View Full Version : Exclusive LittleBigPlanet
I' m in!!! :D :D Η Sony δε θα άφηνε τον καλύτερο της tester έτσι... :giggle::giggle::giggle:
906mb και αυτή τη στιγμή είμαι στο 22%.
θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
klepidas
24-09-2008, 18:05
Τόση ώρα δεν ποστάρω για να μην σπαμάρω το Thread...
Το ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
οποιος εχει κωδικους για inv... εδω ειμαι εγω:D
Ναι παιδιά όποιος έχει κάνα κλειδάκι εξτρά...:p PM ΜΕ!!! Ή έστω αν κάποιος διατίθεται να κάνει sharing...:p (sniff sniff παλιοforthnet...μου είχε κομμένο το ίντερνετ για 2 μέρες...sniff sniff)
klepidas
24-09-2008, 18:32
Καλά ενοιτέ πως δεν θα σας πιέσω αλλά ...ΔΩΣΤΕ Μ ΤΗΝ BETA ΤΩΡΑΑΑ.ΠΜ όποιος θέλει
jorgedept
24-09-2008, 18:35
Πιάσε μια χωριάτικη, μια πατάτες και βάλε μια πιατέλα με κρεατικά.
τελικα κανει το lipsync οταν εισαι online με mic?
Παιδιά το παιχνίδι είναι εκπληκτικό... Δεν έχετε δει τίποτα από άποψη gameplay!! Πραγματικά έχει τρελό γέλιο το να παίζεις... Το create μου φάνηκε λίγο δύσκολο αλλά δεν ασχολήθηκα πάνω από 15 λεπτά μαζί του...
Μία πολύ τολμηρή πρόβλεψη (Χωρίς να ξέρω πως θα αντιμετωπίσουν οι hardcore gamers το παιχνίδι)..
Νομίζω ότι το παιχνίδι αυτό από μόνο του θα αλλάξει όλο το σκηνικό που έχουμε συνηθίσει ως τώρα σε αυτή τη γενιά... Βλέπω να γίνεται "κάτι" στην Ιαπωνία με αυτό...
Και κάτι τελευταίο... Όποιος νομίζει ότι το δυνατό σημείο του LBP είναι το create... Περιμένετε να δείτε το gameplay του...
EDIT: Όπως είπε και ο Darkuss πιο πάνω το παιχνίδι φαίνεται εύκολο γενικά... Όμως το πόσο πλάκα έχει να παίζεις, δε μπορεί να το περιγράψει κανείς... Πρέπει απλά να το παίξεις!
Terminator
24-09-2008, 21:54
Και κάτι τελευταίο... [B]Όποιος νομίζει ότι το δυνατό σημείο του LBP είναι το create... Περιμένετε να δείτε το gameplay του...
Πεστα χρυσοστομε! Μας εχουν πρηξει ολο create create create. Το θεμα ειναι οτι ακομα και οσοι θελουν ενα φοβερο platformer αλλα δεν εχουν ορεξη να καθονται να φτιαχνουν επιπεδα κλπ (οπως εγω), θα το απολαυσουν.
tasioskis
24-09-2008, 21:54
εγω προσπαθω να καταλαβω τι ουσια εχει αυτο το game.... Παντως για να κανετε ετσι παει να πει οτι αξιζει....
εγω προσπαθω να καταλαβω τι ουσια εχει αυτο το game.... Παντως για να κανετε ετσι παει να πει οτι αξιζει....
Ομολογώ πως μετά την πρώτη ώρα ενασχολησής μου μαζί του, αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ.:confused: Είναι χαριτωμένο, όμορφο, πρωτότυπο αλλά μόλις σου φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός... δεν ξέρω ίσως απλά να φταίει η beta και το γεγονός ότι τα levels που προσφέρει δεν έχουν ιδιαίτερα απαιτητικό platforming.
Θέλω να πιστεύω πως τα πολυπλοκότερα levels κι αυτά που θα φτιάξουν αργότερα οι παίκτες θα δώσουν νόημα στο παιχνίδι.
RE KAMIA FOTO KANA VIDEO KANA MMS
Τόσες photos έβαλα στην προηγούμενη σελίδα. Αν θέλεις video κάνε ένα search στο youtube, γεμάτο είναι.:angry:
Eγω παροτι σας εδωσα την πληροφορια δεν μπηκα, κατι τα συνεχη timeouts, κατι δουλεια που επρεπε να κανω εκεινη την ωρα , πηρα τον πουλο, παντως αν δουλευει το game sharing και θελετε να το δοκιμασω και εγω, στειλτε κανενα pm.
personGR
24-09-2008, 23:42
Ούτε εγώ πρόλαβα, παρόλο που μπήκα αμέσως σχεδόν μόλις ανέβηκε το νέο στο eurogamer (έχω feed). Για την ακρίβεια βαρέθηκα να συμμετάσχω και δεν το έδωσα ιδιαίτερη σημασία
WolfRathmA
25-09-2008, 03:11
Το greate ειναι παρα δυσκολο οντως. Επαιξα και λιγο online αλλα σερνομασταν. Δε ξερω γιατι :S
Πολυ γελιο! Δε μπορω να περιγραψω αλλο :p
Ειδικα στη 4 πιστα που εισαι επανω σε μια πλατφορμα και ειναι ενα πραγμα που γυριζει γυρο γυρο και οσο περναει ο χρονος αρχιζει και γυριζει ακομα ποιο γρηγορα και εσυ απλα πρεπει να πηδας απο πανω το εμποδιο :p. Και το γελιο ειναι οτι η μουσικη που εχουν βαλει ειναι σχεδον ιδια με του ζορμπα :p axaxaxa :D
Nonborn i hate you! I HATE YOU!!! Καθεσαι και σου ερχονται ολα στο χερι. DAMN! Κ()λοφαρδε :p
jorgedept
25-09-2008, 04:36
Κανένα bug;
WolfRathmA
25-09-2008, 08:43
Κανένα bug;
Οχι. Τουλαχιστω εγω δεν εχω παρατηρησει κατι. Θα ξαναδοκιμασω παντος παλι να παιξω online. Μπορει να επεσα σε ασχημη στιγμη οταν μπηκα εχτες..
Προλαβετε οσοι δεν πηραν κλειδι...
http://au.playstation.com/competitions/lbpbeta.jhtml
Πηγα στην σελιδα τι υποτιθεται οτι κανουμε? δεν υπαρχει κανενα Link η κατι σχετικο.
Πηγα στην σελιδα τι υποτιθεται οτι κανουμε? δεν υπαρχει κανενα Link η κατι σχετικο.
Tώρα δεν έχει το πρωί που μπήκα έδινες το id σου αλλά μετά δεν ξέρω........τι γίνεται;:blush:
marzel19
25-09-2008, 12:52
Αυτό το παιχνίδι δείχνει φανταστικό και το επιβεβαιώνουν και οι beta testers που έχω πετύχει σε όλο το ιντερνετ. Ας ελπίσουμε μόνο το create mode να συνηθίζεται μετά από λίγο διάστημα.
pantnick
25-09-2008, 13:21
Το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό και πρωτότυπο. Άνοιξα το ps3 μετα απο 6-7 μήνες αλλα άξιζε. Με το βάθος που θα έχει το ολοκληρωμένο είναι σίγουρο οτι αξίζει τα λεφτά του.Όχι τα δικά μου...Τα δικά σας λέω..
WolfRathmA
25-09-2008, 18:16
Απλα εβαζες κατω κατω το sing in email που μπαινεις στο psn.
http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.playstationliga.de&sl=de&tl=en&hl=de&ie=UTF-8
klik sto ikonidio ,irarhoun akoma keys
pictorino
25-09-2008, 19:07
απ'ότι φίνεται θα το περιμένω να κυκλοφορήσει,δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με όλα αυτά τα links,κάποιο σενάριο έχει το παιχνίδι;;
Τetris LvL... :D :D :D Aπλά απίστευτο το τι μπορεί να κάνεις με αυτό το παιχνίδι...
http://www.mediamolecule.com/2008/09/25/inspiration-in-motion/
WolfRathmA
26-09-2008, 03:04
Παιζω παιζω και ακομα ξεκλειδωνο πραγματα! Και εχει μονο 4 πιστες! Απιστευτο!
Μπηκα και στο great mode. Τελικα παιδια δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις κατι. Το tutorial ειναι πραγματικα το καλυτερο turorial που εχω δει ποτε μου. Ορεξη να εχεις και φτιαχνεις απιστευτα πραγματα! Απλα καταπληκτικο το παιχνιδι! Απορω πως σε 906mb χωρεσανε ολα αυτα που εχουν βαλει στη beta!!!
Avenger_Seraphim
26-09-2008, 03:28
http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.playstationliga.de&sl=de&tl=en&hl=de&ie=UTF-8
klik sto ikonidio ,irarhoun akoma keys
LoL απ'οτι καταλαβα δεν προλαβα...Θα ξαναβαλουν? κατι τετοιο διαβασα (tha prepei pali na kanoume register? na kserw na etoimasw ama einai apo twra to account XD)..Αλλα ειναι κ μεταφραση απο Google :P Τεσπα,για εμας τους ατυχους υπαρχει αυτο το σαϊτ (http://mysackboy.littlebigplanet.com/) για να φτιαξουμε το δικο μας sackboy XD (dont expect something awesome though):banghead:
Φοιτητές σε κολλέγιο στην Αμερική οργάνωσαν 24ώρο διαγωνισμό δημιουργίας πίστας στο LittleBigPlanet. Πρώτο βραβείο πίστα εμπνευσμένη από το Shadow of the Colossus. Έχει και videos : http://www.gamespot.com/news/6198106.html?tag=latestheadlines;title;4
marzel19
26-09-2008, 15:15
Φοιτητές σε κολλέγιο στην Αμερική οργάνωσαν 24ώρο διαγωνισμό δημιουργίας πίστας στο LittleBigPlanet. Πρώτο βραβείο πίστα εμπνευσμένη από το Shadow of the Colossus. Έχει και videos : http://www.gamespot.com/news/6198106.html?tag=latestheadlines;title;4
Και εμείς ως forum πρέπει να οργανώσουμε κάτι τέτοιο όταν έρθει η ώρα.
EDIT: Τα παιδιά έφτιαξαν φοβερή πίστα. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι τελικά με λίγη προπόνηση μπορείς και εσύ να φτιάξεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα!
To PSM εκανε review και του εβαλε 10/10 O_O :D
To PSM εκανε review και του εβαλε 10/10 O_O :D
Ένταξει πόσο αξιόπιστο μπορεί να θεωρηθεί το Playstation Magazine? Δεν λέω ότι δεν θα το αξίζει το παιχνίδι, κι εγώ χωρίς να το έχω παίξει μόνο από τα videos και τα previews 100% θα του έδινα. Και πραγματικά θα είναι κρίμα να έχει πάρει παιχνίδι όπως το gtaiV σχεδόν το απόλυτο και το LittleBigPlanet που είναι ένα από τα πιο revolutionary παιχνίδια όλων των εποχών να πάρει μικρότερη βαθμολογία. Απλά δεν θεωρώ ως μη biased μέτρο σύγκρισης το PSM ειδικά για τα first party blockbusters. Πχ το Resistance 2 αν πραγματικά αξίζει 8.5 ή 9, ε σίγουρα θα πάρει 9.5.
Καλα δεν ειπα οτι ειναι δειγμα αξιοπιστιας , αλλα μην ξεχναμε οτι εχουν βαλει αρκετα αυστηρες βαθμολογιες στο παρελθον , οχι απαραιτητα καλες.
Οπως και να εχει σιγουρα δεν ειναι 100% αντικειμενικο σε αυτο συμφωνουμε απολυτα. ;)
Καλα δεν ειπα οτι ειναι δειγμα αξιοπιστιας , αλλα μην ξεχναμε οτι εχουν βαλει αρκετα αυστηρες βαθμολογιες στο παρελθον , οχι απαραιτητα καλες.
Οπως και να εχει σιγουρα δεν ειναι 100% αντικειμενικο σε αυτο συμφωνουμε απολυτα. ;)
Επίσης νομίζω θα συμφωνήσουμε απόλυτα και μεταξύ μας και με το περιοδικό στο ότι το παιχνίδι αξίζει αυτό το 10 στα 10. Έτσι δεν είναι?
marzel19
26-09-2008, 18:31
Κοιτάξτε το περιοδικό δεν έχει διστάσει να βάλει 8 ή 9 σε exclusive πολυαναμενόμενους τίτλους ΑΑΑ (δεν μιλάω για Haze). Σίγουρα δεν είναι το πιο αντικειμενικό περιοδικό αλλά το 10/10 είναι ένα πρώτο δείγμα!
personGR
27-09-2008, 11:42
http://uk.ps3.ign.com/articles/914/914035p1.html?RSSwhen2008-09-26_153000&RSSid=914035
Τρέχτε όσο προλαβαίνετε.
Stevepredator
27-09-2008, 12:02
Έστειλα ελπίζω να είμαι από τους πρώτους που έστειλαν πάντως και τι δεν έγραψα στην περιγραφή ελπίζω να με διαλέξουν βέβαια ως τότε προσευχή
Eστειλα και εγω, ελπιζω αυτη την φορα να παρω Βeta code.
τέλος οκτόμβρη...δεν τον πήγαν πιο πέρα γιατί βγαίνει το Wotlk στις 15 νοέμβρίου lol ...αν μπορούσαν θα το πήγαιναν. Θυμάμαι προοριζόταν για μέσα Σεπτεμβρίου.
klepidas
27-09-2008, 13:17
Παιδιά έστειλα και έλαβα αμέσως κωδικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μπήκα στην betaaaaaaa είναι φοβερό αν και το creat mode είναι κουραστικό μέχρι να τελειώσεις όλα τα tutorial...άπαιχτο παιχνίδι έπαιξα και online και μάλιστα σε μια πίστα που λεγόταν "Wipeout LBP" απίστευτος αυτός που την έφτιαξε..άντε να μπουν και άλλοθ να το δοκιμάσουμε μαζί
Stevepredator
27-09-2008, 14:02
Εμένα δε μου έστηλαν τίποτα ακόμα.Ήθελε να γράψουμε τίποτα άλλο εκτός από ένα επίπεδο που θα θέλαμε να φτιάξουμε?
Έστειλα κι εγώ αλλά τίποτα ακόμα... Κοιτάχτε εδώ πίστα που έφτιαξε ένας τύπος. Αν είστε 360 fanboys μην παίξετε το video στο Link :p :p :p
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3170198
personGR
27-09-2008, 16:23
Klepidas συγχαρητήρια που πήρες πρόσκληση τη στιγμή που το ign δεν έχει αρχίσει ακόμα να τις μοιράζει...
Τι σχέση έχει το ign με την πρόσκληση του κλεπίδα? Μετά το eurogamer και όλα τα υπόλοιπα site θα δώσει και το ign?
personGR
27-09-2008, 16:46
Τι σχέση έχει το ign με την πρόσκληση του κλεπίδα? Μετά το eurogamer και όλα τα υπόλοιπα site θα δώσει και το ign?
http://uk.ps3.ign.com/articles/914/9...0&RSSid=914035
Τρέχτε όσο προλαβαίνετε.
Και το ign και το 1up από Δευτέρα
Εμένα πάντως από το dpad magazine μου είπε ο κλεπ να προσπαθήσω. Ένα σωρό site δίνουν.
Δεν είναι ανάγκη να είμαστε συνεχώς με τη χολή έτοιμη ρε παιδιά.
Avenger_Seraphim
28-09-2008, 03:35
Εγω παντως για καλο και για κακο εκανα ρετζιστερ στο 1up:P Ειναι κριμα να χασω παλι την ευκαιρια... Τ_Τ
καπου πετυχα και ενα level με ολοκληρο πιανο..
Οι πίστες που έχουν φτιαχτεί από την beta δεν θα δουλεύουν στο κανονικό κατά πάσα πιθανότητα... Βλακεία.
http://www.littlebigmadness.com/news/littlebigplanets-beta-levels-are-doomed/
ειπαν οτι τις καλυτερες θα τις αντιγραψουν... αλλα λιγες.
gt den exw katalavei akomh ti @#$$!@$ kaneis sauto to game?
WolfRathmA
29-09-2008, 02:29
Υπομονη. Και θα καταλαβεις :) Μπορει αργοτερα να βγαλουν κανενα demo..
Ούτε εγώ έχω πολυ καταλάβει και είμαι και στην Beta να φανταστείς.:hide:
mootsChios
29-09-2008, 17:03
Οσο ανυπομονω γι'αυτο το παιχνιδι, τοσο φοβαμαι μην ειναι ακαταλαβιστικο, με δυσκολα controls, ατελείωτα menus, 1002 μικροπραγματακια κτλ. Βεβαια θα του παρουμε τον αερα σε καποια φαση, αλλά καλο θα ηταν αυτη η φαση να ηταν στο πρωτο 2ωρο.
Lol!!!:rofl:
:fryingpan:
Eνώ το Wii Fit ή το Wii Music κάνει κάτι? Το παιχνίδι είναι το καλύτερο puzzle platform (lbp genre) παιχνίδι που απλά δε τερματίζεται ποτέ!! Τόσες πίστες μέσα σε λίγες μέρες μόνο από το beta. Προχτές έπαιζα με τον klepida και η μία πίστα καλύτερη από την άλλη, καμία ομοιότητα μεταξύ τους και γενικά πολύ παρείστικη φάση το παιχνίδι, ειδικά το online του!! (Μέχρι και τρέπεζα ληστέψαμε σε μία πίστα... :rofl::rofl::rofl:)
Είναι το παιχνίδι που το μόνο πράγμα που σε περιορίζει στο πως θα παίξεις και τι θα παίξεις είναι η ίδια σου η φαντασία...
Eνώ το Wii Fit ή το Wii Music κάνει κάτι? Το παιχνίδι είναι το καλύτερο puzzle platform (lbp genre) παιχνίδι που απλά δε τερματίζεται ποτέ!! Τόσες πίστες μέσα σε λίγες μέρες μόνο από το beta. Προχτές έπαιζα με τον klepida και η μία πίστα καλύτερη από την άλλη, καμία ομοιότητα μεταξύ τους και γενικά πολύ παρείστικη φάση το παιχνίδι, ειδικά το online του!! (Μέχρι και τρέπεζα ληστέψαμε σε μία πίστα... :rofl::rofl::rofl:)
Είναι το παιχνίδι που το μόνο πράγμα που σε περιορίζει στο πως θα παίξεις και τι θα παίξεις είναι η ίδια σου η φαντασία...
Μα εγώ δεν σύγκρινα το LBP με καμμία ανοησία του Wii (αυτό έλειπε!), το μόνο που είπα είναι ότι δεν πολύ καταλαβαίνω το "νόημα" του παιχνιδιού, δεν μπορώ να μπω στο "πνεύμα" του πως αλλιώς να το πω καλύτερα δεν ξέρω.
Ναι είναι χαριτωμένο, πρωτότυπο, όμορφο και σίγουρα την πρώτη φορά που το παίζεις γελάς πολύ αλλά μετά τι? Η απουσία κάποιας σοβαρής πρόκλησης για τον gamer είναι φανερή από την πρώτη κιόλας στιγμή (τουλάχιστον έτσι φάνηκε σε μένα από την beta για να μην παρεξηγούμε) ενώ από όσα user-created levels δοκίμασα, μετρημένα στα δάκτυλα ήταν αυτά που έχουν κάποια προοπτική. Τα περισσότερα είναι απλά για να γελάς (όπως αυτό με τα RRODs του 360) και είναι σχεδόν αδύνατον να τα δεις στα σοβαρά ως πίστες παιχνιδιού. Για να μην αναφέρω κάποια εκνευριστικά μικρό-προβληματάκια που έχουν να κάνουν με τo άλμα, κάποια physics που ιδιαίτερα στο online λόγω lag εκνευρίζουν και το γεγονός ότι επειδή οι πίστες είναι 2.5D δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν το sackboy θα περάσει μπροστά ή πίσω από ένα αντικείμενο (όσοι το έχουν παίξει θα καταλάβουν τι εννοώ).
Για να το πω πιο απλά για μένα λείπει η "ουσία" από αυτό το παιχνίδι, λείπει αυτό που θα με κάνει να ξανα γυρίσω να παίξω. Ωραίο το "περιτύλιγμα" αλλά τι να το κάνω εγώ σκέτο. Τι να πω ίσως να φταίω εγώ που δεν το βρίσκω τόσο καλό όσο περίμενα ότι θα είναι.:(
Επί τη ευκαιρία, να αναφέρω και κάτι που δεν έχω διαβάσει σε κανένα forum που επισκέπτομαι αλλά εμένα μου έχει κάνει εντύπωση. Το LBP μας το δείχνουν εδώ και πόσο καιρό τώρα... πάνω από έναν χρόνο σίγουρα, σωστά? Εε λοιπόν εγώ παίζοντας την beta και βλέποντας μετά ξανά το πρώτο πρώτο trailer που είχαν δείξει το 2007 δεν είδα καμμιά απολύτως διαφορά! Δεν ξέρω πόσο παλιό είναι το build της beta αλλά σίγουρα του 2007 δεν θα είναι με τίποτα. Και ρωτώ λοιπόν, για ποιό λόγο ακριβώς καθυστερούν το παιχνίδι έναν ολόκληρο χρόνο? Ξέρει κανείς να μου πει κι εμένα?:confused:
Anyway, εννοείται ότι όσα είπα είναι προφανώς προσωπικές μου απόψεις που σχημάτισα από την beta κι ελπίζω να μην πέσουν μερικοί να με φάνε.:giggle:Mπορεί απλά να φταίει ότι πλέον κοιτάω οτιδήποτε μας προσφέρει η Sony με ιδιαίτερη επιφιλακτικότητα, ιδιαίτερα όταν αυτό το οτιδήποτε έχει το hype του LBP. Αλλά επειδή την έχουμε πάθει στο παρελθόν αρκετές φορές και επειδή φέτος δόξα το θεό υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια, θέλω να είμαι περισσότερο αυστηρός στις επιλογές που θα κάνω.
WolfRathmA
30-09-2008, 04:56
DarkUSS πρεπει να κοιταξεις το παιχνιδι με αλλη ματια. Απλα νομιζω οτι εχεις στο μυαλο σου το στυλ του παιχνιδιου οτι "προχωραω και σκοτωνω" κατι το οποιο σε αυτο εδω δεν ειναι ετσι. Το παιχνιδι ειναι ποιο πολυ για fun κατασταση. Δηλαδη εκει που θα ειναι το αποκορυφομα θα ειναι οταν θα παιζεις με 4 ατομα μαζι για παραδειγμα και θα πρεπει ο καθενας να μαζεψει τους περισσοτερους ποντους αλλα ταυτοχρονος να βοηθησει και ο ενας τον αλλον. Ετσι θα ξεκλειδωνεις πραγματα για να φτιαχνεις πιστες και διαφορα αλλα τετοια. Επισης αν παρατηρησες μεσα στις πιστες υπαρχουν καποια ημιτελη πραγματα που πρεπει να τα ολοκληρωσεις εσυ. Δηλαδη για παραδειγμα μπορει να λειπει ενα αυτοκολλητο απο καπου και θα πρεπει να το βαλεις εσυ. Ποιο πολυ το παιχνιδι στηρίζεται στο να δημιουργεις διαφορα πραγματα και επειτα να παιζεις με τους φιλους σου.
Οσον αφορα αυτο που λες οτι δεν εχει καμια διαφορα το παιχνιδια απο το 2007 μεχρι και τωρα, μπορει ναι μεν τα γραφικα να εχουν παραμεινει τα ιδια αλλα οσον αφορα το περιεχομενο του παιχνιδιου στα εργαλεια που εχουν βαλει στο great mode και ολα αυτα ειναι τοσα πολλα που δε μπορεις να φανταστεις! Ηδη μεσα στη beta η οποια ειναι μονο 906mb (!!) εχουν βαλει τα κερατα τους! Φαντασου τι θα εχουν βαλει σε dual layer Blu Ray! (Οπως εχουν αναφερει, δε ξερω)
Εγω παντος το περιμενω με ανυπομονεσια το παιχνιδι! Ειναι οτι καλυτερο εχω δει και γενικα σε κανει να ξεφευγεις απο ολα τα αλλα παιχνιδια που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη μακραν!
Παρακατω κανουν κλήρωση για beta codes. Για καντε μια προσπαθεια οσοι δε προλαβατε...
http://www.gamepro.com/contests/LBP
redismagik
30-09-2008, 08:40
paidia xerei kapoios sigoura an to game tha eine global i oxi .opoios xerei sigoura as to pei na doume apo pou tha to paragkiloume.
Το παιχνίδι για να καταλάβω θα έχει έτοιμα επίπεδα μέσα?Δηλαδή πίστες που θα είναι έτοιμες και εμείς θα παίζουμε για να τις περάσουμε?Η μόνο θα δημιουργούμε εμείς πίστες?
Θα έχει κάπου 50 πίστες και κανονική ιστορία. Το δημιουργικό είναι απλά το super-duper-hyped σκέλος, δεν παύει να είναι ένα παλιό καλό πλατφόρμερ!
paidia xerei kapoios sigoura an to game tha eine global i oxi .opoios xerei sigoura as to pei na doume apo pou tha to paragkiloume.
Έχει βγάλει ανακοίνωση η Sony εδώ και καιρό ότι θα είναι Global οι servers... Έτσι δεν είναι παιδιά;
Και εγώ από VGP.ca θα το πάρω μάλλον...
να κανω μια ''χαζη''ερωτηση ...γιατι να το παραγειλει απο εξωτερικο ...αφου η διαφορα ειναι μικρη στο οικονομικο μαζι με τα μεταφορικα ...και αν ναι συμφερει απο που ειναι καλητερα να αγοραζεις ? δεν εχω ασχοληθει με αγορες μεσω διαδυκτιου περα απο rapidshare λογαριασμο.
Ποσο θα αργισει να ερθει ελλαδα , νομιζω μια δυπ βδομαδες η κανω λαθος ? Παντως και για μενα που δεν παιζω πλατφορμ παιχνιδια , ειναι μια σιγουρη αγορα για να πεισω την γυναικα μου να ασχοληθει :P
Έχει βγάλει ανακοίνωση η Sony εδώ και καιρό ότι θα είναι Global οι servers... Έτσι δεν είναι παιδιά;
Και εγώ από VGP.ca θα το πάρω μάλλον...
Έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ότι οι servers είναι global αλλά το content είναι region locked. Δηλαδή αν θες να κατεβάσεις μια πίστα που έφτιαξα εγώ ή κάποιος άλλος στο φόρουμ δεν θα μπορείς εφ' όσον θα έχεις το αμερικάνικο. Μεγάλη ηλιθιότητα αν ισχύει κάτι τέτοιο. Ψάξτο λίγο γιατί δεν είμαι σίγουρος αν τελικά ισχύει.
να κανω μια ''χαζη''ερωτηση ...γιατι να το παραγειλει απο εξωτερικο ...αφου η διαφορα ειναι μικρη στο οικονομικο μαζι με τα μεταφορικα ...και αν ναι συμφερει απο που ειναι καλητερα να αγοραζεις ? δεν εχω ασχοληθει με αγορες μεσω διαδυκτιου περα απο rapidshare λογαριασμο.
Ποσο θα αργισει να ερθει ελλαδα , νομιζω μια δυπ βδομαδες η κανω λαθος ? Παντως και για μενα που δεν παιζω πλατφορμ παιχνιδια , ειναι μια σιγουρη αγορα για να πεισω την γυναικα μου να ασχοληθει :P
Αν πάρεις κάποιο παιχνίδι από Αμερική συνήθως πάει στα 45Ε με τα μεταφορικά. Σε σύγκριση με τα 70Ε που έχουν εδώ είναι σεβαστή η διαφορά. Αν πάρεις από Αγγλία είναι πάει γύρω στα 55Ε και δεν ρισκάρεις καθόλου με το online. Aπό αμερική πιθανό να μην μπορείς να παίξειις online με ευρωπαίους ορισμένα παιχνίδια. Από Αγγλία λογικά θα κάνουν λιγότερο από 5 μέρες. Από Αμερική έρχονται επίσης σχετικά γρήγορα. Καμιά βδομάδα, 10 μέρες. Το θέμα είναι ότι αν ψαχτείς λίγο βρίσκεις εδώ games στα 60Ε και το σκέφτεσαι αν είναι να γλιτώσεις 5Ε για να πάρεις από Αγγλία. Εγώ προσωπικά δεν το κάνω. Εννοείται ότι αν το game δεν έχει online ασζητητί από Αμερική!
Άσχετο από χθες στο 1Up κάθε βράδυ έχουν quiz και οι 500 πρώτες απαντήσεις παίρνουν beta για το lbp.. Βέβαια, δεν λένε ακριβώς την ώρα. Αύριο και μεθαύριο οι τελευταίες 1000... Μετά τις 12 πρέπει να τις βάζουν ή κάπου εκεί.
@ Muku: Ούτε και εγώ είμαι σίγουρος... Κανενας που να ειναι σιγουρος;
@ Narmo: Φιλε μου από το VGP.ca συγκεκριμένα τα games κάνουν το πολύ 42 ευρώ. Στην Αγγλία έχουν 51-56 ευρώ... Και φυσικά υπάρχουν ένα σορό αλλα παιχνίδια που είναι φθηνότερα. Εγώ έλεγα να το πάρω από το VGP.ca (αφου ειναι region-free και επειδη μου αρεσει περισσότερο το εξώφυλλο) αλλα αν υπάρχει πρόβλημα με το content θα το σκεφτω...
ευχαριστω παιδια για την απαντηση . Ποτε βγαινει ελλαδα ? στις 21/10 ?
WolfRathmA
01-10-2008, 03:29
ευχαριστω παιδια για την απαντηση . Ποτε βγαινει ελλαδα ? στις 21/10 ?
Ναι φιλε μου! :)
marzel19
03-10-2008, 15:47
Αυτό το βίντεο ήταν συγκλονιστικό! Το καλύτερο μέχρι τώρα!
Τι απίστευτο παιχνίδι έχουν φτιάξει ρε γμτ... Ελπίζω να πουλήσει εκατομμύρια και να ανταμειφθούν πλήρως οι προσπάθειες των developers. Τόσο διαφορετικό σε μια εποχή που όλοι αντιγράφουν τους άλλους. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών σίγουρα.
Skywalker333
03-10-2008, 21:47
Λοιπον, επειδη λογο διαφορων θεματων που ετυχαν, βρεθηκα να εχω ενα extra beta κωδικο, τον εβγαλα σε μινι διαγωνισμο. οποιος ενδιαφερεται, ας παει εδω:
http://gameover.gr/forum/topic/Little-Big-Planet-Beta-KEY-Contest.4695.html
μεχρι 23.59 το Σαββατο :)
Απο τον ξαδερφό μου..
Congratulations, you've been selected to participate in the LittleBigPlanet beta!
Παρασκευή, 3 Οκτώβριος 2008, 18:45
Από: "PlayStation Blog" <PlayStation.Blog@vocecomm.com>
Προς: klepidas7@yahoo.gr
Congratulations, you've been selected to participate in the LittleBigPlanet beta!
Downloading the LittleBigPlanet Public Beta:
After you have signed in with your PLAYSTATION Network Account, select [Account Management] on the XMB interface located under the ‘PLAYSTATION Network’ tab, then select [Transaction Management] and click on the option ‘Redeem PLAYSTATION Network Card or Promotion Code’. Enter the following unique code to start the download of LittleBigPlanet.
[beta key] : ***********
Avenger_Seraphim
04-10-2008, 00:36
Απο τον ξαδερφό μου..
Παρασκευή, 3 Οκτώβριος 2008, 18:45
Από: "PlayStation Blog" <PlayStation.Blog@vocecomm.com>
Προς: klepidas7@yahoo.gr
Downloading the LittleBigPlanet Public Beta:
After you have signed in with your PLAYSTATION Network Account, select [Account Management] on the XMB interface located under the ‘PLAYSTATION Network’ tab, then select [Transaction Management] and click on the option ‘Redeem PLAYSTATION Network Card or Promotion Code’. Enter the following unique code to start the download of LittleBigPlanet.
[beta key] : ***********
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ :p
Skywalker333
04-10-2008, 00:59
τελικα, εχουμε 2 κωδικους, οποτε ελατε απο εκει κ δηλωστε συμμετοχη. ποτε δεν ξερεις :)
Avenger_Seraphim
04-10-2008, 01:09
τελικα, εχουμε 2 κωδικους, οποτε ελατε απο εκει κ δηλωστε συμμετοχη. ποτε δεν ξερεις :)
Αμα σου στειλω ΠΜ απο δω πιανετε? Γιατι δεν θελω να κανω αδικα ρετζιστερ στο αλλο σαϊτ:blush: Kidding of course :P Δεν ειμαι τυχερος στις κληρωσεις :bgrin2:
Skywalker333
04-10-2008, 01:39
κοιτα, εχω 2 κωδικους και εχουν δηλωσει 12 ατομα (κ οι μισοι με λαθος απαντησεις!). νομιζω οτι εχεις αρκετες πιθανοτητες.
σιγα μωρε, κανε ενα register κ στειλε ενα pm.
θα το κανα κ απο εδω, αλλα ειμαι editor κ mod εκει, οποτε δεσμευτηκα :)
Pelaaja Finland reviews LBP -10/10
The biggest gaming website in Finland has reviewed Little Big Planet. The reviewer said:-
"Much was promised, and all that the game also redeemed."
Full version of the review is only available to subscribers
http://www.n4g.com/ps3/News-209244.aspx
Κι αλλο δεκαρι αυτη τη φορα απο την Φινλανδια... lol :)
marzel19
04-10-2008, 11:40
Pelaaja Finland reviews LBP -10/10
The biggest gaming website in Finland has reviewed Little Big Planet. The reviewer said:-
"Much was promised, and all that the game also redeemed."
Full version of the review is only available to subscribers
http://www.n4g.com/ps3/News-209244.aspx
Κι αλλο δεκαρι αυτη τη φορα απο την Φινλανδια... lol :)
Μπράβο και στην Finland. Όπως φαίνεται το παιχνίδι πραγματοποιεί όλες του τις υποσχέσεις. Άντε να μπουν και οι μεγάλοι στο παιχνίδι των reviews!
eho enan kodiko re mages
ton evala kai to epeksa to game
ama ton doso se allon bori na peksi kai allos me ton idio kodiko ?
eho enan kodiko re mages
πιθανον, αλλα επισης πολυ πιθανον ειναι να μην μπορεις πλεον να το παιξεις εσυ μετα.
πιθανον, αλλα επισης πολυ πιθανον ειναι να μην μπορεις πλεον να το παιξεις εσυ μετα.
ah Slay mou den me niazei ..na sou po tin alithia oute thelo to varethika
Guys exw enan extra kwdiko gia tin beta! O prwtos pou tha mou steilei pm dikos tou! Apla na xerete oti xreiazete amerikaniko account!
EDIT: Sas prolave o TopGunz
Skywalker333
04-10-2008, 13:02
eho enan kodiko re mages
οχι. δεν γινεται καθως ο κωδικος με το που χρησιμοποιηθει, σβηνεται απο το συστημα της σονυ.
Αν υπαρχει καποιος spare , καντε μια πασα και απο τον admin σας, ευχαριστω.
Γεια σε ολους .Ειμαι νεος στο forum.Έχω εναν κωδικό για το beta...Αν τον θελει καποιος απλά ας μου στείλει ένα pm.:)
Σου έστειλα φίλε και μάλλον είμαι ο πρώτος:D
:)Δοθηκε παιδια στον πρωτο που μου έστειλε...Ηταν ο nikon69.Αν βρω κατι άλλο θα ξαναστείλω
:)Δοθηκε παιδια στον πρωτο που μου έστειλε...Ηταν ο nikon69.Αν βρω κατι άλλο θα ξαναστείλω
Και σε ευχαριστώ και δημόσια.
Bρε παλιοπαιδα στον admin σας τιποτε?
Bρε παλιοπαιδα στον admin σας τιποτε?
:innocent:
Kατεβάζω και το βραδάκι θα παίζω.:bgrin2:
desperate_gamer
04-10-2008, 18:51
Μπήκα κι εγώ στην πολυπόθητη beta, αλλά δυστυχώς οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι για ... 7/10, παρά τα δυο 10άρια που έχει μαζέψει ήδη το παιχνίδι.
Ακόμα δεν έχω ψάξει πολύ το level creation, και γι' αυτό το παιχνίδι ίσως έχει πιο πολύ βάθος για κάποιον που φτιάχνει levels, αλλά μέχρι στιγμής θα συμφωνήσω με τον DarkUSS ότι το παιχνίδι από πάνω μέχρι κάτω μυρίζει "purposeless". Το να τρέχω πέρα δώθε και να περνάω καλά με τους φίλους μου είναι κάτι που το κάνει το HOME. Και τα αυτοκολλητάκια χρησιμεύουν μόνο στο... να παίρνεις ακόμα περισσότερα αυτοκολλητάκια.
Για τον τεχνικό τομέα, ελπίζω μόνο το beta code να είναι ξεχασμένο από πέρυσι, γιατί αν τα μισά από τα προβλήματα που το ταλανίζουν υπάρχουν στην τελική έκδοση, το Assassin's Creed και το GTAIV δεν θα είναι τίποτα μπροστά του.
:innocent:
Kατεβάζω και το βραδάκι θα παίζω.:bgrin2:
οποτε αφου θα παιζεις δεν χρειαζεται ταυτοχρονα να γραφεις και στο forum ετσι?
BAN για δυο εβδομαδες λοιπον
:banghead::banghead::banghead::banghead:
greekteo
04-10-2008, 22:06
Εχοντας κι εγω την beta στα χερια μου απο χθες ας σας πω δυο λογακια..
Το παιχνιδι μαρεσει παρα πολυ εμενα. Ξεφευγει απο τα συνηθισμενα. Πολυ πρωτοτυπο και ευχαριστο. Οταν πρωτοδοκιμασαμε online με τον φιλο Stavtag, πεθαναμε στα γελια. Ειδικα με παρεα ειναι απιστευτο παιχνιδι. Οι πιστες που μπορεις να παιξεις ειναι "απειρες" διοτι καθε μερα πολλοι δοκιμαζουν την τυχη τους ως δημιουργοι και μπορω να πω πως μερικοι φτιαχνουν απιστευτα πραματα, ειτε ευκολα, ειτε αστεια, ειτε δημιουργηκα.
Οσον αφορα το create mode μπορεις να κανεις θαυματα. Ωστοσο, θελει αρκετο ψαξιμο διοτι ειναι πολλα αυτα που μπορεις να κανεις και τα εργαλεια για να χρησιμοποιησεις οποτε το κανει λιγο πολυπλοκο οχι τοσο στην κατανοηση, αλλα στην δημιουργια μιας πιστας λογω των πολλων επιλογων.
Εγω προσωπικα που το επαιξα εχω να πω πως ειναι ενα απιστευτο παιχνιδι, μοναδικο με αφθονο γελιο. Λιγο το lag που εχει στο online ειναι ενα θεματακι πραγμα που πιστευω σιγουρα θα εχει λυθει μιας και προκειται για beta.
Οσοι δεν εχετε beta key τρεχατε και βρειτε. Σε 11 μερες νομιζω ληγει.;)
Υ.Γ: Το πιο απο πανω μου, τον mister Desperate μην τον ακουτε ειναι πληρωμενος της M$:frog:
marzel19
05-10-2008, 00:31
Εχοντας κι εγω την beta στα χερια μου απο χθες ας σας πω δυο λογακια..
Το παιχνιδι μαρεσει παρα πολυ εμενα. Ξεφευγει απο τα συνηθισμενα. Πολυ πρωτοτυπο και ευχαριστο. Οταν πρωτοδοκιμασαμε online με τον φιλο Stavtag, πεθαναμε στα γελια. Ειδικα με παρεα ειναι απιστευτο παιχνιδι. Οι πιστες που μπορεις να παιξεις ειναι "απειρες" διοτι καθε μερα πολλοι δοκιμαζουν την τυχη τους ως δημιουργοι και μπορω να πω πως μερικοι φτιαχνουν απιστευτα πραματα, ειτε ευκολα, ειτε αστεια, ειτε δημιουργηκα.
Οσον αφορα το create mode μπορεις να κανεις θαυματα. Ωστοσο, θελει αρκετο ψαξιμο διοτι ειναι πολλα αυτα που μπορεις να κανεις και τα εργαλεια για να χρησιμοποιησεις οποτε το κανει λιγο πολυπλοκο οχι τοσο στην κατανοηση, αλλα στην δημιουργια μιας πιστας λογω των πολλων επιλογων.
Εγω προσωπικα που το επαιξα εχω να πω πως ειναι ενα απιστευτο παιχνιδι, μοναδικο με αφθονο γελιο. Λιγο το lag που εχει στο online ειναι ενα θεματακι πραγμα που πιστευω σιγουρα θα εχει λυθει μιας και προκειται για beta.
Οσοι δεν εχετε beta key τρεχατε και βρειτε. Σε 11 μερες νομιζω ληγει.;)
Υ.Γ: Το πιο απο πανω μου, τον mister Desperate μην τον ακουτε ειναι πληρωμενος της M$:frog:
Μέρες τρέχουμε να βρούμε αλλά τίποτα δυστυχώς!:frog: Το lag και μερικά τεχνικά προβλήματα που αναφέρθηκαν μάλλον θα διορθωθούν ή έχουν ήδη διορθωθεί εφόσον η ανάπτυξη του παιχνιδιού τελείωσε.
Μπήκα κι εγώ στην πολυπόθητη beta, αλλά δυστυχώς οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι για ... 7/10, παρά τα δυο 10άρια που έχει μαζέψει ήδη το παιχνίδι.
Ακόμα δεν έχω ψάξει πολύ το level creation, και γι' αυτό το παιχνίδι ίσως έχει πιο πολύ βάθος για κάποιον που φτιάχνει levels, αλλά μέχρι στιγμής θα συμφωνήσω με τον DarkUSS ότι το παιχνίδι από πάνω μέχρι κάτω μυρίζει "purposeless". Το να τρέχω πέρα δώθε και να περνάω καλά με τους φίλους μου είναι κάτι που το κάνει το HOME. Και τα αυτοκολλητάκια χρησιμεύουν μόνο στο... να παίρνεις ακόμα περισσότερα αυτοκολλητάκια.
Για τον τεχνικό τομέα, ελπίζω μόνο το beta code να είναι ξεχασμένο από πέρυσι, γιατί αν τα μισά από τα προβλήματα που το ταλανίζουν υπάρχουν στην τελική έκδοση, το Assassin's Creed και το GTAIV δεν θα είναι τίποτα μπροστά του.
Τι προβλήματα έχει το beta??
Να ευχαριστησω τον desperate_gamer για το beta key που μου εστειλε, κατεβαζω τωρα, και μολις παιξω θα σας πω εντυπωσεις.
παιδια κανενα και για εμενα ? :P πωπω πανικος. Σημερα παραγγειλα το παιχνιδακι , μαλλον θα χριαστει να κανω λιγο υπομονη.
desperate_gamer
05-10-2008, 01:05
Τι προβλήματα έχει το beta??
Μου έχει κολλήσει το PlayStation 3 τρεις φορές, αναγκάζοντάς με σε επανεκκίνηση (ακριβώς όπως είχε γίνει μια-δυο φορές στο GTAIV). Πάρα πολλά connection problems to the host (περισσότερες φορές αποτυχία σύνδεσης, παρά επιτυχία) και βέβαια από το headset ακούγονται οι μισές ομιλίες και δουλεύει όποτε του κατέβει.
Το lag δεν είναι τόσο μεγάλο βέβαια. Σε φυσιολογικά πλαίσια. Αλλά όταν κρατιέσαι από ένα πύραυλο ή κάτι που κινείται πολύ γρήγορα τότε η οθόνη τρέμει ασύστολα και "σπάει" μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Για να μην πω για το μικρό glitch, όταν κρεμιέσαι σε εκκρεμές που ταλαντώνεται και καμια φορά το sackboy μένει πίσω, το εκκρεμές κουνιέται προς τα εμπρός και βλέπεις τα χέρια του sackboy να έχουν προεκταθεί. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το sackboy ξαναενώνεται με το έκκρεμες από το οποίο κρεμόταν.
Όλα αυτά βέβαια γίνονται μόνο στο online (αλίμονο αν γινόντουσαν και offline) και αν και μου δημιούργησαν άσχημη εντύπωση, δεν είναι αυτός ο λόγος που με απογοήτευσε το παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ότι τα παραπάνω θα διορθωθούν και η Sony θα έχει γερούς server για να αντέξει στη ζήτηση.
Το ενθαρρυντικό είναι ότι τα levels που έχουν φτιάξει ήδη κάποιοι χρήστες θα μπορούσαν άνετα να ήταν επαγγελματική δουλειά και ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει όταν το παιχνίδι γίνει διαθέσιμο σε όλους.
οποτε αφου θα παιζεις δεν χρειαζεται ταυτοχρονα να γραφεις και στο forum ετσι?
BAN για δυο εβδομαδες λοιπον
:banghead::banghead::banghead::banghead:
:hide::blush:
Μια πλακίτσα έκανα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ μας admin.......
Το ban σαν τις δίαιτες είναι;......από Δευτέρα;
To παιχνίδι είναι Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Ο όπως το περίμενα δηλαδή :ohyes:και όχι τόσο απλό όσο νομίζουν όλοι υπάρχουν σημεία που πρέπει να πας αλλά δύσκολα βλέπεις από που μπορείς να πας θέλει ψάξιμο.
Κολλήματα και connection problems και εγώ είχα αλλά εντάξει beta είναι.
Απλα γλυτωσες το ban επειδη πηρα Key απο τον desperate μην νομιζεις, αλλιως.......
Παντως το παιχνιδι ειναι φανταστικο, εχω ξεσκιστει να παιζω τις πιστες των αλλων, πραγματικα δεν τελειωνει και δεν το βαριεσαι ποτε.
Blastwave
05-10-2008, 14:57
Αρχικά βλέπωντας βίντεος του έλεγα "για ενοικίαση θα πάει".Αλλά μόλις το πρωτοέπαιξα προχτές με εξέπληξε αρχικά με την απλότητα του χειρισμού και με τη διασκέδαση που σου προσφέρει ειδικά όταν παίζεις με άλλους.Χρόνια είχα να γελάσω με game,γι,αυτό πλέον πηγαίνει αγορά στάνταρτ για τα Χριστούγεννα όμως.
marzel19
05-10-2008, 15:52
Καλά ρε παιδιά όλοι το έχετε παίξει? Τι beta είναι αυτή? Θα βγει και μόνο εγώ θα το παίζω γιατί όλο το forum θα το έχει βαρεθεί τόσο καιρό!:frog:
Να ευχαριστήσω και εγώ τον Stavtag για τον κωδικό!!! Μόλις τώρα βρήκα ευκαιρία λόγω δουλειας να το κατεβάσω! Εντυπώσεις το βράδυ!
εχω μια απορια.... ολοι το παιζεται και ολοι ειστε μεσα ολη μερα.. αλλα κανεναν δεν βλεπω..
ολοι το παιξατε 2 μερες και τελος
Παιδιά έγινε μια βλακεία και για αυτό εγώ δεν μπορώ να παίξω δεν μου ανόιγει το παιχνίδι αν υπάρχει κάποιος που δεν το παίζει πολύ και είναι πρόθυμος να μου το δώσει ας μου στείλει ένα πμ
Βλακείαααααα.....
Χάλιιιιιιιιιιιιιιιιι.....
Εντάξει λέμε και καμιά λαλακία...
Πότε είπαμε είναι η κηδεία του υδραυλικού?
Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος που "δεν καταλαβαίνει" το παιχνίδι πλέον...:p
δωστε τοτε το beta σε καποιον αλλο που θα παιξει και θα το ευχαριστηθει..
εχω προσωπικα εχω τρελαθει με το παιχνιδι. καλυτερο απ' οτι περιμενα... και το περιμενα φοβερο!
δωστε τοτε το beta σε καποιον αλλο που θα παιξει και θα το ευχαριστηθει..
εχω προσωπικα εχω τρελαθει με το παιχνιδι. καλυτερο απ' οτι περιμενα... και το περιμενα φοβερο!
Μια από τα ίδια.:bgrin2:
http://www.penny-arcade.com/images/2008/20081006.jpg
http://www.penny-arcade.com/images/2008/20081006.jpg
χαχαχαχα! ωραιο :p
slayeras
07-10-2008, 09:15
Media Molecule: Small team was vital to the creation of LBP
Posted on October 7th, 2008 at 00:42 EDT
Media Molecule, the already-acclaimed development studio behind LittBigPlanet, is comprised of only 30 people. That's right, 30. While other studios house over a hundred, maybe even several hundred developers, Media Molecule created LittleBigPlanet with less than three dozen. Media Molecule co-founder Mark Healey says the team size "worked out well" during the game's creation.
"We're always conscious of wanting to have a small team," Healey said to GamesIndustry.biz (http://www.gamesindustry.biz/articles/small-team-is-secret-to-littlebig-success-says-media-molecule). "I've worked from just myself in my bedroom to being in a room with 200 people, and every range in between you can imagine. In my experience, about 30 people was when I had the most fun."
"People genuinely put a lot of love, heart and soul into the game because their contribution really matters," he added. "Everyone can look at that game and see themselves in it. Everyone's really integrated into it."
We wouldn't have it any other way, Mark. LittleBigPlanet is launching on a PS3 near you very, very soon.
http://www.psu.com/Media-Molecule--Small-team-was-vital-to-the-creation-of-LBP-News--a0005002-p0.php
slayeras
07-10-2008, 11:37
http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2008/10/lbpthree.jpg
275124
Τουμπανο το βιντεο :eek:
Παρτε και μια καφριλα
Jackass Remakes 9/11 with LittleBigPlanet (http://www.ripten.com/2008/10/07/jackass-remakes-911-with-littlebigplanet-flys-sackboy-into-world-trade-center/)
Αλλο ενα
YouTube - Little Big Computer
καλα ειναι απιστευτο τι εκατσε και εφτιαξε
:eek::eek::eek::eek::eek:
To ξερω οτι το λεω καπως αργα,αλλα παιζει κανα key για το game?Ξερω οτι τελειωνει η Βeta σε 3 μερρες αλλα εχω λυσαξει.:badpc::badpc::Thud:
προσπαθω να φτιαξω μια πιστα που να παιζεις pong.. εχω φτιαξει ολο το πραγμα και μου λειπει το μπαλακι.... εχει αυτο το ροζ floaty αλλα δεν κραταει σταθερη την ταχυτητα του.... καμια ιδεα?
greekteo
07-10-2008, 21:57
xmm αμα του εβαζες καποιο rocket απο πισω να το σπρωχνει αλλα με χαμηλο boost??
Δεν μπόρεσα να ασχοληθώ πολύ, αλλά γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις τον Σακμπόυ μπαλάκι? :P
slayeras
08-10-2008, 10:19
New 'LittleBigPlanet' Ninja Warrior Level (http://www.g4tv.com/trailers/videos/29130/LittleBigPlanet_Ninja_Warrior_Level_Gameplay.html)
desperate_gamer
08-10-2008, 21:33
Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος που "δεν καταλαβαίνει" το παιχνίδι πλέον...:p
Εγώ το κατάλαβα τελικά. Απλά είναι να χαζολογάς με τους φίλους σου. Ειδικά αν φτιάξετε ένα level για να γελάσεις με φίλους και για να δείτε τους 1000 και έναν τρόπους που μπορεί να γίνει λάθος και να γίνει η πίστα Unplayable. :angry::angry:
Κοινώς είναι σαν ένα Home, με τα μπαρμπαδάκια να χοροπηδάνε και να γελάτε εσείς από το headset. Ωραία εμπειρία social gaming, αλλά ούτε την επανάσταση θα φέρει, ούτε ο θρόνος του Mario τρίζει στην ιστορία των ειδώλων του gaming.
den nomizw na asxolithume kai poli me to ftiaximo poston.tha to paixume kana mina kai ante gia.exartate kai ti pistes exun etimasi gia to single
steveman
09-10-2008, 01:06
Επαιξα και εγω την beta(λεμε τωρα!!!) στο ps3 του φιλου μου και πραγματικα βαρεθηκαμε στη 1 ωρα ακριβως.Οπως ειπε και ο desperate_gamer (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=307) δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο που θα αλλαξει τον τροπο που βλεπουμε μπλα μπλα μπλα.....τσαμπα hype.
Επαιξα και εγω την beta(λεμε τωρα!!!) στο ps3 του φιλου μου και πραγματικα βαρεθηκαμε στη 1 ωρα ακριβως.Οπως ειπε και ο desperate_gamer (http://www.ps3forums.gr/vb/member.php?u=307) δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο που θα αλλαξει τον τροπο που βλεπουμε μπλα μπλα μπλα.....τσαμπα hype.
Aυτο θα φανει στο κανονικο παιχνιδι φιλε μου.
Μεχρι στιγμης στους περισσοτερους αρεσει και εχει και ενα 10αρι.
Το αν θα ειναι ''τζαμπα hype'' θα το διαπιστωσουμε συντομα.
Εντάξει το παιχνίδι προυποθέτει ανεπτυγμένη δημιουργική ικανότητα και ένα πάθος για δημιουγία γενικότερα να μην πω καλλιτεχνική φύση. Από εκεί και πέρα σαν platform δεν θα ταράξει τα νερά. Το θέμα είναι το user generated content και πόσο όρεξη υπάρχει για ενασχόληση με το κάθε τι κουφό που μπορεί να σκεφτεί να φτιάξει κάποιος άλλος και φυσικά όρεξη για προσωπική δημιουργία.
Τώρα το τσάμπα hype που σχολιάζει ο steveman είναι τελείως αβάσιμο. Αν εσένα δεν σου άρεσε πες μου άλλο ένα παιχνίδι τόσο διαφορετικό και τόσο πρωτότυπο τα τελευταία χρόνια. Το hype δεν έχει προέλθει μόνο από την Sony, αλλά και από όλο τον ειδικό τύπο που το δοκίμασε και από όλους τους τυχερούς που το έπαιξαν ήδη. Αυτό σημαίνει ότι άρεσε το παιχνίδι σε τόσο κόσμο. Άλλωστε αυτό θα το δούμε και από τις πωλήσεις που θα κάνει. Πάντως αν είναι να κατακρίνουμε τέτοιες προσπάθειες από developers τότε στο μέλλον θα ψάχνουμε πρωτοτυπίες σε παιχνίδια τύπου Gears of War και Unreal Tournament.
Μεχρι στιγμης στους περισσοτερους αρεσει και εχει και ενα 10αρι.
Δυο δεκαρια έχει πάρει το παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος. :)
Εγώ το κατάλαβα τελικά. Απλά είναι να χαζολογάς με τους φίλους σου. Ειδικά αν φτιάξετε ένα level για να γελάσεις με φίλους και για να δείτε τους 1000 και έναν τρόπους που μπορεί να γίνει λάθος και να γίνει η πίστα Unplayable. :angry::angry:
Κοινώς είναι σαν ένα Home, με τα μπαρμπαδάκια να χοροπηδάνε και να γελάτε εσείς από το headset. Ωραία εμπειρία social gaming, αλλά ούτε την επανάσταση θα φέρει, ούτε ο θρόνος του Mario τρίζει στην ιστορία των ειδώλων του gaming.
Σιγά το νόημα, άμα θελήσω να χαζολογήσω με τους φίλους μου βρίσκω κι άλλους καλύτερους τρόπους.:p
Σοβαρά τώρα εγώ κατά 99% θα ακυρώσω την προ-παραγγελία μου επειδή όπως βλέπω από την beta το παιχνίδι δεν μου κινεί το ενδιαφέρον αρκετά ώστε να δικαιολογήσει τα λεφτά που κάνει. Υπό άλλες συνθήκες θα το αγόραζα σίγουρα αλλά επειδή ο Νοέμβριος είναι γεμάτος από παιχνίδια που θέλω περισσότερο, το LBP μπορεί να περιμένει (no offence to Sackboy :giggle:).
desperate_gamer
09-10-2008, 03:13
Εγώ πάντως την ακύρωσα την προ-παραγγελία. Δεν είναι ότι είναι κακό το παιχνίδι και δεν θέλω να απογοητεύσω κάποιον τζάμπα. Απλά, σε προσωπικό επίπεδο, δεν είναι αυτό που θα με ευχαριστούσε αυτή τη στιγμή.
Είναι αυτό που λέει ο Muku ότι θέλει αφοσίωση και όρεξη για προσωπική δημιουργία, αλλά μην νομίζετε ότι αν σας αρέσει να φτιάχνετε σπιτάκια στο Sims, την βγάλατε καθαρή :giggle: To creation mode είναι ολόκληρο παιχνίδι από μόνο του.
Εγώ πάντως την ακύρωσα την προ-παραγγελία. Δεν είναι ότι είναι κακό το παιχνίδι και δεν θέλω να απογοητεύσω κάποιον τζάμπα. Απλά, σε προσωπικό επίπεδο, δεν είναι αυτό που θα με ευχαριστούσε αυτή τη στιγμή.
Είναι αυτό που λέει ο Muku ότι θέλει αφοσίωση και όρεξη για προσωπική δημιουργία, αλλά μην νομίζετε ότι αν σας αρέσει να φτιάχνετε σπιτάκια στο Sims, την βγάλατε καθαρή :giggle: To creation mode είναι ολόκληρο παιχνίδι από μόνο του.
Yep, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ας πούμε απλά ότι δεν κάνει για μας την δεδομένη στιγμή...
Εγώ πάντως με τα λίγα επίπεδα που έπαιξα από άλλους παίκτες έπαθα πλάκα τι μπορεί να σκεφτεί κανείς και με τα διαφαινόμενα themed packs στυλ Disney & GOW που είναι καθ' οδόν δεν βλέπω να το βαριέμαι εύκολα!
Ρε παιδιά αυτό με το κομπιουτεράκι πως το έκανε ο άνθρωπας!!!
παιδια εγω παλι ακομα το θεωρω οτι ειναι πολυ μπροστα ... ειναι αυτο που χρειαζομουν , εχω πειξει στα shoot em up , στα fighting games , και στα mmo ... οποτε αυτην την περιοδιο απλα περιμενω little big planet και κανενα Jrpg ..αν και το τελευταιο αργει θα συνεχισω με lotro , The Witcher: Enhanced Edition (http://www.thewitcher.com/community/en/www/ee_description.html) στο pc και psx final fantasy VII στο psp ...το τελευταιο μονο για να παρω την δωση μου πριν κοιμηθω ...ειναι παντα διπλα στο κρεββατι ...χαχαχα σοβαρολογω !
slayeras
09-10-2008, 10:24
TGS 08: You got Metal Gear and Final Fantasy in my LittleBigPlanet (http://www.joystiq.com/2008/10/09/you-got-metal-gear-and-final-fantasy-in-my-littlebigplanet/)
Just minutes ago ended the LittleBigPlanet 'Special Presentation' , with Hideo Kojima himself on stage. The presentation was special indeed, because 2 new sackboys have made their introduction: Snake and Sephiroth.
Hell yeah :frog:
Μόλις τώρα το έβλεπα στο us.blog. Σε λίγο θα γίνει σαν τα αυτοκόλλητα τα Πανίνι (ή οποιαδήποτε συλλογή με φιγουρίτσες) αυτό το παιχνίδι με τόσους χαρακτήρες!
Next request.....Megaman!!!! (Plz plz plz!!!)
Ορίστε και photos...
http://i230.photobucket.com/albums/ee266/rykomatsu/2925503017_031bc37c86.jpg
http://i230.photobucket.com/albums/ee266/rykomatsu/2926355322_f701230f8b.jpg
http://i230.photobucket.com/albums/ee266/rykomatsu/2926354894_f813897e02.jpg
http://i230.photobucket.com/albums/ee266/rykomatsu/2925501349_ba26ddf721.jpg
http://i230.photobucket.com/albums/ee266/rykomatsu/2926354512_39bbec43f4.jpg
slayeras
09-10-2008, 10:34
@ Nonborn
+Rep
τουμπανο οι photo tyty :)
slayeras
09-10-2008, 14:15
Snake and Sephiroth to be 'sold for download'
http://m2.n4g.com/8/News/212000/212365_1_hs.png
The official SCEI report states that both the 'Old Snake' and 'Sephiroth' costumes will be sold for download on the Playstation Store worldwide. http://www.n4g.com/events_tgs2008/News-212365.aspx
:badpc::badpc:
marzel19
09-10-2008, 17:24
Έχει να πάρει χρήμα η Sony..Το LBP είναι από τα παιχνίδια που θεωρητικά θα μπορούσες να χρεώσεις για άπειρα πράγματα! Σωστό χρυσορυχείο. Και μπορεί να φανεί κάπως αυτό που θα πω αλλά καλά θα κάνει η Sony να το εκμεταλλευτεί (με σωστό τρόπο βέβαια) και να πάψει να το παίζει κορόιδο.
Οι χρήστες ποτέ δεν έχουν πρόβλημα για επι πληρωμή νέο content αρκεί αυτό να είναι καλό. Βέβαια με κάτι πρακτικές του τύπου "χρεώνω για premium themes" που διέρευσαν δεν συμφωνώ γιατί έτσι ξεκινάει και μετά γίνεται για όλα τα themes. Το psn τουλάχιστον να παραμείνει free.
/οφφτοπικ ον
Έλα ρε μην αρχίζεις σαν τα καθυστερημένα τα Αμερικανάκια με τα θημς, διάβαζα το μπλογκ και έφριξα, ήταν λες και ανακοίνωσαν ότι καταργούνται τα δωρεάν και τα user created themes! Απλά θα βγάζουν και μερικά που θεωρούν πιο καλής ποιότητας με ένα μικρό αντίτιμο. Αν αυτό σημαίνει ότι με μερικά πράγματα με χρέωση συνεχίζει να μένει δωρεάν ο κορμός του PSN είναι καλοδεχούμενα!
/οφφτοπικ οφ
Παιχνίδια σαν αυτό, σαν το Μπαζ και σαν το Σινγκσταρ είναι για τρελά DLC!!! Περιμένω εναγωνίως το Disney Pack!!!
marzel19
09-10-2008, 17:57
/οφφτοπικ ον
Έλα ρε μην αρχίζεις σαν τα καθυστερημένα τα Αμερικανάκια με τα θημς, διάβαζα το μπλογκ και έφριξα, ήταν λες και ανακοίνωσαν ότι καταργούνται τα δωρεάν και τα user created themes! Απλά θα βγάζουν και μερικά που θεωρούν πιο καλής ποιότητας με ένα μικρό αντίτιμο. Αν αυτό σημαίνει ότι με μερικά πράγματα με χρέωση συνεχίζει να μένει δωρεάν ο κορμός του PSN είναι καλοδεχούμενα!
/οφφτοπικ οφ
Παιχνίδια σαν αυτό, σαν το Μπαζ και σαν το Σινγκσταρ είναι για τρελά DLC!!! Περιμένω εναγωνίως το Disney Pack!!!
Εγώ είμαι ο τελευταίος που κάνω σαν "καθυστερημένο Αμερικανάκι" και μάλιστα είμαι τόσο σπάταλος που έχω δώσει χρήματα για πολλές βλακείες που θεωρούσα και φυσικό να χρεώνονται. Απλώς, όλα αλλιώς ξεκινάνε και τελικά αλλιώς καταλήγουν.
Το LBP πάντως όπως είπα είναι για να το φλομώσεις στο DLC. Θα γεμίσει το Store!
marzel19
09-10-2008, 21:42
LittleBigPlanet beta levels in retail game
Link: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=199089
Καλό αυτό γιατί μερικά είναι φοβερά!
KosmixGR
10-10-2008, 03:42
Μιας και ήδη αναζητούνται προγραμματιστές με πείρα στο PSP [/URL]
Την πεποίθηση του πως το LittleBigPlanet θα μπορέσει κάποια στιγμή να μεταπηδήσει και στο PSP εξέφρασε ο Mark Healy, υπεύθυνος σχεδιασμού του τίτλου. Ο λόγος είναι φυσικά η ίδια η κονσόλα που παρέχει αρκετές δυνατότητες, με σημαντικότερη το γεγονός πως οι παίκτες μπορούν να την έχουν συνεχώς μαζί τους. Ο Healy δεν παρέλειψε να πει πως ήδη γίνεται κουβέντα επί του θέματος, τώρα που πλέον η έκδοση για το PlayStation 3 έχει μπει στην τελική της ευθεία πριν την κυκλοφορία. Πάντως, το όλο θέμα φαίνεται πως έχει δραστηριοποιήσει γενικότερα την ομάδα προγραμματισμού, μιας και ήδη υπάρχει η ανάλογη αγγελία που ζητά προγραμματιστές με πείρα στο PSP και που έχουν όρεξη να δουλέψουν σε πρωτοποριακά projects στο ύφος του LittleBigPlanet.
[URL]http://psp.gameover.gr/news/%CE%A0%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-LittleBigPlanet-%CF%83%CF%84%CE%BF-PSP.6062.html (http://psp.gameover.gr/uploads/Image/LittleBigPlanet/Little%20Big%20Planet%2002.jpg)
WolfRathmA
10-10-2008, 05:05
LittleBigPlanet Gets DualShock 3 Bundles Too (http://kotaku.com/5060939/littlebigplanet-gets-dualshock-3-bundles-too)
http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2008/10/littlebigplanet_dualshocks.jpg
Και μια ερωτηση ρε παιδια. Αν δε κανω λαθος το παιχνιδι ειχαν πει οτι θα εχει global servers ετσι;
slayeras
10-10-2008, 10:13
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/2/5/6/1/7/1/ss_preview_lbp.jpg.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/2/5/6/1/7/1/ss_preview_lbp1.jpg.jpg?slideshow=true
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/2/5/6/1/7/1/ss_preview_lbp2.jpg.jpg?slideshow=true
Lefteris_X
10-10-2008, 10:25
Παιδιά πραγματικά όποιος γνωρίζει το αν θα έχει global servers ας πει κάτι, προσωπικά είχα διαβάσει μια ανακοίνωση που έλεγε ότι ΔΕΝ θα έχει - μετά βγήκε ένας εκπρόσωπος της Media Molecule και είπε ότι θα ΕΧΕΙ...
εχμ, αυτό το μπρος-πίσω με έχει μπερδέψει...και με τίποτα δεν θα ήθελα να το πάρω αμερικάνικο και να φάω πακέτο με τους σέρβερς...απο την άλλη αν το αγοράσω απο το videogamesplusonline.ca έρχεται τελική τιμή + μεταφορικά 42 ευρώ ενώ απο το play.com 56 ευρώ, διαφορά 14 ευρώ.
δεν ξέρω για εσάς αλλά δεν μ' αρέσει να χαρίζω ούτε μισό cent (εβραίος; :frog:).
Αλλά δεν θέλω να διακινδυνεύσω τους σέρβερς....έτσι έγινε και με το WipEout HD...νόμιζα ότι ΔΕΝ έχει global (που τελικά ΕΧΕΙ) και τσάμπα το αγόρασα απο το ελληνικό Store και χρεώθηκα την διαφορά τιμολόγησης US - Greek Store :banghead: . Σκατά.
Οπότε: γνωρίζει κανείς τι παίζει;
Λευτέρης
Εγώ είμαι ο τελευταίος που κάνω σαν "καθυστερημένο Αμερικανάκι" και μάλιστα είμαι τόσο σπάταλος που έχω δώσει χρήματα για πολλές βλακείες που θεωρούσα και φυσικό να χρεώνονται. Απλώς, όλα αλλιώς ξεκινάνε και τελικά αλλιώς καταλήγουν.
Το LBP πάντως όπως είπα είναι για να το φλομώσεις στο DLC. Θα γεμίσει το Store!
Ώπα...τώρα είδα πως φάνηκε αυτό...σόρρυ δεν εννοούσα κάτι για σένα, απλά μόλις είχα διαβάσει το μπλογκ και είχα φρικάρει. Βλακεία μου! Απλά επειδή έχουμε μια οικειότητα στο φόρουμ δε σκέφτηκα στην αρχή ότι θα μπορούσε να παρεξηγηθεί αυτό που έγραψα.
Αλλά επιμένω, αν κρατάνε το βασικό χαρακτήρα του PSN δωρεάν και απλώς βγάζουν και καμιά χαζομαρίτσα για να το διατηρήσουν είμαι 100% μαζί τους.
Και πάλι ειλικρινά συγνώμη αν σε προσέβαλα!
Αλλά δεν θέλω να διακινδυνεύσω τους σέρβερς....έτσι έγινε και με το WipEout HD...νόμιζα ότι ΔΕΝ έχει global (που τελικά ΕΧΕΙ) και τσάμπα το αγόρασα απο το ελληνικό Store και χρεώθηκα την διαφορά τιμολόγησης US - Greek Store :banghead: . Σκατά.
Λευτέρη στο thread του wipeout είχαμε αναφέρει πολλές φορές ότι το παιχνίδι έχει global server. Ίσως να ανοίξει ένα ξεχωριστό τόπικ για αυτόν ακριβώς το λόγο. Για παράδειγμα σήμερα κυκλοφόρησαν στο αμερικάνικο store τα:
# Puzzle Quest: Challenge of the Warlords ($14.99)
# Supersonic Acrobatic Rocket Powered Battlecars ($14.99)
# Super Stardust HD "Complete" pack ($14.99)
Έχουν global server; Παιζουν κανονικά σε ευρωπαικό account;
marzel19
10-10-2008, 11:35
Ώπα...τώρα είδα πως φάνηκε αυτό...σόρρυ δεν εννοούσα κάτι για σένα, απλά μόλις είχα διαβάσει το μπλογκ και είχα φρικάρει. Βλακεία μου! Απλά επειδή έχουμε μια οικειότητα στο φόρουμ δε σκέφτηκα στην αρχή ότι θα μπορούσε να παρεξηγηθεί αυτό που έγραψα.
Αλλά επιμένω, αν κρατάνε το βασικό χαρακτήρα του PSN δωρεάν και απλώς βγάζουν και καμιά χαζομαρίτσα για να το διατηρήσουν είμαι 100% μαζί τους.
Και πάλι ειλικρινά συγνώμη αν σε προσέβαλα!
Καλά μην ανησυχείς δεν το πείρα και τόσο βαριά! Apology accepted!:angry:
Απλώς θεωρώ ότι παρόλο που ποτέ δεν γιγαντώνω τέτοιου είδους θέματα, στην περίπτωση των premium themes (τα οποία ήδη εμφανίστηκαν στον US Store) τα πράγματα υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγουν! Μάλιστα, είπα ότι δεν θα είχα πρόβλημα ορισμένα DLC του LBP να χρεώνονται παρόλο που είναι τακτική DLC μεγάλων exclusive παιχνιδιών να είναι δωρεάν!
Υ.Γ. Γιατί να μην έχουμε και εμείς διάφορα χρώματα στα PS3? Να είχαμε και επιλογές χρωμάτων στα dualshock! Και γιατί να μην ειχαμε πακετάκι LBP+Dualshock 80$? Σε εμάς τόσο κάνει το dualshock (και ούτε).
Εγώ αυτό που έχω διαβάσει για το παιχνίδι είναι ότι οι servers θα είναι global και το user created content region locked. Τι νόημα έχει αυτό δεν ξέρω. Οπότε αν ισχύει αυτό, όσοι πάρετε από αμερική θα μπορείτε να παίζετε με όσους πάρουν από ευρώπη online αλλά δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πίστες που θα φτιάχνουν οι ευρωπέη, εεεεμ, ευρωπαίοι. Αυτά :)
marzel19
10-10-2008, 16:58
Εγώ αυτό που έχω διαβάσει για το παιχνίδι είναι ότι οι servers θα είναι global και το user created content region locked. Τι νόημα έχει αυτό δεν ξέρω. Οπότε αν ισχύει αυτό, όσοι πάρετε από αμερική θα μπορείτε να παίζετε με όσους πάρουν από ευρώπη online αλλά δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πίστες που θα φτιάχνουν οι ευρωπέη, εεεεμ, ευρωπαίοι. Αυτά :)
Έτσι όπως το λες σημαίνει ότι μόνο τις πίστες του story mode θα μπορούν να τις παίζουν όλοι.
Εγώ μέχρι τώρα, γιατί έχουμε αναφερθεί στο θέμα χιλιάδες φορές, έχω καταλάβει ότι τα πάντα θα είναι global απλώς όπως είχαν τονίσει οι developers κάθε region θα έχει τους δικούς της servers οι οποίοι όμως θα συνεργάζονται μεταξύ τους (όπως κάνει και το PSN).
Δηλαδή το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Global τα πάντα!
Έτσι όπως το λες σημαίνει ότι μόνο τις πίστες του story mode θα μπορούν να τις παίζουν όλοι.
Εγώ μέχρι τώρα, γιατί έχουμε αναφερθεί στο θέμα χιλιάδες φορές, έχω καταλάβει ότι τα πάντα θα είναι global απλώς όπως είχαν τονίσει οι developers κάθε region θα έχει τους δικούς της servers οι οποίοι όμως θα συνεργάζονται μεταξύ τους (όπως κάνει και το PSN).
Δηλαδή το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Global τα πάντα!
Ναι αυτό είχα διαβάσει. Και ανάλογα με το region που είσαι θα μπορείς να παίξεις τις πίστες από άτομα του region σου.
WolfRathmA
10-10-2008, 17:37
Αυτο για τις πιστες δεν ισχύει. Ναι μεν το ειχανε πει αλλα μετα παραδέχτηκαν οτι ειπαν λαλακια :p
Παντος και εγω πιστευω οτι θα εχει global servers...
Αυτο για τις πιστες δεν ισχύει. Ναι μεν το ειχανε πει αλλα μετα παραδέχτηκαν οτι ειπαν λαλακια :p
Παντος και εγω πιστευω οτι θα εχει global servers...
OΚ, λοιπόν ξεκαθάρισε αυτό. Επειδή δεν το έχω κάνει preorder ακόμα, το έχετε βρει σε κάποιο αμερικάνικο shop με δώρο sackboy?
+rep σ'αυτόν που έφτιαξε την πίστα ps3 vs 360.........ή πας από το μονοπάτι που είναι όλο 360 με RROD που σκάνε ή από το μονοπάτι του ps3 που έχει του κόσμου τις μπάλες με πόντους.:giggle:
ΛΟΛ ρε παιδια , τι γινεται με αυτο το παιχνιδι?Μιλαμε ειναι απιστευτο...
Μεχρι στιγμης εχει παρει 5 reviews και ο μεσος ορος βαθμολογιας του ειναι ...10!
Ναι μονο δεκαρια εχει παρει...δεν το εχω παιξει ακομα , αλλα πραγματικα μαλλον πρεπει να το δοκιμασω...
http://www.n4g.com/PS3/games/g-28444/tt/metareviews.aspx
WolfRathmA
11-10-2008, 04:39
Θα πεσει γερη μαχη για το ποιο θα ειναι Game of the year! Θα ηθελα να το δω αυτο! :D
Επιβάλετε να το παιξεις Val!
ΛΟΛ ρε παιδια , τι γινεται με αυτο το παιχνιδι?Μιλαμε ειναι απιστευτο...
Μεχρι στιγμης εχει παρει 5 reviews και ο μεσος ορος βαθμολογιας του ειναι ...10!
Ναι μονο δεκαρια εχει παρει...δεν το εχω παιξει ακομα , αλλα πραγματικα μαλλον πρεπει να το δοκιμασω...
http://www.n4g.com/PS3/games/g-28444/tt/metareviews.aspx
Αν θες έλα πιο νωρίς από το σπίτι να παίξεις να δεις γιατί παίρνει δεκάρια......αλήθεια μέχρι πότε είναι η beta;
marzel19
11-10-2008, 12:01
Αν θες έλα πιο νωρίς από το σπίτι να παίξεις να δεις γιατί παίρνει δεκάρια......αλήθεια μέχρι πότε είναι η beta;
Μέχρι αύριο οπότε ότι παίξαμε παίξαμε. Και να τονίσω σε όσους έχουν φτιάξει δικά τους levels να τα κάνουν publish μέχρι αύριο εάν θέλουν να βρίσκονται στο τελικό release!
KosmixGR
11-10-2008, 15:26
:innocent::innocent::innocent::innocent:
sq0XgDj009o
desperate_gamer
11-10-2008, 15:36
Αυτό κανονικά πρέπει να φάει grief report! Αλλά τέλος πάντων.
steveman
11-10-2008, 21:05
Χαχαχα μαματο το βιντεο :D
marzel19
12-10-2008, 00:26
Όλες οι πίστες 360 VS PS3 έχουν πολύ πλάκα πάντως. Έχουν να δουν τα μάτια μας!
LittleBigPlanet TGS 08: Special Presentation (Direct Feed)
41409
41411
41413
41414
marzel19
12-10-2008, 11:57
Φοβερά τα βιντεάκια (δυστυχώς δεν με αφήνει να ξαναβάλω +rep) με μόνο πρόβλημα την γλώσσα που δεν καταλαβαίνεις τι ακούς αλλά υποθέτεις από τις εικόνες και τον γίγας sackboy που περιφέρεται και είναι για γέλια!
Σε λίγο πρέπει να έχουμε πληροφορίες και από το event του FF XIII οπότε περιμένουμε!
KosmixGR
12-10-2008, 13:51
Little Big Planet PS3 trophies in the flesh, game requires 600MB
Our good old insider has sent along even more pictures of his Little Big Planet un-boxing and installation. This time, he provides a close up of the back of the box which confirms that 600MB of drive space is needed and has also sent along some trophy shots from the game...
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32524
marzel19
12-10-2008, 21:13
600MB είναι μια χαρά. Θα κάνει και γρήγορο installation. Βέβαια, εάν φλομώσουμε το My moon με δικές μας πίστες ο αριθμός θα ανέβει αρκετά!
Giannis7
12-10-2008, 21:57
το Little Big Planet θα μπορείς να το κατεβάσεις απο το psn ?
AgentPrinny007
12-10-2008, 22:08
οχι γιατι καταλαμβανει ολo το blue ray δισκακι
marzel19
12-10-2008, 22:08
Όχι. Στην αρχή είχε βγει αυτή η φήμη αλλά τελικά θα κυκλοφορήσει μόνο σε blu-ray έκδοση. Άλλωστε παραείναι μεγάλο για download!
marzel19
12-10-2008, 23:11
Παιδιά έχω πεθάνει στο γέλιο με το παρακάτω find.
Το marketing department της Sony δίνει ρεσιτάλ με τον παρακάτω τρόπο προώθησης του LBP.
Εγώ έχω να πω συγχαρητήρια γιατί παρά όλη την πλάκα είναι πανέξυπνη ιδέα. Άντε να δούμε και LBP Billboard στο Σύνταγμα.
Link: http://littlebigplanet.us.playstation.com/post/2008/10/LittleBigChallenge-008---LittleBigBillboards.aspx
pictorino
12-10-2008, 23:18
προβλέπεται μεγάαααλος χαμός,όλοι 10 βάζουν γιατί δεν υπάρχει κάτι ανώτερο.ρίξτε και μία την τιμή και οι πωλήσεις θα είναι 2πλές από του 360
καλό αλλά ακριβό γι΄ αυτό που είναι...
Avenger_Seraphim
13-10-2008, 03:19
Eurogamer review (http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=259015)
9/10 απο αυτο το σαϊτ...
pictorino
13-10-2008, 09:32
9/10 απο αυτο το σαϊτ...
όνειδος...
καλό αλλά ακριβό γι΄ αυτό που είναι...
Εδώ χρεώνουν full price το COD4 με 4 ώρες καμπάνια απλά επειδή έχει μούλτι.
marzel19
13-10-2008, 10:25
9/10 απο αυτο το σαϊτ...
Αυτό είναι καθαρά δάκτυλος του αντιπάλου για να καταστραφεί το metacritic score του παιχνιδιού!:angry:
Όσο για το εάν το LBP αξίζει για full price να τονίσω ότι είναι ο μόνος τίτλος ο οποίος κυριολεκτικά δεν τελειώνει ποτέ και μάλιστα χωρίς φτηνά κόλπα παράτασης του gameplay.
Πολύ απλά συνεχώς δημιουργείται καινούργιο.
Εδώ στη beta με ελάχιστες πίστες του Story mode και είχες να παίζεις συνεχώς πίστες των άλλων.
To eurogamer θεωρειται αυστηρο στις βαθμολογιες του.Οποτε το 9αρι ειναι super:)
slayeras
13-10-2008, 10:27
Αυτό είναι καθαρά δάκτυλος του αντιπάλου για να καταστραφεί το metacritic score του παιχνιδιού!:angry:
Όσο για το εάν το LBP αξίζει για full price να τονίσω ότι είναι ο μόνος τίτλος ο οποίος κυριολεκτικά δεν τελειώνει ποτέ και μάλιστα χωρίς φτηνά κόλπα παράτασης του gameplay.
Πολύ απλά συνεχώς δημιουργείται καινούργιο.
Εδώ στη beta με ελάχιστες πίστες του Story mode και είχες να παίζεις συνεχώς πίστες των άλλων.
Ετσι ακριβως, το παιχνιδι πιστευω θα αξιζει τα λεφτα του, τουλαχιστον παραπανω απο κατι αλλα....
pictorino
13-10-2008, 11:14
εδώ άλλα παιχνίδια βάζουν 2-3 πραγματάκια για να το ξανατερματίσεις και να κρύψουν την ελάχιστη διάρκειά τους
AgentPrinny007
13-10-2008, 12:42
καλα τωρα.....το eurogamer εχει βαλει 8 στο MGS4.....
Το eurogamer είναι το πιο αυστηρό site.Έχει βάλει 8 στο sotc έλεος....
Το eurogamer είναι το πιο αυστηρό site.Έχει βάλει 8 στο sotc έλεος....
ναι και 10 στο halo 3 απο που να τα παιρνουν αραγε ?
Μάλλον από τον θείο με τα γυαλάκια....:angry:
ναι και 10 στο halo 3 απο που να τα παιρνουν αραγε ?
Σωστος , το Eurogamer , ειναι απλα trash...
marzel19
13-10-2008, 15:21
SCEE confirms LittleBigPlanet bundle for this month
Για όσους στην Ευρώπη ακόμα το σκέφτονται!
Link: http://www.psu.com/SCEE-confirms-LittleBigPlanet-bundle-for-this-month-News--a0005067-p0.php
LittleBigPlanet Beta is now closed (http://www.littlebigmadness.com/news/goodbye-littlebigplanet-beta/)
Δεν προλάβαμε να παίξουμε σήμερα.:(:(
desperate_gamer
13-10-2008, 16:28
Εγώ διάβασα το review του Little Big Planet από το Eurogamer και έχω να πω ότι είναι ευστοχότατο και πολύ αντικειμενικό. Περιγράφει τα καλά και τα κακά και πράγματι αυτές τις εντυπώσεις είχα κι εγώ όταν έπαιξα τη beta.
Ελπίζω και όλα τα άλλα reviews να κινηθούν στο ίδιο επίπεδο, εκτός κι αν το χαντακώσουν βάζοντας shooter-άδες να κρίνουν το παιχνίδι.
Georgio002
13-10-2008, 16:37
Τελειο το παιχνιδι!!:angry: Επιτελους ενα παιχνιδι στο ps3 που δεν ειναι shooter η πολεμικο :frog:
kostasb13
13-10-2008, 16:47
Aν κρινω απο τη beta που επαιξα, το παιχνιδι αξιζει πραγματικα ολες αυτες τις καλες βαθμολογιες, πρωτοτυπο, πανεμορφο και ειδικα με τις custom πιστες των αλλων και τα εργαλεια που σου δινονται να φτιαξεις τις δικες σου πιστες εχει να πεσει πολυ λιωσιμο! Ο ελεγχος στην αρχη μου φανηκε λιγο περιεργος αλλα μετα συνηθιζεις.
Το καλυτερο και πιο ευστοχο σχολιο για το παιχνιδι το γραφει το eurogamer στο τελος του review:
"But mostly, we're just happy to see a flagship game for a modern system that's about running from left to right and jumping over things. New ideas are great, great old ideas are better, and LittleBigPlanet has both: it's the future and the past of videogames, rolled into one.":)
WolfRathmA
13-10-2008, 17:18
Παιδια εχω στα χερια μου το LittleBigPlanet!!! :D :D :D
Ακομα δε το εχω βαλει! Χεχε...
Παιδια εχω στα χερια μου το LittleBigPlanet!!! :D :D :D
Ακομα δε το εχω βαλει! Χεχε...
Πόσο και από που? :p
WolfRathmA
13-10-2008, 17:25
Πόσο και από που? :p
ΑΑα.... απαγορευεται να πω. :p
Το ειχα κλεισει απο ebay στα 44 ευρω αλλα τελικα το εφερε ο Δημητρης απο το Gamemania σημερα και ειπα επειδη βιαζομαι να παιξω κατι καινουριο να το παρω :D 65 ευρω το εχει.
music_lover
13-10-2008, 17:29
Επιτέλους ένα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ παιχνίδι!!!
Σίγουρα αγορά από εμένα.
wraia ayrio tha toxw kai egw apo gamemania trexate
WolfRathmA
13-10-2008, 18:09
Μολις κερδισαμε 5 ευρω εκπτωση για το LittleBigPlanet απο 70 ευρω στα 65 :p xexe
(απο gamemania.gr)
Αν ενδιαφερετε κανεις απλα να πει οτι ειναι απο το PS3forums.GR :D
Υπαρχει και εναλακτικη λυση απο ebay στα 44 ευρω απο Honk Kong παντος :D
Μόλις το έκλεισα κι εγώ από i-play στα 64.90 €.
Θα το 'χω αύριο μαζί με PES 2009. Αντίο ζωή!
γιατι αυριο ?? Ο.ο στο www.videogamesplus.ca λεει This product will be in stock on Wednesday 22 October, 2008. βλακεια εκανα ??? ΟΧΙ το θελω και εγω αυριο !!!!
Αν δεν κρατιέσαι, πήγαινε στο site και ακύρωσε την παραγγελια σου. Δεν θα χρεωθείς τίποτα.
τι παιχτηκε και βγηκε τοσο γρηγορα ελλαδα ???
an kai den eimai opados tetoion paixnidion ofeilo na po to paixnidaki einai korifaio apo apopsis gameplay kai antoxis mporeis na dimioyrgeis ta panta arkei na exeis poli fantasia kai xrono na sxolitheis tha to timiso sigoya oxi tora pantos exoun alla exoun proteraiotita
YouTube - Little Big Planet Xbox 360 Level on PS3.
YouTube - LBP - God Of War Pt.1
min asxoleiste me ta sites eurogamer + gamespot einai kolos kai vraki idiatera to gamespot einai yper tou xbox stis kritikes
Μολις κερδισαμε 5 ευρω εκπτωση για το LittleBigPlanet απο 70 ευρω στα 65 :p xexe
(απο gamemania.gr)
Αν ενδιαφερετε κανεις απλα να πει οτι ειναι απο το PS3forums.GR :D
Υπαρχει και εναλακτικη λυση απο ebay στα 44 ευρω απο Honk Kong παντος :D
Νομίζω ότι και οι εναλλακτικοί που προσπάθησαν να μας δώσουν παιχνίδια πιο φτηνά τελικά κατέληξαν σε τιμές plaisio κλπ... 65 ευρώ το παιχνίδι??? Καναδάς 40 ευρώ - ΕΓΓΥΗΣΗ
9.5/10 από IGN
http://ps3.ign.com/articles/919/919111p1.html
marzel19
13-10-2008, 19:07
9.5/10 από IGN
http://ps3.ign.com/articles/919/919111p1.html
Αυτό ίσως είναι το πρώτο review που πραγματικά θα πρέπει να προσέξουμε καθώς το ign είναι μεγάλο site που (τουλάχιστον άμεσα) δεν επηρεάζεται από κανέναν!
Ελπίζω μόνο η Sony εκτός από billboards στους δρόμους να έχει δώσει και κανένα φακελάκι στο gamespot. Ξέρει αυτό από τέτοια!
pictorino
13-10-2008, 19:10
σε μια βδομάδα δεν θα κυκλοφρούσε??
golden321
13-10-2008, 19:37
εγω το παρηγγειλα απο videogamesplus στην τιμη των .... 43 ΕΥΡΩ
καλα μιλαμε καταπληκτικο!!!
παει θα κολλησει και η γυναικα μου
και δεν θα παει κανενας για δουλεια.
pictorino
13-10-2008, 19:38
πάνε τα λεφτάκια μου!!!!!!!
Λοιπον παιδια , εγω αυτο το παιχνιδι δεν το υπολογιζα καν.Ναι το λεω , ναι το παραδεχομαι , το εβρισκα πολυ μα πολυ παιδικο για τα γουστα μου.Μεχρι που πηγα απο το σπιτι του φιλου Νικοn (πρωην 69 χαχαχα :D ) και το δοκιμασα για λιγο.
Πως γινεται ρε γαμωτο , κατι που μου φαινεται τοσο βαρετο στα διαφορα βιντεακια που εχω δει , να ειναι τοσο διασκεδαστικο οταν το παιζεις εσυ ο ιδιος?Ειχα ενα χαμογελο σαν βλακας οσο επαιζα!
Νομιζω οτι τα sackboys , οποιος τα σχεδιασε ειναι μεγαλοφυια!
Μην σας πολυλογω , απο αυτα που ειδα την λιγη ωρα που επαιξα και απο τα -ομολογουμενως- διθυραμβικα reviews που εχει παρει ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ το παιχνιδι , ειναι πλεον για εμενα must buy ,και εκθρονησε αλλους τιτλους απο την λιστα μου , που τους θεωρουσα δεδομενους!
Χαμος λεμεεεεε!!!
(ποιος θα μου φτιαξει LBP sig? lol :D )
εγω το παρηγγειλα απο videogamesplus στην τιμη των .... 43 ΕΥΡΩ
καλα μιλαμε καταπληκτικο!!!
παει θα κολλησει και η γυναικα μου
και δεν θα παει κανενας για δουλεια.
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΔΛΔ ? ποτε το παρελαβες ? διοτι στο site λενε τελη οκτωβρη! Θα τρελαθωωωωω!!! χαχαχα :fryingpan:
pictorino
13-10-2008, 20:08
όλοι lbp!!δεν γινόταν να κυκλοφορούν ένα ανά 1,5 μήνα όλα αυτά τα παιχνίδια;έλεος πια!!
Ειναι επειδη το PS3 δεν εχει παιχνιδια βρε!Μην εισαι ανοητος! :D
golden321
13-10-2008, 20:30
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΔΛΔ ? ποτε το παρελαβες ? διοτι στο site λενε τελη οκτωβρη! Θα τρελαθωωωωω!!! χαχαχα :fryingpan:
oxi φιλε μου τελος Οκτωβριου θα ειναι στα χερια μου
περιμενω και εγω με τρελα
klepidas
13-10-2008, 20:33
Το πηράααααααααααααααααααααααααα
klepidas
13-10-2008, 20:34
Βγήκε σήμερα
http://www.i-play.gr/little-big-planet-ps3-p48666.html
http://www.gamemania.gr/product_info.php?products_id=959&osCsid=b61b43453acae18781e680c30d2f2d56
golden321
Το πηράααααααααααααααααααααααααα
συγχαρητηρια και μπραβο
αντε να μας πεις εντυπωσεις
redismagik
einai clobal sigoura ama eine na to paragilo apo vidogameplus!
golden321
13-10-2008, 20:36
τουλαχιστον εμενα μου ειπαν οτι ειναι clobal.
klepidas
13-10-2008, 20:44
Global όχι clobal απλά μια φιλική διόρθωση αύριο θα σας έχω εντυπώσεις
παιδια να ρωτησω ξερετε αν το online του LBP ειναι region locked ?
flyawaygr
13-10-2008, 21:20
Λοιπόν παιδιά το παιχνίδι το πήρα και εγώ και αν και μέρχι τώρα είχα την εντύπωση ότι δεν θα είναι και κάτι το φοβερό για τα γούστα μου, τα ίδα όλα, απλά απίστευτο !:bgrin2: Το μόνο κακό είναι ότι μου βγάζει ένα error και δεν μπορώ να συνδεθώ στους server (error 402):confused: ελπίζω μόνο να μην φταίει που είναι η αμερικάνικη έκδοση... ξέρουμε μήπως εάν έχει global server ; Όποιος το έχει άς με κάνει add εάν θέλει για online. Για μια ακόμα φορά το παιχνίδι τα σπάει !
flyawaygr
13-10-2008, 21:21
Global όχι clobal απλά μια φιλική διόρθωση αύριο θα σας έχω εντυπώσεις
Την αμερικάνικη έκδοση έχεις ; φαντάζομαι πως ναι, στους server μπορείς να συνδεθείς ;
marzel19
13-10-2008, 21:26
Είναι πιθανό οι servers να μην λειτουργούν ακόμα!
flyawaygr
13-10-2008, 21:29
Είναι πιθανό οι servers να μην λειτουργούν ακόμα!
Αυτό ελπίζω και εγώ ! Thanks !
Άντε πότε θα ανοίξουν...:banghead: :angry:
δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα μπορει να μην εχουν ανοιξει ακομα οι ευροπαικοι server.
Δεν υπαρχει καποια επισημη ανακοινωση απο την sony για το τι παιζει ακριβως με τους server, η εστω καποιος που να εχει καταφερει να συνδεθει με αμερικανικο παιχνιδι ?
marzel19
13-10-2008, 21:33
Αυτό ελπίζω και εγώ ! Thanks !
Άντε πότε θα ανοίξουν...:banghead: :angry:
Χθες έκλεισαν την beta. Δώσε τους λίγες μέρες να προετοιμαστούν για την επίσημη κυκλοφορία!
Επίσης, έχουμε κλείσει το θέμα με τις εκδόσεις. Και από τους Παρθένους Νήσους να είναι η έκδοση θα παίζει παντού και οι servers δεν θα έχουν πρόβλημα.
flyawaygr
13-10-2008, 21:41
Α ωραία, δεν ήξερα ότι είχε ξεκαθαρίσει το θέμα με τους servers, οπότε υπομονή τώρα πότε θα τους ανοίξουν γιατί αφού έχουν έτσι τα πράγματα, κατά πάσα πιθανότητα γι' αυτό δεν μπορώ να συνθεθώ επειδή δεν έχουν ανοίξει.
Giannis7
13-10-2008, 22:47
Μπορεί κάποιος να μου προτίνει ένα κατάστημα που μπορώ να πάω να το αγοράσω σε καλή τιμή ? :D
pictorino
13-10-2008, 23:03
Ειναι επειδη το PS3 δεν εχει παιχνιδια βρε!Μην εισαι ανοητος! :D
άστα να πάνε,έχω μια λίστα με 10 παιχνίδια που θέλω ΑΜΕΣΑ!!!!που να είχε και παιχνίδια της προκοπής!!
Μπορεί κάποιος να μου προτίνει ένα κατάστημα που μπορώ να πάω να το αγοράσω σε καλή τιμή ? :D
στον καναδά
desperate_gamer
14-10-2008, 01:03
Είναι λογικό να μην λειτουργούν οι σέρβερς ακόμα. Δεν φταίει η Sony, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου (ή 24... πότε είναι να βγει τέλως πάντων) και τότε θα ανοίξουν. Πού να ξέραν ότι το ελληνικό δαιμόνιο θα βγάλει το παιχνίδι μια βδομάδα πριν; Επομένως υπομονή.
Ρε παιδιά δεν θα βγουν συλλεκτικές εκδόσεις?Εγώ πιστεύω πως θα είναι καλή κίνηση.Π.χ. με κανένα sackboy δώρο.Ωραία δεν θα ήταν?Πιστεύω θα πουλούσαν τρελά...
redismagik
14-10-2008, 01:18
paidia as apantisi kapoios ama eine global to game.?thelo na to paragilo amesa!
Το έχουμε πει ότι είναι global οι servers. Τώρα αν θα μπορούν όσοι έχουν αμερικανικη έκδοση να κατεβάσουν πιστες που έχουν φτιάξει Ευρωπαίοι δεν το ξέρουμε...
Ρε παιδιά δεν θα βγουν συλλεκτικές εκδόσεις?Εγώ πιστεύω πως θα είναι καλή κίνηση.Π.χ. με κανένα sackboy δώρο.Ωραία δεν θα ήταν?Πιστεύω θα πουλούσαν τρελά...
exi gini promotion gia to official ps3 magazine edo stin agglia an kanis sindromi gia 3 teyxi pernis doro ena sackboy
ign 9.5 http://ps3.ign.com/articles/919/919111p1.html this is reason to get ps3 leei sto telos
greekteo
14-10-2008, 02:11
Για να δειτε ποσο ωραια περναγαμε στην BETA:p
Αριστερα ο Stavtag
Μεση εγω:p
Δεξια ο Pvinis :D:D
http://www.filehive.com/files/081013/DSC00502.JPG
τι ωραια φωτο αυτη.. θα σου εδινα rep αλλα δεν με αφηνει.. θα σου το χρωσταω :p
το αστειο ειναι οτι βγηκε στο ξεκαρφωτο!
greekteo
14-10-2008, 02:44
Ναιι χαχαχαχα και οι εκφρασεις που πηραμε ο καθενας πολυ γελιο.
Αριστερα ειναι μεσα στην καλη χαρα, στην μεση ουδετερο και δεξια μουτρωμενο :giggle:
redismagik
14-10-2008, 02:58
Το έχουμε πει ότι είναι global οι servers. Τώρα αν θα μπορούν όσοι έχουν αμερικανικη έκδοση να κατεβάσουν πιστες που έχουν φτιάξει Ευρωπαίοι δεν το ξέρουμε...
etsi opos to les den nomizo na yparxei provlima !i nomizo lathos?
Το σίγουρο είναι ότι θα μπορείς να παίζεις με Έλληνες. Από κει και πέρα μπερδεμένα τα πράματα...
WolfRathmA
14-10-2008, 03:15
Παιδια παντος το εξωφυλλο που λεει επανω Only On Playstation τα σπαει :D Αυτο εχω :D
Είναι λογικό να μην λειτουργούν οι σέρβερς ακόμα. Δεν φταίει η Sony, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου (ή 24... πότε είναι να βγει τέλως πάντων) και τότε θα ανοίξουν. Πού να ξέραν ότι το ελληνικό δαιμόνιο θα βγάλει το παιχνίδι μια βδομάδα πριν; Επομένως υπομονή.
Αυτό ακριβώς.......το ίδιο είχε γίνει και με το GT5 prologue και με το GTA IV που το είχαμε πιο νωρίς.......μην περιμένετε online πριν την επίσημη κυκλοφορία του.
slayeras
14-10-2008, 09:44
YouTube - LittleBigDance
^^ελιωσα λεμεεεε!χαχαχα :D
http://gameover.gr/articles/LittleBIGPlanet.6147.html
review από το gameover