Babis_ECE
11-11-2011, 12:36
Πωλείται PS3 80GB CECHL04 μαζί με 2 χειριστήρια Dualshock 3, το BlueRay Controller για να το χρησιμοποιείτε και ως Blue-Ray Player και τα εξής παιχνίδια:
- Final Fantasy XIII,
- Killzone 2
- Uncharted: Drake's Fortune
- Heavenly Sword
Πραγματικά σε άψογη κατάσταση μιας και έχω παίξει ελάχιστα τα 3 χρόνια που το έχω. Οποιοσδήποτε έλεγχος δεκτός φυσικά, για όποιον είναι στην Πάτρα.
Πωλείται γιατί θεωρώ ότι είναι κρίμα να μένει αχρησιμοποίητο.
Για όποιον ενδιαφέρεται έχει Custom Firmwire 3.55 Kmew ώστε να μπορεί να παίζει και BackUp παιχνιδιών χωρίς κάποιο Jailbreak USB Dongle. Μαζί με Gran Turismo 5 και FIFA 2011.
Φυσικά με ένα απλό System Update μπορεί να αναβαθμιστεί την τελευταία έκδοση του XMB της Sony.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου με PM.
Τιμή: 200 ευρώ για όλο το πακέτο, + τα μεταφορικά του τρόπου αποστολής που θα επιλέξετε.
- Final Fantasy XIII,
- Killzone 2
- Uncharted: Drake's Fortune
- Heavenly Sword
Πραγματικά σε άψογη κατάσταση μιας και έχω παίξει ελάχιστα τα 3 χρόνια που το έχω. Οποιοσδήποτε έλεγχος δεκτός φυσικά, για όποιον είναι στην Πάτρα.
Πωλείται γιατί θεωρώ ότι είναι κρίμα να μένει αχρησιμοποίητο.
Για όποιον ενδιαφέρεται έχει Custom Firmwire 3.55 Kmew ώστε να μπορεί να παίζει και BackUp παιχνιδιών χωρίς κάποιο Jailbreak USB Dongle. Μαζί με Gran Turismo 5 και FIFA 2011.
Φυσικά με ένα απλό System Update μπορεί να αναβαθμιστεί την τελευταία έκδοση του XMB της Sony.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου με PM.
Τιμή: 200 ευρώ για όλο το πακέτο, + τα μεταφορικά του τρόπου αποστολής που θα επιλέξετε.