πανω κατω. Αυτο μου αρεσει γιατι σημαινει οτι θα πρεπει να ξαναψαξω. Το μονο στοιχειο που δε με τρελαινει -αλλα ειμαι στην αρχη ακομα και μπορει να αλλαξει αυτο- ειναι οτι πρεπει να κολλησω κατι stickers για να περασω πιστα. Κατα τ' αλλα....
WELL DONE!

stratisd
03-12-2008, 10:01
Pos mporo na vro mia pista pou exei dimiourgisei kapoios allos kai ksero mono to psn ID tou? Prepei na ton kano friend h ginetai kai alios?

criter
03-12-2008, 11:35
^^
Κανε search το psn ID στα cool levels και ετσι βρισκεις τις πιστες που εχει διμιουργησει καποιος αλλος.

stratisd
03-12-2008, 12:08
Euxaristo

Avenger_Seraphim
03-12-2008, 19:36
Φτιαχνω και εγω τις τελευταιες μερες μια πιστα :Ρ Ειναι πιο δυσκολο απ'οτι φανταζομουν...Ελπιζω να βγει καλη στο τελος :Ρ Το θεμα δεν σας το λεω,αλλα οσοι εχουν δει το Sackboy μου στο παιχνιδι ιιιιισως να τους περασει κατι απο το μυαλο :Ρ

stratisd
03-12-2008, 19:38
^^
Κανε search το psn ID στα cool levels και ετσι βρισκεις τις πιστες που εχει διμιουργησει καποιος αλλος.

Aν έχεις μόνο το όνομα της πίστας και όχι το psn ID αυτού που την έφτιαξε, μπορείς να τή βρείς...:confused:

marzel19
03-12-2008, 20:26
Sony: Over 59 million levels played online on LittleBigPlanet (http://www.psu.com/Sony--Over-59-million-levels-played-online-on-LittleBigPlanet-News--a0005591-p0.php)

criter
03-12-2008, 20:50
Aν έχεις μόνο το όνομα της πίστας και όχι το psn ID αυτού που την έφτιαξε, μπορείς να τή βρείς...:confused:

Θα πρεπει αυτος που κανεις search να εχει κανει create πιστες αλλιως δεν σου βρισκει. Για παραδειγμα κανε search klepidas7 ή ModusAm ή marzel19 που εχουν ηδη φτιαξει πιστες να δεις οτι θα σου τις βρει χωρις να ξερεις απαραιτητα το ονομα της πιστας ή να πρεπει να τους εχεις στο friendslist σου.

stratisd
03-12-2008, 22:10
Κάτι ψιλοκατάφερα με το search που έχει .... :)
Βασικά έψαχνα πίστες με θέμα το Shadow Of Colossus και βρήκα αρκετές μόλις έγραψα colossus στο search.

To παιχνιδάκι είναι τέλειο...έχω να πορωθώ τόσο με arcade απο την εποχή του wonderboy ... ;)

WolfRathmA
04-12-2008, 07:36
LittleBigPlanet + Home information exclusive on Ps3clan.nl (http://www.n4g.com/industrynews/News-240476.aspx)

A very reliable source has reported that with the launch of Home or shortly afterwards a very special LittleBigPlanet Game Room will be available .In this room you will be enable to promote community levels and launch directly in it. More after click

LitteBigPlanet - 1.05 Patch Is Live (http://www.littlebigplanetoid.com/article/1.05_patch_is_live)

The Planetoid observatory has just seen that the Little Big Planet 1.05 patch is now live. It went live at around 11pm GMT / UTC and is a teeny tiny 15MB in size.

Giannis7
04-12-2008, 15:20
ολεεεε

Avenger_Seraphim
04-12-2008, 21:13
Lol paidia

http://www.sackbook.com/

To facebook twn Sackpersons XD

Dragonpaul
04-12-2008, 22:27
Να ρωτησω κατι? Καθε φορα που ξεκινω το παιχνιδι, το sackboy εχει σηκωμενο το κεφαλι. Κοιτα συνεχως ψηλα. Βεβαια, οταν κατεβαζω το χειριστηριο αρκετα χαμηλα (σε σημειο που δεν με βολευει) επανερχεται. Πως μπορω να το επαναφερω στα "σωστα" του?
Και κατι αλλο. Προσπαθω να βρω πιστες αλλων χρηστων, αλλα δεν μπορω. Που πρεπει να παω?

Valkyre
05-12-2008, 02:48
Παυλο , ετσι οπως το ακουω , μου μοιαζει σαν να εχει προβλημα το controler σου με το motion sensing...Για βαλε ενα ακομη παιχνιδι που εχει motion sensitive κινησεις , να δεις αν το χειρηστιριο ανταποκρινεται σωστα ή οχι.

WolfRathmA
05-12-2008, 02:54
Και εμενα μου το κανει αυτο σχετικα με το κεφαλι του :P Πατα το L3 για να παει η κινηση του motion sensitive στο σωμα του και οχι στο κεφαλι :p

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πρεπει να παιζει ρολο "μαλλον" η θεση του PS3 με το χειριστηριο. Δηλαδη πρεπει να ειναι στην ιδια ευθεια η κατι τετοιο :S δε ξερω κιολας μπορει να λεω και μλακιες :S

criter
05-12-2008, 03:03
Να ρωτησω κατι? Καθε φορα που ξεκινω το παιχνιδι, το sackboy εχει σηκωμενο το κεφαλι. Κοιτα συνεχως ψηλα. Βεβαια, οταν κατεβαζω το χειριστηριο αρκετα χαμηλα (σε σημειο που δεν με βολευει) επανερχεται. Πως μπορω να το επαναφερω στα "σωστα" του?
Και κατι αλλο. Προσπαθω να βρω πιστες αλλων χρηστων, αλλα δεν μπορω. Που πρεπει να παω?

Δοκιμασε να παιξεις καθιστος και το χειριστηριο να βλεπει τv και οχι το ταβανι. Μου εχει τυχει και μενα αλλα οχι καθε φορα. Για να βρεις πιστες αλλων χρηστων κανε search στα cool levels.

mg1980
05-12-2008, 03:40
paides,to agorasa kai ev me th seira mou,ti na pw apla assulipto,monidiko..to phra apo to play.com an kai pire na moy erthei 2 ebdomadew,telika axize kai me to parapanw ta 42 euro:)

Dragonpaul
05-12-2008, 14:43
Παυλο , ετσι οπως το ακουω , μου μοιαζει σαν να εχει προβλημα το controler σου με το motion sensing...Για βαλε ενα ακομη παιχνιδι που εχει motion sensitive κινησεις , να δεις αν το χειρηστιριο ανταποκρινεται σωστα ή οχι.

Και εμενα μου το κανει αυτο σχετικα με το κεφαλι του :P Πατα το L3 για να παει η κινηση του motion sensitive στο σωμα του και οχι στο κεφαλι :p

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πρεπει να παιζει ρολο "μαλλον" η θεση του PS3 με το χειριστηριο. Δηλαδη πρεπει να ειναι στην ιδια ευθεια η κατι τετοιο :S δε ξερω κιολας μπορει να λεω και μλακιες :S

Δοκιμασε να παιξεις καθιστος και το χειριστηριο να βλεπει τv και οχι το ταβανι. Μου εχει τυχει και μενα αλλα οχι καθε φορα. Για να βρεις πιστες αλλων χρηστων κανε search στα cool levels.

Ευχαριστω για τις αποψεις και προτασεις. Δημητρη, δε νομιζω να εχει προβλημα το χειριστηριο. Μαλλον εχει να κανει με τη θεση που το κρατω οταν ξεκινα το παιχνιδι. Θα δοκιμασω το L3 που προτεινε ο Wolf. Στο μεταξυ, καθιστος δεν παιζω ποτε. Παντα ξαπλωμενος.
Βρηκα και πιστες αλλων χρηστων. Μερικες ειναι φοβερες. Απλα δεν ξερω πως να βρισκω συγκεκριμενων χρηστων. Πχ, αν θελω να βρω πιστα που εφτιαξε ο Valkyre ή ο Dragonpaul.

Giannis7
05-12-2008, 15:42

καλά τα λες..

desperate_gamer
05-12-2008, 17:17
Απλα δεν ξερω πως να βρισκω συγκεκριμενων χρηστων. Πχ, αν θελω να βρω πιστα που εφτιαξε ο Valkyre ή ο Dragonpaul.

Δίπλα από 'κει που λέει "Cool Levels" βγάζει επίσης δυο επιλογές για Search και Recent. Από 'κει ψάχνεις είτε όνομα πίστας, είτε author.

WolfRathmA
06-12-2008, 02:22
Ευχαριστω για τις αποψεις και προτασεις. Δημητρη, δε νομιζω να εχει προβλημα το χειριστηριο. Μαλλον εχει να κανει με τη θεση που το κρατω οταν ξεκινα το παιχνιδι. Θα δοκιμασω το L3 που προτεινε ο Wolf. Στο μεταξυ, καθιστος δεν παιζω ποτε. Παντα ξαπλωμενος.
Βρηκα και πιστες αλλων χρηστων. Μερικες ειναι φοβερες. Απλα δεν ξερω πως να βρισκω συγκεκριμενων χρηστων. Πχ, αν θελω να βρω πιστα που εφτιαξε ο Valkyre ή ο Dragonpaul.

Ε αμα εισαι ξαπλωμενος ειναι λογικο :p LoL :angry:

Dragonpaul
06-12-2008, 02:34
Βρε παιδια, να ρωτησω? Αυτα τα stickers σε τι χρησιμευουν?

Τhnx, Desp και Wolf!

WolfRathmA
06-12-2008, 02:39
Βρε παιδια, να ρωτησω? Αυτα τα stickers σε τι χρησιμευουν?

Τhnx, Desp και Wolf!

Εκτος οτι τα χρησιμοποιείς για να "διακοσμήσεις" τα δικά σου επίπεδα, μερικά stickers θα σου χρειαστούν ολες τις πίστες για να ξεκλειδώσεις διάφορα πράγματα, οπως αντικείμενα, αλλα stickers κτλ.

Dragonpaul
06-12-2008, 02:45
Πω πω, αμεση απαντηση. Σε ευχαριστω.
Δηλαδη, αν εξαιρεσεις την -σπανια μεχρι τωρα για μενα- περιπτωση ξεκλειδωματος, δεν ειναι και ζωτικης σημασιας.

WolfRathmA
06-12-2008, 18:17
Ρε παιδια.. ξερει κανεις πως το περνω αυτο που ειναι εκει μεσα; Μηπως πρεπει να κατεβασω τη μπαλα απο πανω κατω;

klepidas
06-12-2008, 18:24
Υπάρχει ένα πράσινο κυκλάκι στον πάνω όροφο το φέρνεισ εκει που είναι αυτό και σου ανοίγει

Giannis7
06-12-2008, 19:45
παιδιά ξέρει κανέις πώς να βάλλς σε ένα emmiter να πετάει αντικείμενα με φωτιά ?

kyve
07-12-2008, 19:17
Παιδια τα level που δημιουργεις μετα τα δημοσιευεις στο ιντερνετ? η κανεις invite και παιζεις με γνωστους

TopGunZ
07-12-2008, 19:27
παιδιά ξέρει κανέις πώς να βάλλς σε ένα emmiter να πετάει αντικείμενα με φωτιά ?

Φτιάξε ένα αντικείμενο, βάλτου φωτιά και μετά αποθήκευσέ το με το ειδικό εργαλείο στα αντικείμενά σου, μετά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε εμίτερ.

kyve
07-12-2008, 19:57
παιδια πειτε μου κανενα ηλεκτρονικο καταστημα απο Ελλαδα που να το εχει το game γιατι εψαξα σε κανενα δυο site και δεν το εχουν

Giannis7
07-12-2008, 21:53
πήγενε στο www.skroutz.gr και δες.

stratisd
07-12-2008, 22:07
Εχει δοκιμάσει κανείς, αν δουλεύει το bluetooth με το παιχνίδι; Κάνεις chat δηλαδή;

three_brothers1
07-12-2008, 22:08
ναι μιλας και σε ακουνε ο αλλοι

TopGunZ
07-12-2008, 23:27
Όχι μόνο αυτό, αλλά κάνει και λιπ σινκ, το σακμπόυ "μιλάει" όταν μιλάς!